|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pecan007
|
Zaslal: so říjen 22, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
Měl bych tyto tréninky děla kdy ? Místo posilovny ? nebo to přidak k běhum?
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze nie si ten sportovec co trenuje 2,3 fazovo kazdy den tak si to treba rozdelit do viacerich dni, skombinovat si to mozes ako ti to vyhovuje. Ked chces cvicit rychlost je dolezite aby si tieto cviky vykonval ked si odpocaty, teda najlepsie na zaciatku treningu a nikdy nie do zlyhania!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 10:35 pm Předmět: |
|
|
Vím že ted odbočuju od tématu ale chci se poradit co po diete....
Chtěl bych jed takovy cyklus 1. Objem po nejake dobe 2. síla po nejake dobe 3. rychlost a pote vytrvalost
Ted bych se bavil predevším o objemu:
Po:Prsa,Biceps,Břicho
st:Nohy,ramena
pa:Triceps,Záda,Trapézy,břicho
Tady bude asi určitě co skrytizovat, nebo alespon poradit lepší variantu.
Jídelníček :
Snídaně: krupice+ ovoce/musli+mleko/tvaroh+med+ovoce...
Svačína: Obložene tmave pecivo/ Bebe+ovoce...
svacina: Protein...
Obed: Ryze/testoviny +maso....
Svacina: Cottage syr...
Před tréninkem - sojovy suk/corny tycinku ....
Vecere: Viz obed/tvaroh...
Díky moc za jakykoliv napad a radu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so listopad 12, 2011 7:57 am Předmět: |
|
|
k comu ti je ten objem?
Jedalnicek je docela v pohode, na ranajky tvaroh nejest a po treningu by som zaradil este nieco rychlo vstrebatelne, protein, BCAA.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: so listopad 12, 2011 10:32 am Předmět: |
|
|
Tak ten objem je tam hlavně kvuli tomu aby si člověk udělal tzv. Větší ruce vlastne cele tělo do ktereho bude pak davat tu sílu ....
Jinak doplnky : Protein,creatin a NO produkt (Xtreme Napalm) BCCA mám taky, ale myslím si že v objemu nejsou potřeba, nebo je mám zařadit také ?
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so listopad 12, 2011 10:51 am Předmět: |
|
|
tak ty mozes zosilniet i pri rovnakej vahe a objeme vhodnym cvicenim, a taktiez to funguje i naopak, silovymi cviceniami mozes i narast, chce len vhodne zvolit niektore ingrediencie :)
Tak pokial si sarozhodol naozej pre ten objem tie BCAA si mozes zatial usetrit, ale este som teda nevidel nikoho kto pouzival NO produkt a zaroven boxoval
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so listopad 12, 2011 12:04 pm Předmět: |
|
|
tak tak, pri boxe je praveze pumpa to co nechces
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: so listopad 12, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
Proč ne ty No produkty ? Creatin a NO bych bral pouze v objemove a silove časti cyklu.... Pote v rychlostni a vytrvalostni casti pouze protein a BCAA kvuli snižení do váhovky :) A taky No a creatin muzu brat jen dny kdy chodim do posilky.....
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so listopad 12, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
tak keby si robil mma tak by si vedel pri narocnom sparingu kde prechadzas zo stoja na zem, a naspat, tak by si vedel ake su po grapplingu napumpovane ruky ramena a ako debilne sa s tym boxuje potom, a ty si to tym nitrixom chces este sam navozdovat
kreatin je fajn
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: so listopad 12, 2011 7:09 pm Předmět: |
|
|
To jsem si vubec neuvedomil a asi nebo spíš urcite máš pravdu.... Kazdopadne bez toho No by to slo vsechno ne ? Myslím tím ten cyklus ....
Ještě bych se chtěl zeptat jestli je dobrá kombinace na snídani krupice + med + protein (v objemu)
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
uplne zbytocne to cele komplikujes. Vsetci chceme byt velky a krasny ale ta objemova cast ta zbytocne zbrzdi, namiesto toho si tam mohol hodit silovku, dynamiku, ryhlost a bol by s teba nabuseny predat0r v ringu. Takto natrenujes velke hovno a nikam sa neposunies. Casom pochopis :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
Caute chlapi tak jsem u konce diety a potřebuju shodit jeste 1kg za 2dny abych se dostal do vahovky do ktere potrebuji. poradili byste mi neco užitečnějšího než nežrat a běhat? Pomáhá v tomhle sauna na odvodnení že bych 1. den hodil 2x 1hodina rotopedu a trenink kickboxu a 2. den pouze rotoped a saunu abych předvedl v ringu taky nějaký výkon :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 11:45 am Předmět: |
|
|
... já moc nechápu tyhle dotazy "sportovců"... copak nemáte trenéry, kteří vás znají nejlíp? Fotbalisti se tu ptaj, jak trénovat... fajter jak udělat váhovku... trener ti na tohle odpoví + HLAVNĚ TI TO VYSVĚTLÍ - proč co jak
1 kilo bys odvodnil jen tím, že budeš málo pít...
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
| Pecan007 napsal: | | Caute chlapi tak jsem u konce diety a potřebuju shodit jeste 1kg za 2dny abych se dostal do vahovky do ktere potrebuji. poradili byste mi neco užitečnějšího než nežrat a běhat? Pomáhá v tomhle sauna na odvodnení že bych 1. den hodil 2x 1hodina rotopedu a trenink kickboxu a 2. den pouze rotoped a saunu abych předvedl v ringu taky nějaký výkon :) |
poriadne sa vyser, to niekedy spravi aj 1.5kg
inak kofein na odvodnenie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|