Mates-daoc konečně chci něco dokázat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 154, 155, 156  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mates-daoc konečně chci něco dokázat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
petthall

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:

Vem si jak velký to fitko je a kolik tam chodí (resp. nechodí - viz videa) lidí. Pokud si roztaháš činky, ke kterým jsou tam alternativy a navíc žádný lidi, kteří by s tím chtěli jet, po odcvičení si to uklidíš, tak v čem vidíš problém? Jen nesmyslná buzerace majitele, který se snaží mít lesknoucí se fitko, aby nalákal víc šampónků? Good luck with that, nepodceňoval bych sílu negativní reklamy na internetu ;)

Jasně,ale třeba Ti tzv šamponci mu pomůžou s účty a nákupy... Furt jde o kšeft a o nalákání co nejvíce lidí... nezapomínej,že to neni klubový fitko pro pár registrovaných cvičencu.. já prostě chápu i majitele fitka a jeho záměr....

znám třeba bejvalou super posilku,co koupila jedna baba a neřeší v ní nic... ted ji má v obležení pár humusáků,co po sobě už neuklízej vubec,ručníky neznaj ,čínky ani stroje neuklízej,atd. No,normální lidi už tam skoro nechoděj a je to jen pro jednu partičku a už se řeší,že to paní neutáhne a rozprodá to. Věřím,že Mates neni takový,ale chápu i majitele,že se snaží nenechat to napospas ....
Nechci to tu moc řešit,protože do toho tolik nevidím a neznám je,ale jen píšu svuj názor na to,že majitel má právo si pravidla určit jaké chce a uvidí se teprv jestli jsou o.k. a pomůžou mu nalákat lidi a nebo zazděj kšeft.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Eaglefitness

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pane Matese, uz prestante brat ty anabolika, nedela to dobre vam a lidem kolem vas) nevsimate spoustu veci, jak mluvite, co mluvite, a s kim mluvite. Kdyz je psano zakaz pouzivani sypaneho magnezia, tak to znamena ze to se nesmi pouzivat, jenz vy to nechapete a jak jste vyslovne rekl na vchodu do fitka "seru na to". Kdyz obsluha fitka vas laskave poprosi aby jste uklizel po sobe kotouce coz je normalni, tak stacilo by "ok, v poradku, uklidim to", nikoliv "proc musim uklizet ja kdyz nikdo neuklizi", anebo "proc chces zjebat me, res to z kimkoliv jinym me nech v klidu", poslat majitele do p*ci taky zrovna neni nejlepsi napad. Prestante z sebe delat superznalce a supervedce, nemate na to ani skolu ani bohate vlastni zkusenosti ani soutezni uspechy, jen si poslechnete to co rikate v tech vasich videich "musite brat 50 gramu, no ne 50, 50 uz je moc, tak 25 az 40" (tak kolik 25, 40 , nebo 50? to je fakt pekny navod na pouziti))) a t.d., proste nic. takze opravdu musite sjednat to v hlave, ze ve vasem veku zivot neni jenom o hovezim z namibie a cviceni, preji hezky den!
kubaz

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky sem nedavno presel relativne z garage gym do novyho klubovyho fitka, piti, rucniky a takove veci, ale jelikoz mam iq tusim rict nad 100vkou, po jednom precteni papiru kde bylo zmineno, ze je treba pouzivat rucnik a uklizet kotouce mi to doslo.. holt kazdy to ma asi jinak, ale majiteli se nedivim
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Eaglefitness napsal:
pane Matese, uz prestante brat ty anabolika, nedela to dobre vam a lidem kolem vas) nevsimate spoustu veci, jak mluvite, co mluvite, a s kim mluvite. Kdyz je psano zakaz pouzivani sypaneho magnezia, tak to znamena ze to se nesmi pouzivat, jenz vy to nechapete a jak jste vyslovne rekl na vchodu do fitka "seru na to". Kdyz obsluha fitka vas laskave poprosi aby jste uklizel po sobe kotouce coz je normalni, tak stacilo by "ok, v poradku, uklidim to", nikoliv "proc musim uklizet ja kdyz nikdo neuklizi", anebo "proc chces zjebat me, res to z kimkoliv jinym me nech v klidu", poslat majitele do p*ci taky zrovna neni nejlepsi napad. Prestante z sebe delat superznalce a supervedce, nemate na to ani skolu ani bohate vlastni zkusenosti ani soutezni uspechy, jen si poslechnete to co rikate v tech vasich videich "musite brat 50 gramu, no ne 50, 50 uz je moc, tak 25 az 40" (tak kolik 25, 40 , nebo 50? to je fakt pekny navod na pouziti))) a t.d., proste nic. takze opravdu musite sjednat to v hlave, ze ve vasem veku zivot neni jenom o hovezim z namibie a cviceni, preji hezky den!

Takže jdo to dále do detailu ok ,
Doslova tady píšete že mám přestat brat anabolika krásně , Vidím že o tom nemáte ani ránu a dodám toto už je trošku moc . Toto jde přes čaru a veřte že dneska toto co ste napsal beru na probraní pravníkovi , a mužete psat co chcete protože , Osobně se podaní trestniho oznameni nebojim protože za tim co jsem tady napsal si stojim a ustojim i u sudou atd , ale nevim jak to bude s vama . To asi už bude horší co . jasně tady pišete že beru zakazane latky ktere jsou ... děkuji za super podnět k šetření . Krásně ste si sekl větev .
Budem zvědavi jak daleko to dojde a hlavně kde se zase prokaže pravda .
myslím že moje zkušenosti s vyživou a podobných věcech vy nemate ani ranu natož nějake zkušenosti , jste uplně mimo mísu . Už jak se tu chvástate jaci nejste nej , tak byste oslovili lidi nejen lži ale taky třeba upotavkou na stravu , přípravou atd co lidi by zajimalo . takže bych radši váma o tomto tematu pomlčel .
O sjednani v hlavě to mám v pořadku , a když sme u toho tak to rozjedu tedka , myslel jsem že to ukončíme ale bohužel asi ne takže pokračovaní .

OK,
Nej fitko v praze nej fitko vybaveni vše super , beru vaše slova v potaz .
Proč lidem lžete na vašem WEBU !!!!!!!!!!!!!!! vy tady řešite mně že ja si vymyšlím , ale zamyslete se nad sebou co vy potíte na webu za lži . Co říkate lidem za lži a vše kolem ,
par lidi si už udělalo obrazek .
Tedka si dělate super anti reklamu mužete pokračovat jen tak dale možna vyjdou na povrch další super věci , Píchl ste do vosího hnizda diky tomu že beru anabolika a to je už dost .

Naposledy upravil Mates-daoc dne ne květen 26, 2013 11:10 am, celkově upraveno 1 krát
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Eaglefitness, já jsem byl jeden z lidí, kteří u vás cvičili na poslední Ronnie srazu. Můžu mít na spor jakýkoliv názor a nepřísluší mi ho zveřejňovat. Tímto vaším posledním příspěvkem jste se srazil hodně pod nulu. Jestli si myslíte, že to tady moc lidí nečte a můžete si dovolit přitvrdit, tak se mýlíte. Vy, jako majitel, si nesmíte dovolit přitvrdit nikdy. Tou manipulativní poznámkou o anabolikách jste se teď dostal na úroveň, na které jste být asi nechtěl.

Pro jakou klientelu chcete mít posilovnu? Koho chcete oslovit?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Eaglefitness

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

panove, klid, vsichni asi vime ze anabolikum se rozumi latka ktera podporuje ANABOLISMUS, takze kdyz je psano anabolika neda se 100 procentne rict ze to je zakazana latka (viz. anabolicke steroidy), coz ale p. Mates asi nevi. Co se tyce klientely tak mimo jine chodi k nam cvicit spicka ceskeho trojboje a jsou spokojeny a hlavne nenechavaji po sebe neporadek.
e-witch

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... akorát, že věta "už přestaňte brát ty anabolika", není nic, co by se dalo právně napadat ... anabolikum je i to hovězí
Drvostep

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Eaglefitness napsal:
panove, klid, vsichni asi vime ze anabolikum se rozumi latka ktera podporuje ANABOLISMUS, takze kdyz je psano anabolika neda se 100 procentne rict ze to je zakazana latka (viz. anabolicke steroidy), coz ale p. Mates asi nevi. Co se tyce klientely tak mimo jine chodi k nam cvicit spicka ceskeho trojboje a jsou spokojeny a hlavne nenechavaji po sebe neporadek.

No já nevím,ale nedávno tam byl kamarád a říkal,že tam je prázdno a prostředí jako na patologii,tak nevím s tou špičkou.myslím,že bylo hodně humbuku z vaší strany a ono nic.To fitko zapadlo do zapomění.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Eaglefitness napsal:

ano a museli si donest svoje kotouče a osy ,
ano pan mates neví protože stim do styku nepřišel . omg .

Ale rady bych se vratil k jednomu tematu a to bylo k vaším lžím z danych dnu , kde mam argumenty že jsem ja lhal a že vy ste mluvil pravdu . snažite se otočit vitr ale nejde to , takže kde byla pravda v ten den v danem tematu :??? hm
oni asi mimozemštani přiletěli co ? a on zelený mužík mluvil pravdu to je hnus co ?
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslím ,že kažému s mozkem je jasné čím byly ty "anabolika" myšleny v daném kontextu.
Davesix

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

konečně se tu začíná přihořívat, na to jsem celou dobu čekal
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozumím tomu dobře? Takže Mates se zlobí, že byl nařčen z braní anabolik, jelikož je čistej?
Eaglefitness

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pane matese, pozorne prectete to co jsem psal vys, nechci tady to opakovat zas proc jste skoncil u nas a jaky k tomu byli duvody. Kazdy ma svoji pravdu a s tim nic neudelam, a ani nechci pokouset. Jediny proc jsem to tady rozjel je to, ze nemam rad kdyz nekdo lze, coz je s tim natacenim videi za penize uz zrejme prokazany a potvrzeny i p. Matesem. Co se tyce posilovny tak kazdy ma jiny vkus ale ja jsem jako majitel a provozovatel spokojen. Tot je vse, dekuji za pozornost!
Seva98

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OT:

Majitel je bud cizinec a nebo propadal z cestiny, nevadi mi na diskuznim foru hrubky a kdyz je udela nekdo raz za cas, ale tolikrat zamenene i a y v par prispevcich je proste moc. Majitel by se mel nad svym chovanim a projevem na verejnem foru o cviceni trochu zamyslet a snazit se sve fitko reprezentovat a ne se tu dohadovat jako teenager (jak projevem, tak i argumentama.)

Alespon na me to zapusobilo, ze Vas pokus branit posilovnu EagleFitness, nejen nepomohl, ale dokonce Vasi reputaci jeste uskodil.

https://www.zonetraininglog.com
keba

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Rozumím tomu dobře? Takže Mates se zlobí, že byl nařčen z braní anabolik, jelikož je čistej?

Co je tohle za splašku? Bude se ti líp spát když čistej nebude?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 154, 155, 156  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: