Loudy: Tak u mě by síla, energie i velká chuť byla, ale bohužel mám teď krizovku v práci, kdy místo na poloviční úvazek pracuju téměř na full time a večery a noci trávim učením, takže ten čas na pořádný cvičení tam holt neni ...
BTW teď jsem se viděl v zrcadle a řikám si, že to neni hrozný, že jsem shodil trochu podkožního tuku, svaly si asi udržel (což mě ještě víc sere, že kdybych v posledních dvou tejdnech cvičil jako předtim, tak to bude ještě lepší), že i nějaký ty kostky se pomalu rýsujou na břichu, když se celej zatnu , tak že bych hodil nějakou aktuálku, ale ta fotka je hroznej shit, tak na to mrdám
Hindu pushups - já jim říkam NAVY kliky :-), jsou parádní co? Ramena, ruce, zabírá skoro celé tělo. Ale je pravda, že na mě v posilce čumí jak na debila ...ale už si trochu zvykli
edit: až nebudeš vědět co, dělej tyhle kliky z kopce
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jojo, naučit se dají jedině tak, že se budou cvičit. Tak hodně štěstí, je to dobrý cvík.
Tady na konci videa je dělám já, je to ale 9 měsíců staré:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Ten 300 bych zkusila, jen některé cviky neznám, ale nevidím tam shyby, takže dobrý :D
ovšem 30 explosive push ups pro mě budou těžší než hindu push ups...
ono si spousta lidi totiž myslí, že to nemůže být těžký :) Zvlášť když vidí někoho, kdo je umí :D
Jenom je potřeba dávat bacha na záda...není to zrovna nejlepší na bedra...
No já jsem je musel dělat v bojovém umění. Byli základem pro vybudování síly. Idkyž jsme je děla trochu jinak. Paty jsme měli u sebe a paty na zemi. + jsme nevitáčeli lokty lokty pořád u těla. Jednou jsem se zeptal mistra jaktože mi nejde (nefunguje technika). On se usmál (jak je na činana normální) a řekl až budeš denně dělat 150 těhle kliků tak tu techniku pochopíš.
Ten 300 bych zkusila, jen některé cviky neznám, ale nevidím tam shyby, takže dobrý :D
ovšem 30 explosive push ups pro mě budou těžší než hindu push ups...
ono si spousta lidi totiž myslí, že to nemůže být těžký :) Zvlášť když vidí někoho, kdo je umí :D
Jenom je potřeba dávat bacha na záda...není to zrovna nejlepší na bedra...
Já jsem si to trochu upravil, podle zdroje na youtube tam měly být shyby, ale já je nemám kde dělat.
Čas nestojí za řeč, poslední kilák jsem musel střídavě běžet a jít, protože na mě přišlo hrozný sraní . Ale nechci se vymlouvat, i bez toho by byl výslednej čas o dost horší než minule. Takže jsem si zas po dlouhý době potvrdil, že běh ráno na lačno hned po probuzení neni pro mě. Jednak jsem hrozně rozlámanej, línej, nemám energii a druhak se ráno po vstání z postele prostě nevyseru ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru