Marihuana a posilování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Marihuana a posilování  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Marihuana a posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
01Smajdalf napsal:
Ano je to v lidech. Taky znám jednoho co hulí, pije a ve škole nemá problém, je nejlepší ve třídě.Podle mě je to uplně zbytečný co z toho máš/te? Dás si jointa a 30-40minut si uplně mimo? Stojí ti to zato kvůli 30minutám?Podle mě ne! To samé i s chlastem. Když jdem s kámošema z Baseballu a stavíme se v hospodě, tak si raději dám jedno pivo, nebo kofču ,než abych si dal jointa (ještě za takové prachy)

30-40 minut uplně mimo? Měl by si to nejdřiv vyzkoušet v praxi, ať víš aspoň základní mechanismus, ať můžeš plácat takový blbosti... Myslíš si, že lidi berou perník, koks, extázi, trávu, jen aby byli mimo??? :D
Kdyby tyhle drogy dávali jen stav, že seš mimo, tak to nikdo nebere, jen debil by to bral kvůli tomu, aby byl mimo :D
Pleteš si to s heroinem, to už je ale jiná liga.

Tak to teda nevim co to tam máte za Travku ( sračku) Ovšem jestli tam nehulíte listí (z kytky) mi tady máme šupy (LAMPA) že když si dáš 3prdy ze skla tak si 30-40minut uplně v prdeli To by mě zajímalo jestli to vůbec umíš kouřit
Paye

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
U nás hulí každý 3 (tipuju) člověk (15-20let) ze města jenom kvůli tomu, že se bez drog neumí POBAVIT! A ještě kvůli tomu ,že se prej z Trávy nejde předávkovat a že nani ještě nikdo nezemřel

no a co, že se neuměj lidi pobavit bez drog? Druzí se zas neuměj pobavit bez alkoholu a taky jim do toho nikdo nekecá a je to daleko toxičtější sranec, než nějaká tráva.
Každej si může zvolit cestu jestli chce do pekla nebo chce bejt celej život svatej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
01Smajdalf napsal:
U nás hulí každý 3 (tipuju) člověk (15-20let) ze města jenom kvůli tomu, že se bez drog neumí POBAVIT! A ještě kvůli tomu ,že se prej z Trávy nejde předávkovat a že nani ještě nikdo nezemřel

no a co, že se neuměj lidi pobavit bez drog? Druzí se zas neuměj pobavit bez alkoholu a taky jim do toho nikdo nekecá a je to daleko toxičtější sranec, než nějaká tráva.
Každej si může zvolit cestu jestli chce do pekla nebo chce bejt celej život svatej.

Dogu myslím i Alkohol (všeobecně)
Paye

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
Paye napsal:
01Smajdalf napsal:
Ano je to v lidech. Taky znám jednoho co hulí, pije a ve škole nemá problém, je nejlepší ve třídě.Podle mě je to uplně zbytečný co z toho máš/te? Dás si jointa a 30-40minut si uplně mimo? Stojí ti to zato kvůli 30minutám?Podle mě ne! To samé i s chlastem. Když jdem s kámošema z Baseballu a stavíme se v hospodě, tak si raději dám jedno pivo, nebo kofču ,než abych si dal jointa (ještě za takové prachy)

30-40 minut uplně mimo? Měl by si to nejdřiv vyzkoušet v praxi, ať víš aspoň základní mechanismus, ať můžeš plácat takový blbosti... Myslíš si, že lidi berou perník, koks, extázi, trávu, jen aby byli mimo??? :D
Kdyby tyhle drogy dávali jen stav, že seš mimo, tak to nikdo nebere, jen debil by to bral kvůli tomu, aby byl mimo :D
Pleteš si to s heroinem, to už je ale jiná liga.

Tak to teda nevim co to tam máte za Travku ( sračku) Ovšem jestli tam nehulíte listí (z kytky) mi tady máme šupy (LAMPA) že když si dáš 3prdy ze skla tak si 30-40minut uplně v prdeli To by mě zajímalo jestli to vůbec umíš kouřit

Stav přehulenosti je nudnej, proč bych měl hulit takový mordy, když mě stačí míň a dokážu vnímat v pohodě okolí bez toho, abych byl někde zeleno bílej někde v koutě?
Když se někdo zhulí do takovýho stavu záměrně, tak je s prominutím debil.
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye: To potom jo. Já jsem to pochopil, že si zahulíš občas. Ale tak u nás Hulit znamená fakt ,jako uplně co možeš Tyjo teďka jsem si vzpoměl, jak kámoš hulil (14let) lampu, dal si 2 prdy a seděl v koutě nějakých 20minut ani se nehlul a jenom měnil barvy
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Každej si může zvolit cestu jestli chce do pekla nebo chce bejt celej život svatej.[/quote]
Ale tady si na kulturistickém forum ( ) tak jsem to bral já. A né ti co jsou někdě venku a popíjají a vůbec nevíja co nějaké posilování je. Když už člověk začně posilovat, tak ať do toho dá všechno ne?
Paye

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To máš pravdu, takže žádný cigarety, jointy, alkohol a žadný stimulanty, maximálně jednou tejdně kofein v kavárně na nějaký akci

EDIT: když si člověk dá jednou tejdně jointa, tak se nic nestane, Vic Martinez taky udajně hulí a kam to dotáhnul

A Michal Sitter frčel na methu, dokonce taky kvůli tomu dostal stopku a taky na tom není s umístěním špatně :D
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, ano. Markus Ruhl ten zase kouří (cigarety). Vyšel z posilovny po tréningu a už tahal cigára
EDIT: bych to dobře nezvládal
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Castecne souhlasim s Payem, proc je alkohol spolecensky tolerovan a trava ne, kdyz ma trava min vedlejsich ucinku a navic ten zasadni oproti chlastu nema: nenici vnitrnosti. Kdyz bude nekdo kazdy den chlastat pravidelne tak ho tu muze zabit, kdezto ten co furt bude hulit, prakticky se mu prakticky nic nestane.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hochu šmajdalfe, myslím, že od tebe by pro tohle fórum bylo nejpřínosnějším příspěvkem mlčení, protože co ty valíš, to je úplně hotovo. a nejsem sice zastáncem nějaké pravopisné buzerace, ale docela by mě zajímalo, podle jaké logiky píšeš Alkohol, Tráva a Hulit s velkejma písmenama
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
CrazyLom

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Castecne souhlasim s Payem, proc je alkohol spolecensky tolerovan a trava ne, kdyz ma trava min vedlejsich ucinku a navic ten zasadni oproti chlastu nema: nenici vnitrnosti. Kdyz bude nekdo kazdy den chlastat pravidelne tak ho tu muze zabit, kdezto ten co furt bude hulit, prakticky se mu prakticky nic nestane.

to je tradice, kámo, chlast je tady staletí. kdyby ho náhodou teďka, v roce 2011, někdo vynalezl (vycházím z hypotézy že se nějak lidstvu podařilo tomuhle tajemství vyhnout), to si piš že by byl zakázanej úplně všude
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
hochu šmajdalfe, myslím, že od tebe by pro tohle fórum bylo nejpřínosnějším příspěvkem mlčení, protože co ty valíš, to je úplně hotovo. a nejsem sice zastáncem nějaké pravopisné buzerace, ale docela by mě zajímalo, podle jaké logiky píšeš Alkohol, Tráva a Hulit s velkejma písmenama

Ať to zvýrazním Když se o tom bavíme Je tady mnoho lidí co píšou chyby v i/y takže nevim co tady valíš ty Uplně zbytečný spam...
CrazyLom

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:

tvá pravopisná kuriozitka mě spíše zaujala než cokoliv jiného, vlastní příspěvek byl spíš reakcí na toto a podobné další klíny. kromě toho, že to přípomíná starce brečícího nad soudobou morálkou (což bývá obvyklé zejména u pokrytců, ale ty jseš ještě nejspíš mladej, takže z toho snad vyrosteš), bych rád viděl nějaký ten doklad toho, že na trávu někdo umřel - čistě v rámci objektivních informací, hm?
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom: kdo říkal, že se na trávu dá umřít? To tu nikdo nepsal Jsem v předešlém článku jenom psal, že u nás všeci hulíja, protože na ni nikdo ,,nezemřel,neni návyková atd....´´ Podle mě je droga, jak droga, tak proč si sní začínat? (ještě když chceš mít nějaký nárůst svalové hmoty ) podle mnoho lidí, travka na to nemá vliv. Tak já nevim...
Jarack

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jdu radši na trenál..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Marihuana a posilování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: