MLéKO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MLéKO  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> MLéKO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 27, 2010 2:41 pm    Předmět: Re: MLéKO Odpovědět s citátem

Josse napsal:
cau chlapci tak jsem rano poslouchal impul a rikali tam ze nejlepsi je kdyz pijes mleko behem posilovani ze okamzite nabijis svaly konzumaci mleka chtel jsem slyset vas nazor mozna to zkusim uvidim treba to muze byt dobry!diky za odpoved
blbost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majesty

PříspěvekZaslal: st říjen 27, 2010 2:44 pm    Předmět: Re: MLéKO Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Josse napsal:
cau chlapci tak jsem rano poslouchal impul a rikali tam ze nejlepsi je kdyz pijes mleko behem posilovani ze okamzite nabijis svaly konzumaci mleka chtel jsem slyset vas nazor mozna to zkusim uvidim treba to muze byt dobry!diky za odpoved
blbost

blbost na entou

Ale vim ze se to praktikovalo v padesatych a sedesatych letech no.. Nekde jsem cetl doporuceni ze dobry vypit X galonu mlika pri cviceni
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: st říjen 27, 2010 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem ve fitku potkal J. Borkovce a měl nějaký divný pití a řikal, že je to sunar, neví někdo o zázračních učincích pití sunaru během posilování?

Naposledy upravil NUMM3R™ dne st říjen 27, 2010 3:22 pm, celkově upraveno 1 krát
lookzoR

PříspěvekZaslal: st říjen 27, 2010 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mateřšké mléko je nejlépe využitelná bílkovina jaká může být. Pro člověka, takže sunar, bude o něco málo horši než mateřšké mléko, ale využitelnější než-li protein ... něco to do sebe má.
aptor

PříspěvekZaslal: st říjen 27, 2010 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem začínal v r. 1989 na vojně posilovat, žádné proteiny se tu vůbec neprodávaly. Už tehdy jsem měl pocit, že výživa je hodně důležitá a tak jsem pil při cvičení 0,5l mléka a v tom ještě rozmíchané půl kostky tvarohu.
Po půl roce se mi postava dost změnila a už mi neříkali propadlej hrudníku.
Myslím, že jsem na plno využil začátečnický potenciál a to mlíko mi k tomu pomohlo také. Taky vídám x začátečníků, co vypadají pořád stejně protože kašlou na stravu.Teď už se stravuji dle nejnovějších trendů.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 27, 2010 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
Mateřšké mléko je nejlépe využitelná bílkovina jaká může být. Pro člověka, takže sunar, bude o něco málo horši než mateřšké mléko, ale využitelnější než-li protein ... něco to do sebe má.
...ale notak - je tam strašně laktosy...raději bych kvalitní syrovátkový protein než sunar.
cocman

PříspěvekZaslal: st říjen 27, 2010 8:07 pm    Předmět: Re: MLéKO Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Ale vim ze se to praktikovalo v padesatych a sedesatych letech no.. Nekde jsem cetl doporuceni ze dobry vypit X galonu mlika pri cviceni

X galonu?...mas vubec tuseni kolik je galon? asi ne, jinak bys takovou blbost nenapsal
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st říjen 27, 2010 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aptor napsal:
Když jsem začínal v r. 1989 na vojně posilovat, žádné proteiny se tu vůbec neprodávaly. Už tehdy jsem měl pocit, že výživa je hodně důležitá a tak jsem pil při cvičení 0,5l mléka a v tom ještě rozmíchané půl kostky tvarohu.
Po půl roce se mi postava dost změnila a už mi neříkali propadlej hrudníku.
Myslím, že jsem na plno využil začátečnický potenciál a to mlíko mi k tomu pomohlo také. Taky vídám x začátečníků, co vypadají pořád stejně protože kašlou na stravu.Teď už se stravuji dle nejnovějších trendů.

Tak my sme v tom case boli dalej Ked sme zacali cvicit v nasom vzpieracskom klube v 1986, samozrejme ziadne proteiny
a doplnky (okrem isostaru z tuzexu) neboli. Ale v 1988 som uz mal obrovsky kus (nasi to vtedy akosi nevedeli pochopit) mrazenych vajecnych bielkov. Vzdy som z toho s tazkostami odlupol väcsi kus, rozpustil v mlieku s jahodovym grankom (asi sa to vtedy volalo inak, ale to si nepamätam) a to sme pili po kazdom treningu a medzi desiatou v skole na strednej. O tom, ze niekto je endomorf alebo ektomorf sme ani netusili. V tretom na strednej nikto z nas nemal pod 80kg...resp. ja 84 a to mi este trcali rebra A posilky neexistovali. Kto cvicil, musel prejst cez vyberove konanie. Krasne stare casy.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2011 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo si dává creatin do mléka? PH mléka je skoro neutrální :-)
James001

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 4:22 pm    Předmět: Re: MLéKO Odpovědět s citátem

ja keby som si dal mlieko pocas treningu tak sa poseriem hned
jirdano

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takhle nějakou slečnu s mateřským mlíčkem do fitka pro stimul tvorby testosteronu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
takhle nějakou slečnu s mateřským mlíčkem do fitka pro stimul tvorby testosteronu

panebože
Oddo

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oživíme mrtvý topic :) Poslední dobou mám nějaké problémy, které se projevují tak, že během dne mám děsné nutkání si odkašlávat, a celkově citím neustále jakýsi pocit zahlenění. A objevuje se to až nápadně v závislosti na konzumaci mléka, někdy sou dny, kdy nevypiju ani 100ml, a někdy naopak i litr a víc. Máte s tím někdo zkušenosti, že mléčné výrobky, konkrétně mléko zahleňuje nebo způsobuje tady ten stav, co já popisuju? Četl jsem nějaké "odborné" články a vyšlo mi to tak 50/50 (: Tak budu rád za každou reakci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě mléko zahleňuje, ale nic si z toho nedělám:o)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Mě mléko zahleňuje, ale nic si z toho nedělám:o)

Teorie zahleňování a překyselování nechme hipíkům a serveru omlazeni.cz

edit: To co popisuje Oddo mám už roky, a na ORL mi bába neřekla vůbec nic. Dokážou tohle s jistotou nějak ověřit třeba na alergologii?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MLéKO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: