Promiň, ale když Ti počítám ty předkopy, tak to absolutně nevychází. Uděláš jich sedm se slovy "první desítka" a pak to v tomto duchu pokračuje dál. Jaksi počítáš rychleji než makáš (nevychází to i u legpressu). Mám takový zlozvyk vždycky všem počítat když čumím na videa kultíků. Prostě automaticky počítám a přiznávám, že jsem úchylný hnidopich :). Když počítám i ta úplně poslední částečná opakování, tak jich máš 78.
Neber si to nějak zle. Myslím si, že je jedno kolik si těch opakování de facto dal, šlo přece o tu dřinu a procítění, ale mohlo by tě zajímat, že máš v těch počtech celkem zmatek
Jsem ale za Tvůj log hrozně rád a držím Ti palce. Moc se mi líbí jak to žereš a že se s námi o to všechno dělíš. Přeji Ti pevné zdraví, zbytek zvládneš :)
Promiň, ale když Ti počítám ty předkopy, tak to absolutně nevychází. Uděláš jich sedm se slovy "první desítka" a pak to v tomto duchu pokračuje dál. Jaksi počítáš rychleji než makáš (nevychází to i u legpressu). Mám takový zlozvyk vždycky všem počítat když čumím na videa kultíků. Prostě automaticky počítám a přiznávám, že jsem úchylný hnidopich :). Když počítám i ta úplně poslední částečná opakování, tak jich máš 78.
Neber si to nějak zle. Myslím si, že je jedno kolik si těch opakování de facto dal, šlo přece o tu dřinu a procítění, ale mohlo by tě zajímat, že máš v těch počtech celkem zmatek
Jsem ale za Tvůj log hrozně rád a držím Ti palce. Moc se mi líbí jak to žereš a že se s námi o to všechno dělíš. Přeji Ti pevné zdraví, zbytek zvládneš :)
no už mi to psal jeden kluk přes email , ale ty videa jsou dva , video 1 a nato navazuje video 2 , ja fakt moc nechci počitat ty opakovani chci se soustředit na pocit , ale ta stovka je krasna kulata .
jinak dík za info , pokud jich tam fakt neni 100 tak mně to mrzi ale zato vím že přiště si nato dam pozor a narvu to nu stovku + . Dík
Možná se ten můj dotaz někde ztratil, ale co prosím tě děláš za práci? Jak to skloubíš s tréninkem a hlavně jídlem?
K práci se Mates vyjádří sám,ale můžu jen říct,že když mi pomáhal stěhovat,tak po každé otočce do sebe otočil 20 gr odměrku BCAA a zalil vodou Jak benzín do auta.
Možná se ten můj dotaz někde ztratil, ale co prosím tě děláš za práci? Jak to skloubíš s tréninkem a hlavně jídlem?
tedka mam tři práce , vše jde zkloubit ale jen díky podpoře lidí kteří mi pomáhaj .
Dělám u kamaráda majitel stavební firmy , vychází mi vstříc ve vše a hodně mně podporuje.
Další praci mám v centru Prahy ( tajné )
Třeti prace je trenink a pomoc některým lidem co se ke mně obrací s prozbou ....
Vše jde zkloubit a jsem spokojen . Strojařinu jsem zatim hodil za hlavu platove podminky katastrofa .
PS: Bára přehání jen jsem vynesl jeden odpadkoý koš a mněl jsem žízen no tak
jsem se napil ( hehehe )
tedka mam tři práce , vše jde zkloubit ale jen díky podpoře lidí kteří mi pomáhaj .
Dělám u kamaráda majitel stavební firmy , vychází mi vstříc ve vše a hodně mně podporuje.
Další praci mám v centru Prahy ( tajné )
Třeti prace je trenink a pomoc některým lidem co se ke mně obrací s prozbou ....
Vše jde zkloubit a jsem spokojen . Strojařinu jsem zatim hodil za hlavu platove podminky katastrofa .
PS: Bára přehání jen jsem vynesl jeden odpadkoý koš a mněl jsem žízen no tak
jsem se napil ( hehehe )
Joo, jasný že se to dá skloubit když se chce všchno jde jen mě to zajímalo. Co takový zapálený člověk je schopný pro to udělat. Jsi fakt dobrej. Takže toč videa rád se inspiruju.
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
8:00 20 g. Bcaa,
8:30 33 g. Iso 90
9:15 100 g. Pohanka 250 g bily jogurt
11:45 150 g. Maso,
14:00 33 g. Iso
14:45 200 g maso, spenat
17:15 100 g maso
20:00 33 g iso
20:45 150 g, maso
00:00 66 g iso 90
Moc děkuji Ronnie.cz a firmě SURVIVAL za podporu v přípravě na závody .
Pěkná zásoba Survivalu. Můžu potvrdit samotný Leucin dobrá věc a trávící enzymy nutnost. Napomáhají také k lepší využitelnosti živin a účinnosti doplňků v těle.
_________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru