Mirus jede Freimen´s FEST

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mirus jede Freimen´s FEST  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mirus jede Freimen´s FEST
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirus

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 12:35 pm    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

21.1. 2015

dřepy 8x4 - 170kg (tady není problém, dávám normálně daleko víc ale ne tolik sérií)
tlaky v leže s JČ 6x6 - 43kg (prsní úpon bolí, nedovolí větší váhu)
shyby 4x8 - jen se svou TH (opět prso nedovolí použít kotouče)
bicepsový zdvih JČ 4x8 - 22kg
tricepsový bench 4x8 - 90kg ( opět prsní úpon bolest, váha šla dolů)
stahování lana 4x15 -

A DOST. Protože mě stále nepřijmně bolí úpon prsního svalu (kvůli benchu), rozhodl sem se předčasně o dva týdny ukončit trénink FEST. Dneska mě to omezovalo skoro u všech cviků (ne dřepy), byl sem nucen snížit váhu oproti minulýmu týdnu, tak sem si řekl, že to nemá smysl když nemůžu přidávat váhu. Normálně cvičím s 55kg JČ na prsa a teď abych se je bál vzít že mě rupne sval? Nebo na šikmý tlaky 110kg jak nic a teď abych se bál dát blbou stovku? Ještě dokončím pátek a od příštího týdne najedu na jiný trénink.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar, bude aj nejake celkove zhodnotenie? 5kg hore na vahe, niekolko prepotenych triciek v ramci treningu, dobra strava...to musi byt vidiet.
Skoda tych uponov, no ale co sa da robit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Irminsul

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je škoda že to nevyšlo. Snad bude vše v pořádku a budeš cvičit bez dalšího omezení. Jinak pěkný progress 5 kg. Bude fotka? :-)
Endo

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 6:16 pm    Předmět: Re: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

mirus napsal:

Ještě dokončím pátek a od příštího týdne najedu na jiný trénink.

Nebolo by lepšie skôr ako nabehneš na nový tréning, dať ten sval do poriadku? Ak to nedoliečiš bude ťa to obmedzovať aj naďalej, prípadne sa to môže objaviť znovu neskôr.

Ale inak pekný progres.
mirus

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 10:17 am    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

Zítra tj. pátek odcvičím poslední trénink FEST a napíšu hodnocení tréninku jak to na mě působilo + budu se snažit o nějaký fotky z tréninku. Určitě to není tréninkem FEST (bolí úpon), ale přetížený cvikem benchpress, kterej jsem dával jako první. Když ho zařadím na konec tréninku prsou, tak mě nevadí, ale pokud je první a jedu ho silově, tak je zle.
jnerez

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Suprovy vahy mirusi.
Skoda toho prsního svalu při benci. Sem na tom podobne, akorát u me je spis levy rameno v prdeli.
mirus

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2015 1:11 pm    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

23.1. 2015

mrtvý tahy 8x4 - 170kg (plný tah, ale stále je tam rezerva)
front dřepy 6x6 - 100kg ( těžký, ale desítku navíc bych taky zvládl)
šikmý tlaky s VČ 4x8 - 90kg (ach jo, to prso, snížená váha a šlo to)
upažování s JČ ve stoje 4x10 - 16kg
upažování s JČ v předklonu 4x10 - 22kg

Skončil trénink FEST a moje hodnocení :
Velmi ale velmi povedení trénink, má hlavu a patu a perfektně zesílí tělo.
Sytematickým přidáváním vah (někde po 5kg někde po 2kg) sem dosáhl na váhu z 91kg na 95,9kg (voda, tuk, svalovina). Musel sem správně přemýšlet, abych zvolil správnou váhu (nebylo málo nebo naopak moc). Nebýt toho cviku benchpress, tak bych pokračoval ještě dva týdny. Bench mě prostě nesedí a zničil mě prsní úpon, že sem byl nucen snížit váhu a přesto při jiných cvikách mě bolí, proto končím dříve (6 týdnů).
Co je hodně důležitý při tomto tréninku :
strava - pořádně jíst všechny tři složky (bílkoviny, sacharidy, tuky). Bez dostatečných kalorií tělo nezregeneruje a nenabere.
doplňky - velké množství amynokyselin, bcaa a hlavně glutaminu (dával jsme po lžičkách až 60g denně), je regenerace poznat.
odpočinek - v netréninkové dny naprostý klid a odpočívat a dostatečně spát (víc jak šest hodin).
Tento trénink byl pro mě spestřením právě včas, abych nabral a zelíl.
Příští týden začnu jiný trénink, ale zařadím z tohoto tréninku (FEST) nějaký cviky + navíc nějaký supersérie, shazovačky, pumpování atd.
Budu psát trénink + nějaký moje vychytávky z tréninku a tipy.
mirus

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2015 1:13 pm    Předmět: Mirus jede Freimen´s FEST Odpovědět s citátem

sory za blbý ksichty, ale na závěr tréninku ....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mirus jede Freimen´s FEST Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: