Michal Križánek



 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Michal Križánek  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Michal Križánek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co vy si myslite je Michal Križánek nejlepší Slovenský kulturista??
Ano
50%
 50%  [ 1 ]
Ne
50%
 50%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 2

Autor Zpráva
panopařen


PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2018 10:27 pm    Předmět: Michal Križánek Odpovědět s citátem

Sport zvaný kulturistika vždy byl a bude o extrémech. Hranice toho, co člověk považoval za nemožné, se samozřejmě časem posunuje, a tak zatímco našim tátům přišel extrémní Arnold, na pomyslných předních příčkách se dnes drží borci, jako je Big Ramy. Extrémní svaly nás prostě přitahují. Takže když mi naše šéfredaktorka Štěpánka dala možnost vybrat si závodníka k natáčení, moje volba byla jasná a já se vydal za jedním takovým gigantem. Zamířil jsem na Slovensko za Michalem Križánkem!

Michal vstoupil na kulturistická pódia teprve minulý rok a hned byl jako velká voda. Zjevil se téměř odnikud a okamžitě bylo jasné, že má extrémní potenciál. Své první závody vyhrál absolutním vítězstvím, o dva týdny později se stal mistrem Slovenska a nestačil uběhnout ani rok a už se stal profesionálním závodníkem v IFBB Elite Pro. Na první pohled Vás na něm upoutají jeho monstrózní paže, které během diety měří 57 centimetrů a v objemu ještě o pár čísel víc!

Za Michalem jsem se vypravil do nedávno otevřeného fitka 365 Gym v Nitře. V den, kdy jsme natáčeli, zbýval Michalovi pouhý týden do IFBB Elite Pro Austria 2018, která jej tedy čeká už tuto neděli. Michalovi s tréninkem prsou a paží pomáhal jeho trenér Alexander Hlobík a přítomen byl i zástupce Michalova sponzora All Stars pan Ľuboš Matejíčka. Bylo tedy jasné, že o mladého slovenského giganta je skvěle postaráno! Co říkáte Vy na Michala a jeho paže? Jsou dostatečně extrémní, nebo by měl Michal na jejich objemu ještě pár čísel přidat?

nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Michal Križánek
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: