Mleko- Pit anebo nepit?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mleko- Pit anebo nepit?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Mleko- Pit anebo nepit?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Pit mleko?
ano
86%
 86%  [ 100 ]
ne
13%
 13%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 115

Autor Zpráva
Menii

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Menii napsal:
Menii napsal:
Hm, mléko , 5 let zpátky jsem ho ještě nesnášel, teď bez něj nemůžu žít, ale asi taky vyzkouším nějakou dobu bez mléka, páč mám taky debilní akné , za 2-3 týdny řeknu esli něco pozoruju

Tak mě napadá - kdybych teda zkusil vynechat to mléko, musel bych vynechávat i tvaroh - nebo toho zas tolik společného nemají?
Co vy jste schopny kvuli par pupinkum udelat to neni mozny!!!
Jses normalni?? AKNE z MLEKA?? Kdo ti takovou kravinu nakukal??
Vysad ten Naposim a mleko a tvarohy radeji zdvojnasob a uvidis ze na tom budes líp.

Naposim - co to kua je? =) já na to nepřišel, tu to někdo psal na foru,

tak je jasné že zákonitě aby z mléka bylo akné je blbost - ale každého organismus reaguje na všecko jinak, takže teoreticky to u někoho příznaky zhoršovat může
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Triton

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvám se za upozornění moderátora.......
Morpheus

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 7:01 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

william888 napsal:
bez mlieka ani na krok mlieko nesmie chybat...

já jsem na tom podobně
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

- mléko zlepšuje chuť a nutriční parametry sachridového nebo proteinového nápoje
- mléko zadržuje více vody v těle v zotavovací době po tréninku
- míchejte do nízkotučného nebo polotučného mléka, po výkonu množství 0,3 - 0,5 l
- lidé s intolerancí na laktózu se mléku vyhýbají
Draper

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jedna z mnoha studii a dalsich 20 ti to, co tu pises nebo co tam pisou, zase vyvrati, ostatne jako v mnoha jinych pripadech....zase tak vazne bych tyhle veci nebral
Morpheus

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
To je jedna z mnoha studii a dalsich 20 ti to, co tu pises nebo co tam pisou, zase vyvrati, ostatne jako v mnoha jinych pripadech....zase tak vazne bych tyhle veci nebral

proto já nevěřím studiím. na každé tvrzení najdeš studii. o tom jsem přesvědčen. důležité je, zda to opravdu funguje... o tom, že každý jsme jiný ani netřeba vykládat...
Zdara

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přečtěte si něco od pana Fořta a uvidíte, že to s tím mlékem zas tak extra zdravé a dobré nebude... Osobně si myslím, že je to poměrně důvěryhodný zdroj.
Peca

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdara napsal:
Přečtěte si něco od pana Fořta a uvidíte, že to s tím mlékem zas tak extra zdravé a dobré nebude... Osobně si myslím, že je to poměrně důvěryhodný zdroj.

nektere jeho nazory jsou prinejmensim kontroverzni.Ty ho mas za boha pres vyzivu?vsichni vzdycky vybali "fort rikal,fort napsal"ale ono to s nim tak horky nebude,myslim ze on tim odbornikem za jakeho se vydava neni.
useyourhead

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdara napsal:

Fořt je největší diletant. Možná je to trošku hardcore, ale z ověřeného zdroje mám, že svými experimenty připravil o život svého syna, těžkého alergika.
Zdara

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
Zdara napsal:

nektere jeho nazory jsou prinejmensim kontroverzni.Ty ho mas za boha pres vyzivu?vsichni vzdycky vybali "fort rikal,fort napsal"ale ono to s nim tak horky nebude,myslim ze on tim odbornikem za jakeho se vydava neni.

Nepsal jsem, že je bůh, nebo ty to v mém textu někde vidíš? Přinejmenším si myslím, že je to poměrně vzdělaný člověk a problematice rozumí. Jinak je samozřejmě vhodné studovat co nejvíc zdrojů, aby si člověk udělal na danou věc názor sám. Co si budeme povídat - ve výživě je tolik názorů a studií, kde každá tvrdí něco jiného, že je těžké si vybrat. Čím víc toho však víš tím si schopen situaci objektivněji zhodnotit. Toť můj názor.
owar

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

useyourhead napsal:
Zdara napsal:

Fořt je největší diletant. Možná je to trošku hardcore, ale z ověřeného zdroje mám, že svými experimenty připravil o život svého syna, těžkého alergika.

škoda, že tu není Fořt, aby na to mohl reagovat-taky sis to mohl nechat pro sebe , protože jestli to není pravda, tak si vůl a i kdyby byla..je to už trochu na hraně
Menii

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Menii napsal:
Hm, mléko , 5 let zpátky jsem ho ještě nesnášel, teď bez něj nemůžu žít, ale asi taky vyzkouším nějakou dobu bez mléka, páč mám taky debilní akné , za 2-3 týdny řeknu esli něco pozoruju

Tak jsem do dneška vydržel bez mléka, zvykl jsem si, ale s akné to nehnulo, jdu chlastat mléko do puknutí
c87

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Menii napsal:
Menii napsal:

Tak jsem do dneška vydržel bez mléka, zvykl jsem si, ale s akné to nehnulo, jdu chlastat mléko do puknutí

skus vysadit tu sypacku a akne zmyzi
Akvaman

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je pravda že po mléku v mém věku (15) vyrostu ?
Sloty

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Akvaman napsal:
Je pravda že po mléku v mém věku (15) vyrostu ?

ne je to nesmysl

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mleko- Pit anebo nepit? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: