"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jary24 napsal:
proč maji lidi takovou blbou vlastnost že když se jim něco nelíbí tak to pohaní jak jen můžou a označí to za odpad?

Lidi na internetu se naučily říkat co si myslí na plnou hubu, protože ve skutečnosti si to nemůžou dovolit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Citrus je jen výstřelek, který je zrovna teď "na vrcholu" (media se o něm baví, lidé se o něm baví, všude je vidět a slyšet), ale časem opadne jako každý jiný, není ničím vyjímečný, mě je velmi nesympatický a ničím mě nezaujal, a to je všechno co bych k němu řekl. Ou jé
Qwake

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://whyss.cz/index.php?site=show&id=480

Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
agnez

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Johncreasy napsal:
Nedával bych do spojitosti pojmy raper a umělec.

, kvalitní názor - Řitmusova tvorba je nedostižná? Agátka v klipu alis lehká děva a důchodci co na ni pořvávají : "si ku*va, si ku*va"...geniální...

Clovek ktery je z ulice to oceni,neni to jen o rvani kurva,je tam spousta trefnych rymu.Kazdy o tom mluvil,ze kundy jsou stale vice na penize,chodi se staryma dedkama atd.Ale nikdo neudelal na to tak trefny text,je to proste odraz soucasnosti,staci se projit po par lepsich barech a vidis to.O tom to je.Dokonale to pasuje,na nektere holky,proto se mi to libi
Oddo

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Oddo napsal:
Johncreasy napsal:

, kvalitní názor - Řitmusova tvorba je nedostižná? Agátka v klipu alis lehká děva a důchodci co na ni pořvávají : "si ku*va, si ku*va"...geniální...

Clovek ktery je z ulice to oceni,neni to jen o rvani kurva,je tam spousta trefnych rymu.Kazdy o tom mluvil,ze kundy jsou stale vice na penize,chodi se staryma dedkama atd.Ale nikdo neudelal na to tak trefny text,je to proste odraz soucasnosti,staci se projit po par lepsich barech a vidis to.O tom to je.Dokonale to pasuje,na nektere holky,proto se mi to libi

No vidíš a já v tom zase vidím burana, jehož vyjadřovací schopnosti jsou na bodě mrazu, proto si libuje v užívání vulgarismů a je nejspíš zhrzený, že mu nějaká buchta odešla se starším majetnějším samcem, a proto nás obohacuje výtvory typu Zlatokopky. Hodně lidí se nad takovou tvorbou ani nepozastaví, ale vždycky se najde pár jemu podobných - spustí si kalhoty po kolena & nasadí kšilt obřích rozměrů a s přídomkem "MC yaeh nigga" se vydají do světa, nesouce životní moudro, že šetko majů v p*či
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
agnez

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
agnez napsal:
Oddo napsal:
Johncreasy napsal:

No vidíš a já v tom zase vidím burana, jehož vyjadřovací schopnosti jsou na bodě mrazu, proto si libuje v užívání vulgarismů a je nejspíš zhrzený, že mu nějaká buchta odešla se starším majetnějším samcem, a proto nás obohacuje výtvory typu Zlatokopky. Hodně lidí se nad takovou tvorbou ani nepozastaví, ale vždycky se najde pár jemu podobných - spustí si kalhoty po kolena & nasadí kšilt obřích rozměrů a s přídomkem "MC yaeh nigga" se vydají do světa, nesouce životní moudro, že šetko majů v p*či

Nemuzes to brat takhle jednostrane.To neni prece o nem,ze mu odesla kunda za jinnym,tak udelal song.On ma tolik penez ze by k tomu asi nedoslo (klip za 5 mega atd\) je to proste obraz soucasnosti,copak jsi nidky nevidel kundicuku 20-30 co ma chlapa pres 50 jen kvuli penez?Je jich dost viz.treba mesarosova a jine kurvy.Hoper nejsem,ale nekterwe texty se mi libi.Na plno v nich rekne jak to je.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkně se na to kouká :)
MiKra

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
luxusni palba...
http://www.mojevideo.sk/video/a6f5/magor_ci_macher_.html

Jsem měl sevřenou prdel za něj, co si budeme povídat, někdy to bylo na milimetry.. Tohle asi nikdy nepochopím..
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mahaa ty jsou kruty....

Ten motorkar je strevo..zaslouzil by par facek..
medwed

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

john: vskutku inteligentní názor zasloužilého znalce kultury. chápal bych, kdyby se ti příčilo spojení rytmus a umělec (jeho hudba byla v období, kdy byla nejlepší - tj ještě před zlatokopkama a takovejma sračkama, maximálně průměrná), ale dobrý rap (jako předvádí třeba kato z praga union) je umění
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Qwake

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://whyss.cz/index.php?site=show&id=524

Asi to ojebával.

Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
Pilot

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Qwake napsal:
http://whyss.cz/index.php?site=show&id=524

Asi to ojebával.
Garfield je skutečnej:-)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: