|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hruda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
faye
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:06 pm Předmět: Re: ale |
|
|
| jnerez napsal: | | jinak 54kg na 173 cm je na běžnou ženskou celkem normál . Ikdyž je fakt že na můj vkus taky málo |
Myslis tento?
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:08 pm Předmět: Re: ale no tak |
|
|
| hruda napsal: | | faye napsal: | | jnerez napsal: | Faye:jen se k tomu vyjádři, po případě jesi na mě chceš nejt zlá tak radji pm zprávou |
No zla bejt nechci ... ale proste nechapu jak muze zenska pri takovych mirach porodit v budoucnu zdravy dite a jeste se o nej pak postarat.
Nic proti magic-storm, dela dobre, ze se rozhodla nabrat.
Ale prece dospela zenska nejni 13leta holka ... smarjaaa lidi probudte se!
Zrejme jsem vyrostla v jinych pomerech, ale u nas chtej chlapi zenskou a ne utecence z Dachau. |
Takze stihlim zenam sa rodia nezdrave decka? (ropáci a podobne...?)
PS:173/54 je uplne normal |
pochoplila bych 173/63....ale toto už je extrém
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:09 pm Předmět: Re: ale no tak |
|
|
To hruda: Vidim, ze je to tu jak hazet perli svinim .. takze jdu od valu ... mysli si co chces.
Na zvelicovani a idiotsky pripominky (ropaci atd.) nemam naladu.
To prcekja: To nema cenu, on ocividne vi (nebo si spise mysli, ze vi) vic jak kdokoliv jinej.
Naposledy upravil faye dne čt únor 15, 2007 12:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:09 pm Předmět: Re: ale |
|
|
| faye napsal: | | jnerez napsal: | | jinak 54kg na 173 cm je na běžnou ženskou celkem normál . Ikdyž je fakt že na můj vkus taky málo |
Myslis tento? |
hele to nema nikdo pravdu.. pravda je ta ze urcita vaha vypada na kazdem znas jinak, takove ty kecy ze je to hubenour nebo cvalik bez toho aniz by ste toho dotycneho videli jsou scestne
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:10 pm Předmět: |
|
|
to faye: no docela mě todle sere ..pak nemaj mladý 12tiletý holky jak trubky držet diety protože nevypadají jako anorektička! Když teda jak tady pán píše je to normální.
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:11 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | to faye: no docela mě todle sere ..pak nemaj mladý 12tiletý holky jak trubky držet diety protože nevypadají jako anorektička! Když teda jak tady pán píše je to normální. |
omg mas komlex z vah co?
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | to faye: no docela mě todle sere ..pak nemaj mladý 12tiletý holky jak trubky držet diety protože nevypadají jako anorektička! Když teda jak tady pán píše je to normální. |
No tak to na to mame uplne stejny nazor .. bo todle me taky SERE!
(a ze sem normal slusnak )
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
Pre niekoho je extrem to co si ty napisala.
Nezabudajte,ze kazdy ma ine priority a to ze pre mna je 180/80 u muza podvyziva,tak to neznamena,ze je nezdravy.
Baby neserte ma! _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Worth napsal: | | prcekja napsal: | | to faye: no docela mě todle sere ..pak nemaj mladý 12tiletý holky jak trubky držet diety protože nevypadají jako anorektička! Když teda jak tady pán píše je to normální. |
omg mas komlex z vah co? |
především nemám komplex......
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:13 pm Předmět: ano |
|
|
Faye:ano ten, pořád to vypadá, že čteš jen to co jsi si zvýraznila.
A propo kolik měříš a vážíš ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
|
|
Adriana Sklenarikova je podla vas podvyzivena???? _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
|
| faye napsal: | | prcekja napsal: | | to faye: no docela mě todle sere ..pak nemaj mladý 12tiletý holky jak trubky držet diety protože nevypadají jako anorektička! Když teda jak tady pán píše je to normální. |
No tak to na to mame uplne stejny nazor .. bo todle me taky SERE!
(a ze sem normal slusnak ) |
taky tě tak sere jak se všichni chytaj každýho pitomýho slova?? bych něco rozbila fakt!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:13 pm Předmět: Re: ale no tak |
|
|
| hruda napsal: | | faye napsal: | | jnerez napsal: | Faye:jen se k tomu vyjádři, po případě jesi na mě chceš nejt zlá tak radji pm zprávou |
No zla bejt nechci ... ale proste nechapu jak muze zenska pri takovych mirach porodit v budoucnu zdravy dite a jeste se o nej pak postarat.
Nic proti magic-storm, dela dobre, ze se rozhodla nabrat.
Ale prece dospela zenska nejni 13leta holka ... smarjaaa lidi probudte se!
Zrejme jsem vyrostla v jinych pomerech, ale u nas chtej chlapi zenskou a ne utecence z Dachau. |
Takze stihlim zenam sa rodia nezdrave decka? (ropáci a podobne...?)
PS:173/54 je uplne normal |
Normální? Já mám 175cm a vážím 70kg a tlustá nejsem. Navíc dokážu fungovat i celý den v dole, házet lopatou a tlačit 1500kg důlní vozík.
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|