|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:32 am Předmět: |
|
|
| Paye napsal: | | 01Smajdalf napsal: | Ano je to v lidech. Taky znám jednoho co hulí, pije a ve škole nemá problém, je nejlepší ve třídě.Podle mě je to uplně zbytečný co z toho máš/te? Dás si jointa a 30-40minut si uplně mimo? Stojí ti to zato kvůli 30minutám?Podle mě ne! To samé i s chlastem. Když jdem s kámošema z Baseballu a stavíme se v hospodě, tak si raději dám jedno pivo, nebo kofču ,než abych si dal jointa (ještě za takové prachy) |
30-40 minut uplně mimo? Měl by si to nejdřiv vyzkoušet v praxi, ať víš aspoň základní mechanismus, ať můžeš plácat takový blbosti... Myslíš si, že lidi berou perník, koks, extázi, trávu, jen aby byli mimo??? :D
Kdyby tyhle drogy dávali jen stav, že seš mimo, tak to nikdo nebere, jen debil by to bral kvůli tomu, aby byl mimo :D
Pleteš si to s heroinem, to už je ale jiná liga. |
Tak to teda nevim co to tam máte za Travku ( sračku) Ovšem jestli tam nehulíte listí (z kytky) mi tady máme šupy (LAMPA) že když si dáš 3prdy ze skla tak si 30-40minut uplně v prdeli To by mě zajímalo jestli to vůbec umíš kouřit _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Paye
|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | U nás hulí každý 3 (tipuju) člověk (15-20let) ze města jenom kvůli tomu, že se bez drog neumí POBAVIT! A ještě kvůli tomu ,že se prej z Trávy nejde předávkovat a že nani ještě nikdo nezemřel |
no a co, že se neuměj lidi pobavit bez drog? Druzí se zas neuměj pobavit bez alkoholu a taky jim do toho nikdo nekecá a je to daleko toxičtější sranec, než nějaká tráva.
Každej si může zvolit cestu jestli chce do pekla nebo chce bejt celej život svatej.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Paye napsal: | | 01Smajdalf napsal: | Ano je to v lidech. Taky znám jednoho co hulí, pije a ve škole nemá problém, je nejlepší ve třídě.Podle mě je to uplně zbytečný co z toho máš/te? Dás si jointa a 30-40minut si uplně mimo? Stojí ti to zato kvůli 30minutám?Podle mě ne! To samé i s chlastem. Když jdem s kámošema z Baseballu a stavíme se v hospodě, tak si raději dám jedno pivo, nebo kofču ,než abych si dal jointa (ještě za takové prachy) |
30-40 minut uplně mimo? Měl by si to nejdřiv vyzkoušet v praxi, ať víš aspoň základní mechanismus, ať můžeš plácat takový blbosti... Myslíš si, že lidi berou perník, koks, extázi, trávu, jen aby byli mimo??? :D
Kdyby tyhle drogy dávali jen stav, že seš mimo, tak to nikdo nebere, jen debil by to bral kvůli tomu, aby byl mimo :D
Pleteš si to s heroinem, to už je ale jiná liga. |
Tak to teda nevim co to tam máte za Travku ( sračku) Ovšem jestli tam nehulíte listí (z kytky) mi tady máme šupy (LAMPA) že když si dáš 3prdy ze skla tak si 30-40minut uplně v prdeli To by mě zajímalo jestli to vůbec umíš kouřit |
Stav přehulenosti je nudnej, proč bych měl hulit takový mordy, když mě stačí míň a dokážu vnímat v pohodě okolí bez toho, abych byl někde zeleno bílej někde v koutě?
Když se někdo zhulí do takovýho stavu záměrně, tak je s prominutím debil.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:46 am Předmět: |
|
|
Každej si může zvolit cestu jestli chce do pekla nebo chce bejt celej život svatej.[/quote]
Ale tady si na kulturistickém forum (  ) tak jsem to bral já. A né ti co jsou někdě venku a popíjají a vůbec nevíja co nějaké posilování je. Když už člověk začně posilovat, tak ať do toho dá všechno  ne? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:54 am Předmět: |
|
|
To máš pravdu, takže žádný cigarety, jointy, alkohol a žadný stimulanty, maximálně jednou tejdně kofein v kavárně na nějaký akci
EDIT: když si člověk dá jednou tejdně jointa, tak se nic nestane, Vic Martinez taky udajně hulí a kam to dotáhnul
A Michal Sitter frčel na methu, dokonce taky kvůli tomu dostal stopku a taky na tom není s umístěním špatně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:58 am Předmět: |
|
|
Ano, ano. Markus Ruhl ten zase kouří (cigarety). Vyšel z posilovny po tréningu a už tahal cigára
EDIT: bych to dobře nezvládal _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
Castecne souhlasim s Payem, proc je alkohol spolecensky tolerovan a trava ne, kdyz ma trava min vedlejsich ucinku a navic ten zasadni oproti chlastu nema: nenici vnitrnosti. Kdyz bude nekdo kazdy den chlastat pravidelne tak ho tu muze zabit, kdezto ten co furt bude hulit, prakticky se mu prakticky nic nestane.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:03 am Předmět: |
|
|
hochu šmajdalfe, myslím, že od tebe by pro tohle fórum bylo nejpřínosnějším příspěvkem mlčení, protože co ty valíš, to je úplně hotovo. a nejsem sice zastáncem nějaké pravopisné buzerace, ale docela by mě zajímalo, podle jaké logiky píšeš Alkohol, Tráva a Hulit s velkejma písmenama _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Castecne souhlasim s Payem, proc je alkohol spolecensky tolerovan a trava ne, kdyz ma trava min vedlejsich ucinku a navic ten zasadni oproti chlastu nema: nenici vnitrnosti. Kdyz bude nekdo kazdy den chlastat pravidelne tak ho tu muze zabit, kdezto ten co furt bude hulit, prakticky se mu prakticky nic nestane. |
to je tradice, kámo, chlast je tady staletí. kdyby ho náhodou teďka, v roce 2011, někdo vynalezl (vycházím z hypotézy že se nějak lidstvu podařilo tomuhle tajemství vyhnout), to si piš že by byl zakázanej úplně všude _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:08 am Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | hochu šmajdalfe, myslím, že od tebe by pro tohle fórum bylo nejpřínosnějším příspěvkem mlčení, protože co ty valíš, to je úplně hotovo. a nejsem sice zastáncem nějaké pravopisné buzerace, ale docela by mě zajímalo, podle jaké logiky píšeš Alkohol, Tráva a Hulit s velkejma písmenama |
Ať to zvýrazním Když se o tom bavíme Je tady mnoho lidí co píšou chyby v i/y takže nevim co tady valíš ty Uplně zbytečný spam... _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
CrazyLom: kdo říkal, že se na trávu dá umřít?  To tu nikdo nepsal  Jsem v předešlém článku jenom psal, že u nás všeci hulíja, protože na ni nikdo ,,nezemřel,neni návyková atd....´´ Podle mě je droga, jak droga, tak proč si sní začínat? (ještě když chceš mít nějaký nárůst svalové hmoty  ) podle mnoho lidí, travka na to nemá vliv. Tak já nevim... _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:42 am Předmět: |
|
|
Já jdu radši na trenál.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|