já mám nokii N95 +4gb kartu. no spokojený sem dá se říci mnoho. dneska bych si už asi koupil nějaký dotykáč s pořádným tělem. né tuhle plastovou hračku.
telefon používám jako přehravač videí/mp3 jako flešku. občas gps a hlavně fotky. teda za ten rok sem vyfotil jenom asi 2000 fotek ale ty fotky pokud se trochu upraví barvy sou fakt skvělé. na ploše mám pražské panoráma a fakt luxus.
SE C510. Je lehkej, tenkej, dobře vypadá , má pár docela vychytaných funkcí, 3 megovej foťák (za denního světla fotí docela slušně) a dobře vyřešenej kryt čočky. Na jedno nabití vydrží celkem dlouho a cena je taky poměrně příznivá.
Já jsem kancelářský krysa a tak mám kancelářskej telefon Nokia E51. Výdrž týden, mp3 přehrávač velmi dobrej na můj vkus, zvuk z telefonu výbornej. S Kossama Porta Pro vynikající :-) Foťák stojí za hovno, ale o to mi nejde. A co je super truper věc je Wi-Fi, bez toho bych už nemohl bejt.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Ja som stale verny nokii!po 6300 mam 5800 a som nadmieru spokojny
Dragone ked si skusal Iphone tak sa ti ani necudujem ze neces dotykovku podla mna neprakticky telefon,pre normalneho uzivatela,dotykovky su najlepsie od Samsungu a tieto novinky od Nokie.Zalezi len co od toho tel.chces.
Ale ked nechces dotykovku ani Qwerty tak by som ti doporucil Nokiu N82-stylovka dobry fotak,vela funkcii...
Vyskusal som radu telefonov,vzdy viedli SE a Nokia. Momentalne mam N95+8GB . Clkom som spokojny , cracknem soft a narvem tam vsetko od skype, az po nevim co vsecko .LG a Samsug nemusim, za pochodu , je na ho*no videt na display .Nokia je aspon podla mna jednoducha ,spolahliva a ked si silula narves tam cokolvek !Do buducna uvazujem o takomto niecom
_________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
Sem nokiář a mám N82 (už druhou). Klidně bych šel do nový nokie, ale všechny nový výstřelky se od N82 funkčností neliší, když opominu větší displej nebo qwerty klávesnici. Jedinej rozdíl je v ceně, která je několikrát vyšší a nic přepravratnýho. Do dotykáče určo nejdu.
mam samsung f-480 asi rok a jsem s nim fakt spokojenej,vsechno je prehledne,rychle,da se s tim pekne na net,fotak taky velice dobry a dneska uz i prijemna cena,dotykovy display je jen o zvyku a asi stokrat lepsi nez tlacitka.
Podle mě jsou praktičtější tlačítka. Když píšu sms tak nemusim koukat na telefon, nepomýšlim ani to když jedu třeba v metru nebo v tramvaji po pár pivkách, to bych si ani nezavolal . Dotykáč je pro lidi co moc nepíšou sms, ale spíš volaj. Tím nechci samozřejmě vyvolat nákou hádku.
Podle mě jsou praktičtější tlačítka. Když píšu sms tak nemusim koukat na telefon, nepomýšlim ani to když jedu třeba v metru nebo v tramvaji po pár pivkách, to bych si ani nezavolal . Dotykáč je pro lidi co moc nepíšou sms, ale spíš volaj. Tím nechci samozřejmě vyvolat nákou hádku.
Ja by som povedal ze dotykovy displej je pre ludi co chcu vyuzivat co najviac multimedialnych funkcii a roznych aplykacii,hlavne kvoli velkosti displeju a prave dotykovym vlastnostiam displeja,ja sms pisem a uplne v pohode,ide len o zvyk
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru