Tenhle Log bude trochu delší a to ze dvou důvodů:
- musím zapsat dva tréninky
- měl jsem trochu krizi
Začnu tou krizí
po tom co mi minulý týden v dresech vůbec nic nešlo a všechno byl boj jsem o víkendu vážně uvažoval, že se na ty Equip závody vykašlu a prostě je nepojedu.
Kamarád slavil narozeniny a původně jsem nechtěl pít - příprava a tak. Nakonec jsem si řekl co, stejně nikam nejedu páč nejsou výkony tak na to kašlu a slušně jsme se zřídili :D
Nakonec jsem se v neděli rozhodnul, že teda tomu dám šanci ještě tenhle týden do středy, že uvidím po dřepech a benchi v triku jak to vypadá a podle toho to rozseknu.
Holt totální ztráta motivace a chuti trénovat a nějak všechno na prd.
- po 4 hodinách spánku sem byl ráno rozhodnutej, že trénink odpískám.
- ještě při cestě z práce jsem v autě usínal a říkal si nic, kašlu na to, doma si lehnu a jdu spát.
Naštěstí mi po cestě domů napsal sparing, že tam dnes bude a jelikož jsem nechtěl čerstvého juniorského mistra Německa do 105kg, co zvedá bomby na který se nikdy nezmůžu, aby jel trénovat zbytečně tak jsem se doma nějak posbíral a vyrazil na trénink bez větších očekávání. Posbírání doma se neslo v bombě Cell Zoomu a BCAA :D
Ale chyba lávky :D
Dřepy
5x70kg
5x70kg
3x120kg
3x170kg
1x200kg - Tady jsem si říkal, jestli to mám zapotřebí :D
2x230kg - dres - jen na nasazení dresu bez šance se dostat dolů
2x250kg - dres - zhruba 2 cm nad paralel, u těch 250 se mi zdálo o čertech a přísahám, že jsem v jednom okamžiku viděl hvězdičky :D Ale pocitově překvapivě lehký. Celou dobu jsme ladili postoj a techniku takže na mě vlastně jen řval :D
Po téhle sérii jsem vůbec nevěděl, borec se na mě podíval a zweisiebzig, fester wickeln und geht´s los :D
1x270kg - jediný co mě bolelo byly záda jak mě ta činka lisovala ale jinak pocitově lehký, jen technicky trochu slabší.
1x270kg - tady jsme ještě posunuli techniku a namotal jsem si bandy co nejtěsnějš co to šlo a bylo to mnohem lehčí než ten první, úplně jsem v klidu vyletěl nahoru.
Takže závěr je takový, že jsem si dvakrát dřepnul o 5 kg víc než osobák na závodech a zase jsem trochu získal drive.
Jinak set up - závodní dres, pásek, bandáže na ruce a vlastně tréninkové bandáže na kolena a motal jsem se sám. Na těch druhých 270 jsem si chtěl vzít aspoň THP, tak prej proč když mi to v těch modrých jde :D No jsem z toho totálně paf. A dohodli jsme se, že tohle by měl být můj základ na závodech :D Jesus, asi mi hráblo.
Trénink 11.11.2015
- vlastně rozhodující trénink jestli pojedu nebo ne, protože prostě dementní bench
- začal jsem v menším triku a totální průser, vůbec to nešlo, málem mi umřely ruce a prostě na prd, takže už jsem si říkal, že končím, dám týden pauzu a závody prdím.
Naštěstí jsem přišel se spásným nápadem vzít si svou 48 Super Katanu a prostě to ještě zkusit. Navlíknul jsem si ji sám - ano tak je mi volná :D Nechal jsem si ji stáhnout dolů a přece aspoň něco.
Benchpress
5x70kg
5x70kg
3x120kg
3x140kg
Pokusy v malém triku - vše špatně
48 Katana
2x170kg - v ukrutných bolestech dostáno dolů a konečně i zatlačeno btw. jde to i RAW :D
2x1 180kg - musel jsem se přestat soustředit na bolest a takový sračky a prostě jsem to pustil dolů abych to prorazil a nakonec vyčaroval dvě krásný série po jednom opakování se stopkou a vším všudy. Tak jsem si řekl, že přece jenom na ty závody můžu, že se asi nějaký zlepšení podaří.
2x10 100kg - Pumpa na konci, ani vlastně nevím proč, byla chuť
Břicho
Protahování
Tak teď už tam jenom v pátek odpálit trochu tahy a příští týden leháro s jedním lehoučkým tréninkem a uvidíme 21.11. na závodech co se podaří a co ne :D
Sleduju, jak se trápíš s dresem.
Já tomu sice rozumím jak koza petrželi, ale podle toho, co jsem vysledoval z různých logů,
by to možná chtělo na equip lift trochu víc trénovat v dresech. Spousta lifterů tvrdí, že průběh silové křivky v dresu a raw se hodně liší a je potřeba správně nataktovat organismus a CNS.
Ty máš raw sílu jako hovado, což je dobrý základ, ale z dresů by jsi mohl vytěžit asi o hodně víc, kdyby jsi se na ně víc zaměřil.
Sleduju, jak se trápíš s dresem.
Já tomu sice rozumím jak koza petrželi, ale podle toho, co jsem vysledoval z různých logů,
by to možná chtělo na equip lift trochu víc trénovat v dresech. Spousta lifterů tvrdí, že průběh silové křivky v dresu a raw se hodně liší a je potřeba správně nataktovat organismus a CNS.
Ty máš raw sílu jako hovado, což je dobrý základ, ale z dresů by jsi mohl vytěžit asi o hodně víc, kdyby jsi se na ně víc zaměřil.
Každopádně sleduju a držím palce.
Tak normálně trénuju v dresu tak každý třetí týden i v průběhu roku, jen letos to bohužel kvůli stěhování a tomu všemu tak úplně nevyšlo, takže jsem pořádně v dresu trénoval tak poslední 3 týdny, takže proto to podle toho taky vypadá a trápím se no.
Jinak kdybych v dresech uměl tak z nich určitě vymačkách hrozný bomby. Ale takhle mi na benchi v nejlepším případě dá tak 20 kg :D Na dřepech je to o něco lepší a tahy taky žádná hitparáda. NO uvidíme po závodech :D
Tak teď už jen relax, v úterý se dojdu protáhnout a pak závody. Docela se těším, myslím že se v tom krátkém čase podařilo leccos zlepšit na technice a snad i na výkonech. Tak uvidíme na závodech jak to půjde.
Jinak jsem koukal na nominace na MČR RAW, tak si musím rozmyslet jestli tam pojedu nebo ne. Chtěl bych si taky pořádně zregenerovat a odpočinout. A termín hned po začátku roku není úplně šťastný. Jak říkám, musím to rozmyslet v průběhu regenerace po závodech.
24. Mistrovství východních čech v silovém trojboji EQUIP - 21.11. 2015.
Takže malý report ze závodů.
Začnu tím veselejším:
1. Místo v kategorii mužů do 120 kg s trojbojem 747,5kg
- sám jsem tomu dlouho nevěřil, protože ty závody byly všechno jen ne lehký a jen ne dobrý. Nakonec i tenhle slabý výkon tak nějak stačil.
K závodům:
Dřepy
- začínal jsem na 270 na což jsem si sám věřil a věděl, že to bude taková jistota, měl jsem to vyzkoušené i když jsem se teda motal sám.
1. 270 kg good lift - 2-1 platný, nechal jsem se namotat od kamaráda a ve finále byl největší problém se dostat dolů
2. 280 kg no lift - nechal jsem se ukecat, že zkusíme tvrdší bandy a prostě než jsem to protlačil dolů tak jsem umřel
3. 280 kg no lift - zkusil jsem to ještě jednou s měkčíma bandážema a trochu volnějším motáním, šlo to líp dolů i to byl trochu lepší pokus ale už nebyla síla.
Takže dřep jsem končil s jedním platným pokusem :D
Bench
- tady se můj sparing snažil trochu experimentovat s natažením trika na mě a trochu mi přiškrtil ruku takže
1.180 kg no lift - už když jsem pod to lezl tak jsem necítil ruku, ale říkal jsem si že to ještě chvíli vydrží. Dolů v pohodě, pak jsem to vypálil lehce nahoru a těsně před lock outem mi vyplo zápěstí a činka spadla. V první moment si všichni mysleli že jsem mrtvej :D
Po tomhle pokusu jsme museli sundat triko, znovu ho natáhnout a nechat ho bez spouštěcího pokusu.
2. 182,5 kg - good lift- dobře dolů, bombasticky nahoru, pocitově lehký.
3.190 kg - no lift - tak z tohohle pokusu jsem asi nejvíc nasranej, dolů v pohodě, nahoru super a kousek před koncem mi prostě došla hopsinková šťáva a činka najednou začala klesat, já se snažil co to šlo a prostě nic.
Takže i z benche jsem odcházel s jediným platným pokusem, no moc mi to na klidu nepřidalo.
Tahy
Královská disciplína.
1.280 kg - good lift - bylo to lehký, dynamický a všem se ten pokus strašně líbil.
2. 295 kg - good lift - váha zvolena tak, abychom si jen jistě pohlídali první místo, samozřejmě jsem chtěl zkusit 300 :D Musím přiznat, že u tohohle pokusu si mě rozhodčí trochu vychutnal, bo mi přišlo věčnost než tou rukou mávnul, že můžu dolů. Přišlo mi to jak video ruských lifterů jak se nahoře rozhlédnou a smějou se :D
3. 305 kg - no lift - prostě nebyla síla, kousek to šlo ale ne moc.
Takže suma sumárum, umístění fajn ale výkon dost na prd. Vlastně zlepšení oproti loňsku jen o 7,5 kg v totalu. Ale osobák na dřepu a mrtvole. A tak málo platných pokusů jak nikdy. Neuvěřitelně blbě spálených 30kg v totalu, které tam mohly v pohodě být.
Ale tak aspoň je motivace pro příště a člověk tak nějak ví, že když by měl opravdu natrénováno tak by to vypadalo přece jen jinak.
Pěkný. Jen mi řekni, za co ti dal jeden boční rozhodčí u dřepu červenou? Hloubka i ze předu vypadala dostačující.
Měl jsem u všech pokusů hroznej problém dostat to dolů a myslím, že ta hloubka byla taková hraniční no. Takže jsem se ani nedivil. Byl jsem rád, že to mám :)
Tak jelikož je po závodech a doháním služebky atd. Tak tenhle týden jen dva tréninky, stejně jako příští týden. A je to takový pumpování, prostě trochu to tělo šokovat no.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru