|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maria

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Chlape je mi líto, ale všude to chce 1025x1025 ...a velikost 800. Myslím, že se pleteš, ale pokud ne tím líp.
Maria: Výška 182cm
Váha 148-152kg
Ale jsem dost tlustej, závodil bych kolem 105-110kg (teoreticky dle měřiče a to nepočítám, že bych při takovém shazování neudržel ani všechno svalstvo) |
oh, to je ale obor, dostaneš na seba vôbec niečo kúpiť? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:21 pm Předmět: |
|
|
myslím, že nezáleží jak dlouho jedete ale jak dlouho jedete tak aby jste stimulovali růst........Já jsem dlouho marnil čas.....až když jsem začal cvičit silově a také začal sílit, tak jsem šel nahoru. Pravda je že jsem před dvěma lety dokázal dřepovat se 140kg a dnes to zvládnu párkrát i s 240kg. Mrzí mě léta kdy jsem nesílil. Je mi 27 a mohl jsem být takoý už o tři roky roky dříve.
Mimochodem ale cvičil jsem i s Péťou Weinlichem a to je opravdová síla. Sám jsem viděl jak jede strojově 8dřepů s 280kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:25 pm Předmět: |
|
|
Maria....Vždycky jsem měl problém s nohama. Jsou docela objemné a k tomu mám dost velkej zadek. Tam mám problém se obléci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:28 pm Předmět: |
|
|
To by me zajimalo, kolik mas pres prdel?? treba me konecne nekdo trumfne _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:29 pm Předmět: |
|
|
Cizo......přesně tak. Těžko najít u nás lepší nohy. Zajímalo by mě co s Peťou je. Freimen by to mohl vědět. Já už jsem nějakou dobu pryč z Varů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
Dragone...díky za poznatek o rozdílu hrudník:pas...je to těch 50cm........takže teď ti udělám radost zadek mám 120cm...je to děs. Dává mi dost sílu ale hezký to není, he he
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:32 pm Předmět: |
|
|
Di do hajzlu :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:32 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Wygh dne ne srpen 12, 2007 7:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:34 pm Předmět: |
|
|
Johncreasy: ty musíš bejt teda strašnej řízek, jsem moc zvědavej na to foto. Zkoušel jsi nějak shodit? Nebo ti to takhle vyhovuje? _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:37 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Wygh dne ne srpen 12, 2007 7:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:37 pm Předmět: |
|
|
Dragone proc to beres tak negaticne? zkus z toho neco vytezit! na netu je plno nudnejch clanku jak se dopracovat k velkymu benci, obrovskej bicepsum nebo stehnum ale nikde jsem nevidel navod jak se dopracovat k obrovsky prdeli...
napis clanek a pojmenuj ho treba: "HOW TO MAKE MOSTER ASS BY DRAGON" _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
Nic si z toho nedělej já to vzal po paměti možná že mám víc než ty. Kolik vážíš dragone?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|