|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Stane se z tlustého prasete méně tlusté prase? |
| Ano |
|
51% |
[ 28 ] |
| Ne |
|
20% |
[ 11 ] |
| Ne |
|
11% |
[ 6 ] |
| Ne |
|
16% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 54 |
|
| Autor |
Zpráva |
Markisha

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 1:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Martini

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Markisha napsal: |
A co to je? |
Cina..:) ze 3 pytlu ryze a 600g masa
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Martini napsal: | | Markisha napsal: |
A co to je? |
Cina..:) ze 3 pytlu ryze a 600g masa |
Ty jsi asi hooodně velkej milovník číny, co :-)))) Takhle to nevypadá moc lákavě, ale určitě to bude dobrý :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 8:24 am Předmět: |
|
|
Den 13:
0 - 100 - 150 - 100 - 300 - 50 - 150 - 200 - 50 - 150 - 250 - 350 - 50
Tak vcera jsem ten zbytek ciny uz do sebe nedostal vecer.
50g
9:15 Cina co zbyla.. odhadem cca 1/7 celkoveho poctu, co vubec byla.
10:30 3 vajicka
11:00 3 vajicka
13:00 200g masa
15:00 200g masa
18:00 Protein
20:30-21:30 Trenink (15min neco jako orbitrack, + ramena, biceps trosku)
22:30 Syrecky se zeleninou
Naposledy upravil Martini dne pá červenec 16, 2010 9:48 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 9:13 am Předmět: |
|
|
Tak já nevím člověče. Hodil jsem do kalkulačky 180 g rýže (=3 pytle) a 600 g kuř. stehen a vylezlo mi:
B 136,7g S:147,9g T:21,7g Energie (kcal) 1389,3
Kde je těch 350g sachrů? Nebo jsi jedl ještě něco jiného? _________________ Pozitivní rozdíl občas pozoruji, ale důkazy na to nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 11:15 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Člověče, ale 3 pytle rýže je trochu víc než 180g btw chtěl bych mít tolik času, abych mohl po ostatních kontrolovat s kalkulačkou logy |
To mě právě zajímá, co je pytel rýže. Obvykle to je 62,5g, stačí číst obaly. Aby mu to vyšlo na 350g S, tak by jeden pytel musel být 150g. Takový sáčky někde jsou?
Co se času týče, někdo věnuje 1 minutu na otevření excelu a zadání 2 hodnot do tabulky, aby případně někoho jiného mohl upozornit na možnou chybu a tím mu pomohl, někdo jiný holt jen prudí. V čem je problém? _________________ Pozitivní rozdíl občas pozoruji, ale důkazy na to nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 11:44 am Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | _Lundgren napsal: | Člověče, ale 3 pytle rýže je trochu víc než 180g btw chtěl bych mít tolik času, abych mohl po ostatních kontrolovat s kalkulačkou logy |
To mě právě zajímá, co je pytel rýže. Obvykle to je 62,5g, stačí číst obaly. Aby mu to vyšlo na 350g S, tak by jeden pytel musel být 150g. Takový sáčky někde jsou?
Co se času týče, někdo věnuje 1 minutu na otevření excelu a zadání 2 hodnot do tabulky, aby případně někoho jiného mohl upozornit na možnou chybu a tím mu pomohl, někdo jiný holt jen prudí. V čem je problém? |
Špatný je ale hledat chyby, tam kde nejsou :) Osobně jsem ještě neviděl pytel rýže pod 100g, většinou to bývá tak 125 - 150 pane inženýre
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 11:45 am Předmět: |
|
|
Nemluví jeden o voze (vařená rýže) a druhý o koze (syrová rýže)? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 11:48 am Předmět: |
|
|
| Markisha napsal: | | Nemluví jeden o voze (vařená rýže) a druhý o koze (syrová rýže)? :-) |
lol je to v sáčcích ..........wait for it.........
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | I.N.G. napsal: | | _Lundgren napsal: | Člověče, ale 3 pytle rýže je trochu víc než 180g btw chtěl bych mít tolik času, abych mohl po ostatních kontrolovat s kalkulačkou logy |
Co se času týče, někdo věnuje 1 minutu na otevření excelu a zadání 2 hodnot do tabulky, aby případně někoho jiného mohl upozornit na možnou chybu a tím mu pomohl, někdo jiný holt jen prudí. V čem je problém? |
Špatný je ale hledat chyby, tam kde nejsou :) Osobně jsem ještě neviděl pytel
rýže pod 100g, většinou to bývá tak 125 - 150 pane inženýre |
Tak v tom případě kupujeme každej jinou rýži. Běžná v sáčku je kolem 60 g, ale u vás v Emerice je to asi jiný, Dolphe. A nesnažím se hledat chyby, jen mě to prostě zaujalo.
Já mluvím o váze syrové rýže, Markisho. 100g syrové rýže = přibližně 79g sachrů. _________________ Pozitivní rozdíl občas pozoruji, ale důkazy na to nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 11:54 am Předmět: |
|
|
Prostě jsi napsal hroznej shit už nazačátku už jenom vzhledem k tomu, že existujou sáčky různé velikosti (aneb když si já kupuju kondomy XXXL, neznamená to, že si je kupujou všichni :) , ale znova řikám, z 99% nemají pod 100g inženýrku :)
Občas by bylo fajn, kdyby něteří uživatelé zapojili alespoň zlomeček mozkové kapacity, než začnou datlovat do klávesnice :)
Martini, omlouvám se, za zasírání logu
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 11:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 12:05 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Prostě jsi napsal hroznej shit už nazačátku už jenom vzhledem k tomu, že existujou sáčky různé velikosti (aneb když si já kupuju kondomy XXXL, neznamená to, že si je kupujou všichni :) , ale znova řikám, z 99% nemají pod 100g inženýrku :) |
Cítím z tebe nějakej komplex. Shit píšeš ty, zřejmě nejsi schopný pochopit psaný text. Jasně jsem napsal, z jaké hodnoty vycházím, už to pochop lundíku a běž prudit jinam.
| citace: | | Občas by bylo fajn, kdyby něteří uživatelé zapojili alespoň zlomeček mozkové kapacity, než začnou datlovat do klávesnice :) |
Tak doufám, že se tím začneš řídit. _________________ Pozitivní rozdíl občas pozoruji, ale důkazy na to nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 2:06 pm Předmět: |
|
|
Ja pocitam ryzi pytel cca proste 100g, stejne neodhadnu ani kolik ma pecivo ... takze vetsina je proste odhadem.
Ale mas pravdu, 350g to nebylo, bylo to asi min, kdyz na to ted koukam.
Parboiled Lagris ryze .. 960g a 8 varnych sacku. 120g ma sacek.
100g ryze ma 77
Ten sacek ma teda cca 92 gramu.
Ale nevim, jaky je rozdil syrova/varena nebo co..
Spis ty vlny se snazim odlisit poctem pytlu ryze:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|