|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: st květen 22, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 22, 2013 8:00 pm Předmět: Re: Utery 21. května |
|
|
| Mates-daoc napsal: |
Duvod je že jsem skončil v Eaglu ( někdo si myslí že jak mu dělám reklamu že mu ještě za to budu platit , myslím tím že tam točím videa , takže the end )
|
Prosím vysvětlil.
1) Ty si tam točil videa, tudíž jakoby jim dělal reklamu a myslel sis, že tímto máš vstup grátis
nebo
2) Ty si tam točil videa, platil normál vstup + po tobě chtěli prachy za to, že tam točíš?
Díky _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st květen 22, 2013 8:01 pm Předmět: 22 května středa |
|
|
22 . května středa
Nohy,
chuze na pasu 15% 5 min ,
Protaženi a zahřati nohou . cca 15 min
Zakopavani v leže
5 serii / 12-10 opak,
Předkopavani v sedě
5 serii / 12 -10 opak ( super pocit hlavně při poslednich dvou jak jsi si fakt hodně naložil )
Dřepy ( moje asi klasika co mám rád , dneska jsem je už trošku unavil na předkopech
tak jsem nepočítal že pujdu tak vysoko , ale spletl jsem se šel jsem hodně nahoru )
10 serii / 12 -2 opak
tady se musím pochválit , i když jsem se necitil skončil jsem na 280 kg / 2 opak , Bez
dopomoci , dřepoval jsem v kleci , ale to posledni opak byla na krev ale , vím že na zavodech budu zakladat +300 , jsem spokojen moc spokojen když vemu v potaz intenzitu
a to že jsem před tim mněl předkopy, asi jsem mněl den .
Výpony lýtka
5 serii / 15 -12 opak
reflex suplíky a šukpy domu ,
pokud mi vyjde dneska časík dopíši cely muj jidelák , a možna zase budou videa snad se těšite .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st květen 22, 2013 8:03 pm Předmět: Re: Utery 21. května |
|
|
| MAST3R napsal: | | Mates-daoc napsal: |
Duvod je že jsem skončil v Eaglu ( někdo si myslí že jak mu dělám reklamu že mu ještě za to budu platit , myslím tím že tam točím videa , takže the end )
|
Prosím vysvětlil.
1) Ty si tam točil videa, tudíž jakoby jim dělal reklamu a myslel sis, že tímto máš vstup grátis
nebo
2) Ty si tam točil videa, platil normál vstup + po tobě chtěli prachy za to, že tam točíš?
Díky |
odpověd v pm
nechci to to rozmazavat , ale někdo by se mněl nad sebou hodně zamyslet , dneska sme se
na tom shodli tři lide včetně mně,
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st květen 22, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: st květen 22, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
tak jo, první pokus nevyšel, tak zkusím ještě Xfitness a jdu spát.. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st květen 22, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
mně žádná PM nepřišla  tak zkouším dál: Fitness Fantom Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 6:40 pm Předmět: 24 května pátek |
|
|
24 patek
rozcvičení + protažení cca 15 min
Přítaha hamer uchop na hrazdě
3 serie / 8 opak
Přitahy kladky v sedě před hlavu
3 serie / 12 opak
Přítahy kladky s sedě k pasu
3 serie / 12 opak
Pullower kladka
3 serie / 15 opak
Tlak na uzko v.č v leže
3 serie / 12 opak
Franc. v leže EZ
3 serie / 8 opak
ABS
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 6:51 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem mněl tu možnost vyzkoušet new HP Protein Xtreme od FA , no fakt super .
Lepší než starší co mněli ale taky je rozdil z čeho je hydra vyrobena . Koukněte stoji zato .
cena trošku poskočila ale ... stojí za to .
Budu mít zase tu čest vyzkoušet i Hydru od Extrifitu tak trošku porovnám ale už jsou každe jine , nevadí vyzkoušíme uvidíme .
Jinak v blízke době u FA vyjdou new věci tak bude to stát zato vyzkoušet .
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
Co přesně u toho Hydra hodnotíš, že supr? =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Co přesně u toho Hydra hodnotíš, že supr? =) |
tak jsem zatim jen otestoval par vzorku ( pixle jsou zavřený zatím )
jinak rozpustnost , chut , po 10-15 min jak bych nic nevypil , lehky žaludek a to jsem do sebe kopl dvě prezentační balení , to jsem trošku přepískl , nezdal se mi těžký jak třeba od jinych firem , a právě ten kasein byl lehky jinak je těžší na žaludku , ale ten byl super .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
Lidi pořád tu máte hádanku ,
A zase pomužu nikdo ale vubec nikdo se netrefil , já už fakt nevím jak mám napovědět
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | Dneska jsem mněl tu možnost vyzkoušet new HP Protein Xtreme od FA , no fakt super .
Lepší než starší co mněli ale taky je rozdil z čeho je hydra vyrobena . Koukněte stoji zato .
Budu mít zase tu čest vyzkoušet i Hydru od Extrifitu tak trošku porovnám ale už jsou každe jine , nevadí vyzkoušíme uvidíme .
Jinak v blízke době u FA vyjdou new věci tak bude to stát zato vyzkoušet . |
tie new veci už sú na trhu, krásna čierna rada, luxusné zloženia, ten hp proťák od fa - na to sa len tak niečo enchytá _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Mates-daoc napsal: | Dneska jsem mněl tu možnost vyzkoušet new HP Protein Xtreme od FA , no fakt super .
Jinak v blízke době u FA vyjdou new věci tak bude to stát zato vyzkoušet . |
tie new veci už sú na trhu, krásna čierna rada, luxusné zloženia, ten hp proťák od fa - na to sa len tak niečo enchytá |
to nejsou ještě uplně ty nove , vyjdou ještě novější verze starších , nemužu moc mluvit ale viděl jsem je
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: pá květen 24, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|