Hezky, kdybych udelal, jak ty aspon 1x drep a 1xMT, pujdu klidne na soutěž
A to já bych zas ještě před soutěží rád dřepnul 200 bez bandáží, zatáhnul 250 a nad hlavu vytlačil alespoň 120 :-)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Mě by stačilo MT 200, dřep 200 a bench 200 mám, tak by to bylo aspoň vyrovnaný.
Morico:
Hlavně bacha na zranění, ty bandáže bych používal, nedělal bych zbytečně hrdinu.
Bench 200 tak to mi asi nikdy nepotká, ale já stejně bench vesměs nemam rád, tak mi to tolik nevadí :) ... k těm bandům, tak jasně, pokud budu mít pocit, že je na ně čas, tak do nich samozřejmě pudu, za každou cenu to bez bandáží dřepnout nechci, to je jasný, zatim do těch 185 necítim absolutně nic v kolenou, obzvlášť když jdu hluboko, ale ono teď už to bude s každým kilem znát hodně, takže dost možná ty bandy oprášim už velmi brzy :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Modrý titany jsou dobrá volba, mám je, takže kdyby se zase někdy stavil, klidně ti je půjčím na vyzkoušení. Mám i bílé red devil, ale ty už jsou po těch letech spíš takové hadříky :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Modrý titany jsou dobrá volba, mám je, takže kdyby se zase někdy stavil, klidně ti je půjčím na vyzkoušení. Mám i bílé red devil, ale ty už jsou po těch letech spíš takové hadříky :)
Supr dík, já otestuju ty, co mam doma, ať mam pak nějakej rozdíl oproti těm tvým titanům a nejspíš je pak koupim. Někdy za 3 tejdny zase vypeakuju na nějakej slušnější dřep, tak bych se pak případně moh stavit a zkusit nový maxko v těch titanech.
Šak jo, ja zas můžu aspoň slintat u lidí v logu na MT a dřepy né, to je spravedlivý :)
Tak tak, každýmu jde něco jinýho :)
Naposledy upravil Morico dne st říjen 05, 2011 9:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Párádní progres ve všem!
Je z tebe opravdu silný opičák!
Díky pane učiteli :)
Ty vole.
Nechapu, jak se muzes takhle porad zlepsovat ve drepu i mrtvole. Ja kdyz chci jedno nebo druhy zlepsit, tak to druhy musim jenom tak šmrdlat.
Musíš šmrdlat obojí
no já jsem nad tím tvým tréninkem přemýšlel a myslím, že jsem tě odhalil. Ty v podstatě jedeš takový skrytý hejvy djůty . U všeho jenom jedna série na max a jinak takový šmrdlání.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ty vole.
Nechapu, jak se muzes takhle porad zlepsovat ve drepu i mrtvole. Ja kdyz chci jedno nebo druhy zlepsit, tak to druhy musim jenom tak šmrdlat.
Musíš šmrdlat obojí
no já jsem nad tím tvým tréninkem přemýšlel a myslím, že jsem tě odhalil. Ty v podstatě jedeš takový skrytý hejvy djůty . U všeho jenom jedna série na max a jinak takový šmrdlání.
Žádný hejvy djůty, musíš prostě pěkně šmrdlat a pořád přihazovat :D
Je to hnus a prasárna, tak jsem to sem nedával, ale přesně jsem věděl, že až sem vleze draper, tak si ho vyžádá :D, takže sem ho uploadnul už předem na youtube akorad jsem ho dal jako soukromé .. no tak tady to máš teda:
No jo, u tebe a u Speka me vic jak kolik zvednete zajima, jak to zvednete Me by u tehle techniky nejvic sral ten dotah, takhle a vlastne zdaleka ne takhle, jsem to tahal asi jednou u nejakaho posl. opakovani a skoro jsem ho ani nechtel pocitat, jak se mne to hnusilo :) Ale to asi nebude nijak moc nebezpecne, horsi jsou ty zada, ovsem nevim, jestli se mne to zda, ale myslim, ze jsi je drive kulatil mnohem vice, tady uz ti ta prdel talik nalitala a celkove to tak hrozne nebylo (jen ten dotah kazi esteticke provedeni cviku :) ).
Jinak samozrejme moc pekny vykon.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
No jo, u tebe a u Speka me vic jak kolik zvednete zajima, jak to zvednete Me by u tehle techniky nejvic sral ten dotah, takhle a vlastne zdaleka ne takhle, jsem to tahal asi jednou u nejakaho posl. opakovani a skoro jsem ho ani nechtel pocitat, jak se mne to hnusilo :) Ale to asi nebude nijak moc nebezpecne, horsi jsou ty zada, ovsem nevim, jestli se mne to zda, ale myslim, ze jsi je drive kulatil mnohem vice, tady uz ti ta prdel talik nalitala a celkove to tak hrozne nebylo (jen ten dotah kazi esteticke provedeni cviku :) ).
Jinak samozrejme moc pekny vykon.
Přesně to sem si myslel, že tě zajímá :) ... ten dotah jak píšeš myslim nebezpečnej neni (pokud to vyloženě nepoložíš už na začátku na kolena), spíš naopak tim vyřadim spodní záda a zapojim nohy ... nedělam to ale cíleně, prostě když to nedokážu dotáhnout klasicky, tak to dorvu takhle, abych to prostě dal ... někde na trojboj soutěži by mi to neuznali, ale na to prdim, potřebuju to prostě zvednout :D ... nicméně se mi zdá, že se toho zbavuju, velmi velmi pomalu, ale přeci jenom ... dřív jsem to někde udělal i u předposlední lehčí série a teď už je to výhradně záležitost maximálních pokusů, navíc mam plán jak to řešit cíleně. K těm zádům, jako je to 100% lepší, než to bylo dřív, to máš správnej postřeh, ale dobrý to samozřejmě neni, ale předešlej tejden, se těch 5x197,5kg docela povedlo a záda byly mnohem lepší a věřim, že příští cyklus to bude ještě lepší. Díky za názor a koment :)
Naposledy upravil Morico dne čt říjen 06, 2011 9:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru