Mirus jede Freimen´s FEST

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mirus jede Freimen´s FEST  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mirus jede Freimen´s FEST
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirus

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2015 10:01 pm    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

2.1. 2015

mrtvý tah 8x4 - 150kg šlo to
front dřep 6x6 - 85kg (velká rezerva)
tlaky s VČ na šikmé lavici 4x8 - 90kg pěkně to bralo
bicepsový zdvih s JČ ve stoje 4x8 - 22 až 24kg
tricepsový bench 4x8 - 85kg
stahování lana na břicho 4x 15 až 20 opakování
Dneska sem si pěkně máknul a pocit z tréniku velice dobrý, napumpovaný celý tělo.
Večeře v restauraci - jen 200g tataráku velice chutnýho + 4 topinky utopený v oleju (hnus).
Víkendový volno + ranní kardio na lačno + spousta kvalitního jídla + masáž = dobrá regenerace. (samozřejmě sex že ).
mirus

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 1:39 pm    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

nedělní masáž a relax před dalším tréninkovým týdnem

mirus

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 12:26 pm    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

5.1. 2015

Benchpress 8x4 - 102kg
přítahy v předklonu podhmatem 6x6 - 90kg (bez trhaček, čistě v rukách)
legpress 4x8 - 370kg (máme jiný druh stroje, na jiných by šlo víc)
upažování s JČ ve stoje 4x10 - 16kg
upažování s JČ v předklonu 4x10 - 23kg
výpony ve stoje na legpressu - 4x10 - 200kg (pomalu procítěně)

Začal čtvrtý týden a váhy jsou víc těžší, tělo se přizpůsobilo a zesílilo.
Regenerace o víkendu byla dobrá, je to poznat.
Zvýšil jsem příjem masa cca 600 až 700g masa + doplňky. O víkendu navíc nějaká kvalitní regenerace bude muset bývat. Stále trvá stav ,,žer dokud můžeš,, (ovšem kvalitně).
Váha + 3,5kg (vody, tuk a něco snad i svalstvo ).
mirus

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 12:58 pm    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

7.1. 2015

dřepy 8x4 - 165kg
tlaky v leže s JČ 6x6 - 43kg (nemáme u nás větřší výběr, jen 43 a pak 55kg) :- (
shyby 4x8 (úpon drží dobře, příště už dám 10kg kotouč navíc)
bicepsový zdvih VČ ve stoje 4x10 - 35kg
francouzský tlak s JČ za hlavou v sedě 4x10 - 43kg
zvedání noh ve visu 4x 15 - (nohy těžký, ale šlo to)

Dnešek už byl těžký, zvlášť když mě čeká ještě odpolední pracovní doba až do 22h.
Víkend bude jasně odpočinkový a plná žrádla (dobrýho jídla :-D ).
mirus

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 12:51 pm    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

9.1. 2015

mrtvý tah 8x4 - 155kg (klidně bych mohl dát o 20kg víc, tělo zregenerovaný a zesílený)
front dřep 6x6 - 90kg (krásně hluboký, šlo by klidně i o 10kg víc)
tlaky s VČ 4x8 - 92kg ( tu byla už poznat únava materiálu po předešlých cvikách)

přítahy VČ k bradě 4x8 - 50kg (šlo to krásně. Já idiot sem si omylem dal jen 4 série místo 6)
výpony v sedě 4x20 - 40kg JČ (nemáme stroj na výpony v sedě, tak posloužily činky)

Čtvrtý týden je za mnou, pocity jsou velmi pozitivní, přibral jsem 4kg za ty 4týdny co jsem začal. V dalším týdnu opět navýším váhu, (někde víc někde míň), uvidím jak tělo zregeneruje a zesílí.
Všechny váhy si podávám sám bez dopomoci, snad to tělo zvládne i nadále.
magion

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Heh, co si to vymyslel za zkomoleninu - front dřep... tak buď napíšu front squat, nebo spíše když máš vše česky přední dřep. A nebo to můžeš vylepšit a začít psát i jiné cviky česko-anglickou mutací, např. mrtvý lift, nebo dead tah což se mi libí víc :)
Oddo

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Heh, co si to vymyslel za zkomoleninu - front dřep... tak buď napíšu front squat, nebo spíše když máš vše česky přední dřep. A nebo to můžeš vylepšit a začít psát i jiné cviky česko-anglickou mutací, např. mrtvý lift, nebo dead tah což se mi libí víc :)

A přítahy VČ k bradě by mohly být "upright přítah s barbell"

pardon za spam
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirus

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 10:00 pm    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

12.1. 2015

benchpress 8x4 - 105kg (nemám rád tenhle cvik, bolí mě z něj vnější část prsního úponu)
přítahy VČ podhmatem 6x6 - 95kg (použito magnézko na zesílení úchopu)
legpress 4x8 - 400kg (než to naložím a než to sundám , ale šlo to )
bicepsový zdvih JČ ve stoje 4x8 - 25kg, 22kg a na závěr už slabých 18kg)
tricepsový bench 4x8 - 87kg (šlo to, ale síly ubylo).
stahování lana 4x15 - (13cihliček nevím kolik kg - je mi to fuk, hlavně že to bralo)

U benche nepříjemně bolí prsní sval u ramene (nemám ten cvik rád, je to nahovno, akorát mě ničí. Techniku nemám 100% to vím, potřeboval bych někoho, kdo by přímo ukázal). Většinou bench cvičím v průběhu nebo na konci tréninku, kdy nevolím velkou zátěž, na začátku tréninku mě akorát ničí (a to přitom nemám prsa jako slabinu, spíše naopak).
Přítahy záda není nejmenší problém, tam je největší zlepšení, jak v úchopu, tak i síle.
To samé platí i o stehnech. Nikdy bych nemohl být trojbojař - bench by mě to dycky kazil.
Endo

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 12:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám to asi podobne s tou bolesťou. Ide o takú bolesť, akoby sa mi to "trhalo". A to mám techniku zvládnutú. Stávalo sa mi to občas aj keď som ešte robil mostík. No z vl. skúsenosti viem, že to netreba podceniť. Po sérii ťažkých tréningov sa mi to "urvalo" týždeň pred súťažou v tlaku. Potom to na poslednú chvíľu vyriešil Wobenzym.

A ako tak pozerám tak postupne pekne napreduješ a zvyšuješ, takže super. Tiež idem práve tento tréning, takže log sledujem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirus

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Endo napsal:
Mám to asi podobne s tou bolesťou. Ide o takú bolesť, akoby sa mi to "trhalo". A to mám techniku zvládnutú. Stávalo sa mi to občas aj keď som ešte robil mostík. No z vl. skúsenosti viem, že to netreba podceniť. Po sérii ťažkých tréningov sa mi to "urvalo" týždeň pred súťažou v tlaku. Potom to na poslednú chvíľu vyriešil Wobenzym.

A ako tak pozerám tak postupne pekne napreduješ a zvyšuješ, takže super. Tiež idem práve tento tréning, takže log sledujem.

Děkuju za informace a za pochvalu. Snažím se z toho dostat maximum. O Wobenzymu vím, pomůže vyřešit hodně problémů (i po úrazu. Škoda jen té vysoké ceny :- ( ).
mirus

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 8:12 pm    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

14.1. 2015

dřep 8x4 - 167kg (musel jsem dřepovat v multipressu)
tlaky s JČ v leže 6x6 - (dvakrát 55kg pak už jen 43kg)
shyby 4x8 - TH + 10kg kotouč (úchop bez trhaček)
upažování s JČ ve stoje 4x10 - 17kg
upažování s JČ v předklonu 4x10 - 23kg a 26kg
výpony ve stoji na legpressu 4x10 - 120kg (pomalu až dolů a žpet)

Myslel jsem, že dnešní trénink mě totálně zničí, ale kupodivu jsem měl dost síly na všechny cviky. Minule dřepy mě potrápily, tak jsme přidal jen dvě kila, ale dnes to šlo krásně lehce.
Tlaky na prsa s 55kg taky dobrý, zbytek sérií s 43kg. Nemáme bohužel mezi 43kg a 55kg jiný jednoručky, tak proto takové skok.
Ještě v pátek a další týden je hotov a bude zasloužený volno regenerace a dvě kila hovězího
.
mirus

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2015 8:20 pm    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

16.1. 2015

mrtvý tah 8x4 - 165kg
front dřep 6x6 - 95kg
tlaky s VČ na šikmé lavici 6x6 - 95kg (zase blbec hlava, mělo být jen 4x8)
bicepsový zdvih VČ ve stoje 4x10 - 37kg
francouzský tlak JČ za hlavou v sedě 4x10 - 43kg
zvedání noh ve visu 4x15

Mrtvolka pěkně šla, klidně i víc příště. Dřep to samý, tlaky by šly o kousek víc, ale pořád lehce bolí prsní sval (mažu ibalginem). Na biceps VČ jsem zvyklý dávat víc, ale po těch těžkých základních cvicích, jsem rád i za to. JČ za hlavou bych potřeboval už těžší váhu (máme jen 43 a pak 55) něco mezi. A zvedat nohy ve visu na závěr unavenýho tréninku už bylo za trest. Propocený dvě trička a konec pátého týdne + 5kg nahoře.
Víkendová regenerace : sobota oběd v Olympii (rýže + kuřecí steak a nášup gyrosu) kino s rodinou (Noc v Muzeu). Neděle ranní masáž zad a relax.
Snad to pomůže na další týden číslo 6. Díky že to čtete (ty moje plky).

Naposledy upravil mirus dne pá leden 16, 2015 10:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Endo

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2015 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako dlho ešte plánuješ ísť tento tréning?
mirus

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2015 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Endo napsal:
Ako dlho ešte plánuješ ísť tento tréning?

trénink mám na 8 týdnů
mirus

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 10:59 pm    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

19.1. 2015

Benchpress 8x4 - 107kg (sval bolí, tak jen lehce)
přítahy VČ podhmatem v předklonu 6x6 - 100kg (bez trhaček, jen magnézko)
legpress 4x8 - 420kg
přítahy VČ k bradě 6x8 - 55kg
výpony v sedu na legpressu 4x12 - 200kg

Opět tupá bolest prsního svalu u ramena, tak sem zvolil menší váhu při benchu.
Přítahy paráda, záda silný, nohy taky.
Víkendová regenerace byla skvělá, tělo sílý, akorát ten bench mě ničí. Mám dvě možnosti : buď kašlat na bolest a rvat to pořát nahoru, nebo ubrat váhu a dojet to do konce na lehčí váze. Jelikož nemám problém s rozvojem prsních svalů problém, zvolil jsem druhou možnost.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mirus jede Freimen´s FEST Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: