Citrus je jen výstřelek, který je zrovna teď "na vrcholu" (media se o něm baví, lidé se o něm baví, všude je vidět a slyšet), ale časem opadne jako každý jiný, není ničím vyjímečný, mě je velmi nesympatický a ničím mě nezaujal, a to je všechno co bych k němu řekl. Ou jé
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
, kvalitní názor - Řitmusova tvorba je nedostižná? Agátka v klipu alis lehká děva a důchodci co na ni pořvávají : "si ku*va, si ku*va"...geniální...
Clovek ktery je z ulice to oceni,neni to jen o rvani kurva,je tam spousta trefnych rymu.Kazdy o tom mluvil,ze kundy jsou stale vice na penize,chodi se staryma dedkama atd.Ale nikdo neudelal na to tak trefny text,je to proste odraz soucasnosti,staci se projit po par lepsich barech a vidis to.O tom to je.Dokonale to pasuje,na nektere holky,proto se mi to libi
, kvalitní názor - Řitmusova tvorba je nedostižná? Agátka v klipu alis lehká děva a důchodci co na ni pořvávají : "si ku*va, si ku*va"...geniální...
Clovek ktery je z ulice to oceni,neni to jen o rvani kurva,je tam spousta trefnych rymu.Kazdy o tom mluvil,ze kundy jsou stale vice na penize,chodi se staryma dedkama atd.Ale nikdo neudelal na to tak trefny text,je to proste odraz soucasnosti,staci se projit po par lepsich barech a vidis to.O tom to je.Dokonale to pasuje,na nektere holky,proto se mi to libi
No vidíš a já v tom zase vidím burana, jehož vyjadřovací schopnosti jsou na bodě mrazu, proto si libuje v užívání vulgarismů a je nejspíš zhrzený, že mu nějaká buchta odešla se starším majetnějším samcem, a proto nás obohacuje výtvory typu Zlatokopky. Hodně lidí se nad takovou tvorbou ani nepozastaví, ale vždycky se najde pár jemu podobných - spustí si kalhoty po kolena & nasadí kšilt obřích rozměrů a s přídomkem "MC yaeh nigga" se vydají do světa, nesouce životní moudro, že šetko majů v p*či
No vidíš a já v tom zase vidím burana, jehož vyjadřovací schopnosti jsou na bodě mrazu, proto si libuje v užívání vulgarismů a je nejspíš zhrzený, že mu nějaká buchta odešla se starším majetnějším samcem, a proto nás obohacuje výtvory typu Zlatokopky. Hodně lidí se nad takovou tvorbou ani nepozastaví, ale vždycky se najde pár jemu podobných - spustí si kalhoty po kolena & nasadí kšilt obřích rozměrů a s přídomkem "MC yaeh nigga" se vydají do světa, nesouce životní moudro, že šetko majů v p*či
Nemuzes to brat takhle jednostrane.To neni prece o nem,ze mu odesla kunda za jinnym,tak udelal song.On ma tolik penez ze by k tomu asi nedoslo (klip za 5 mega atd\) je to proste obraz soucasnosti,copak jsi nidky nevidel kundicuku 20-30 co ma chlapa pres 50 jen kvuli penez?Je jich dost viz.treba mesarosova a jine kurvy.Hoper nejsem,ale nekterwe texty se mi libi.Na plno v nich rekne jak to je.
john: vskutku inteligentní názor zasloužilého znalce kultury. chápal bych, kdyby se ti příčilo spojení rytmus a umělec (jeho hudba byla v období, kdy byla nejlepší - tj ještě před zlatokopkama a takovejma sračkama, maximálně průměrná), ale dobrý rap (jako předvádí třeba kato z praga union) je umění
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru