MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. října 2011 - Úterý

Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ krátký statický a dynamický strečink
◇ předkopávání a zakopávání s bandem

Dřep :
☞ 5x20kg
☞ 5x60kg
☞ 5x70kg
☞ 5x87.5g
☞ 5x105kg
☞ 3x122.5kg
☞ 3x140kg
☞ 5x157.5kg

Zakopávání s bandem (purple-small) :
☞ 12x
☞ 12x
☞ 12x

Obrácené hyperextenze na míči s odporem bandu (red-mini) :
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x

Zdvih nohou ve visu + Úklony s 20kg kotoučem :
☞ max + 12x obě strany
☞ max + 12x obě strany
☞ max + 12x obě strany
☞ max + 12x obě strany

- dneska jsem měl málo času na trénink, takže jsem vynechal disciplíny, který jsem měl v plánu a odjel jsem jenom dřep

Strečing
Morico

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. října 2011 - Středa

Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ tricepsové stahování bandu (purple-small) 3*20
◇ band benchpress (red-mini) 3*20

Axle Power Clean :
☞ 5x46kg
☞ 5x56kg
☞ 5x66kg
☞ 3x73.5kg
☞ 3x83.5kg
1x91kg - PR
1x101kg - PR (pásek) - continental clean

Band "slingshot" CG Benchpress :purple-small band
☞ 5x40kg
☞ 5x57.5kg
☞ 5x72.5kg
☞ 3x87.5g
☞ 3x100kg
☞ 3x115kg
5x130kg - PR (bandáže zápěstí) .. těch opakování bylo vesměs 6, protože sem po prvním opak. nějak necítil jistotu v zápěstí, tak jsem si jenom nasadil bandáže a hned pokračoval, ale budu si to jako PR počítat za 5 opak.

Tire Flip :
☞ 5x170kg
☞ 5x170kg
☞ 5x170kg
☞ 5x170kg
- z pneu jsem vyndal ten železnej vnitřek (disk), co jsem tam měl (což nebyla btw žádná sranda, ale pár skvělých hodin s rozbrušovačkou a bylo to venku:) .. vyndal jsem ho především pro to, že se hnul a tim pádem přečníval gumu a rozmlátil bych si tak podlahu, ale taky proto, že jsem dostal nápad jak realizovat tu pneu "nakládací", takže budu moct řekněme po 30-40kg zvedat hmotnost ... to ale až časem, chci si fakt hodně zažít techniku, abych nezapojoval vůbec bicepsy, pracovat na výbušným provedení/rychlosti, takže až si s timhle budu dávat řekněme 10-12 opáček, fakt pěkně a v pohodě, tak teprve přihodim ... to jenom takový vysvětlení, proč tak lehká pneu.

Mohamedány s bandem (green-medium) + Zkracovačky s 20kg kotoučem :
☞ max+max
☞ max+max
☞ max+max
☞ max+max

Strečing

To nejlepší z dneška :)
grogy

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole, ty to tady máš samý PR gratulace
Ten cg bench je dost dobrej, kolik máš maxko?
Kolik ti tak přidá ta bandáž? asi moc ne..?
(A o dřepu 5x157,5 radši ani nemluvím )

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně to jsem chtěl napsat.
Tohle je úžasnej log! Pořád, pořád a pořád nějaký zlepšení... nic neřešit a CVIČIT. Tady by s měl každej včetně mě vzít ponaučení.
Ať ti to vydrží, snad si co nejdřív zazávodíš ;)
Morico

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky kluci !

grogy > Ten band přidá tak 15-20kg, ale jenom v dolní fázi toho pohybu, řekněme tak 2/3 už dotlačuješ vesměs bez pomoci... jinak maxko s tim bandem mam 140, ale řek bych, že bych teď dal možná o 5kg víc.. bez bandu jsem maxko strašně dlouho nezkoušel, posledně to bylo 120, ale řek bych, že bych těch 130 jednou asi vytlačil, někdy to zkusim.

guruhonza > Dík za pochvalnej komentář :) Snad na ty první závody příští sezónu budu ready ... ty disciplíny jsou zatim sakra těžký a to jsem všude minimálně 20kg níž, než minimum na závodech, ale zatim je času dost :)
spekounP

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný Morico

sílíš trénink od tréninku
Morico

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Pěkný Morico

sílíš trénink od tréninku

Dííík :) Však ty taky ale.
Morico

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. října 2011 - Pátek

Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ Bandem asistovaný shyby 3x5 (green-medium band), Power Snatch 3x5 (35kg)

Mrtvý tah:
☞ 5x65kg
☞ 5x92.5kg
☞ 5x115g
☞ 3x137.5kg
☞ 3x160kg
☞ 3x182.5kg
4x207.5kg - PR (pásek)

Dřep v předu: .. ATG 100% RAW NO BELT - FSQ Challenge training :)
☞ 3x65kg
☞ 3x105kg
3x115kg - PR
☞ 1x125kg
1x135kg - PR ... strašně dlouho jsem je nejel, takže 135 docela těžkých, obzvlášť po těch tahach, ale v FSQ logu jsem si přečet, že špekoun má PR 130, tak jsem ho chtěl nasrat :D

Band Pullthroughs (red-mini):
☞ 10x
☞ 10x
☞ 8x

Obrácené hyperextenze na míči s odporem bandu (red-mini):
☞ 8x
☞ 8x
☞ 8x

Suitcase Deadlift:
☞ 5x47.5kg - obě strany
☞ 5x47.5kg - obě strany
☞ 8x47.5kg - obě strany

Strečing

Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Az na ten tvuj dotah, coz uz k tobe taknejak patri a neumim si u tebe DL bez toho skubani se predstvit , zatim asi nejlepsi technika vzhledem k vaze. Hodne pekny vykon a slusna technika
Morico

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Az na ten tvuj dotah, coz uz k tobe taknejak patri a neumim si u tebe DL bez toho skubani se predstvit , zatim asi nejlepsi technika vzhledem k vaze. Hodne pekny vykon a slusna technika

Dík :) K tej technice, jsem teď rád, že je to aspoň takový jaký to je a nechci už povolit nikdy horší, takže cíl je ještě pořád makat na ještě lepším udržení zad a ten dotah přijde na řadu potom a nebo v průběhu ... mam pocit, že i tak už se trochu zlepšil. Jo co takhle založit ten Deadlift challenge log, ať se taky můžeš zúčastnit, když nemůžeš na nohy?
Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uvidime po zitrku, az si zkusim tahy, co se mnou tenhle sileny aerobni tyden udelal :) Pokud me to neuzemni, tak log zalozim.
spekounP

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
29. října 2011 - Pátek

Dřep v předu:
1x135kg - PR ... strašně dlouho jsem je nejel, takže 135 docela těžkých, obzvlášť po těch tahach, ale v FSQ logu jsem si přečet, že špekoun má PR 130, tak jsem ho chtěl nasrat :D

Je fakt, ze jsi me docela nasral, ale na druhou stranu musím objektivně uznat, že jsi o dost jinde než já, když po takovýmhle trenálu mrtvoly dáš ještě maxko na FSQ.
Můžu tě nahánět jak chci, ale asi nemám nárok.

Jinak ta mrtvola paráda.
Technika dobrá, už máš skoro perfektně rovný záda.
Morico

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Je fakt, ze jsi me docela nasral, ale na druhou stranu musím objektivně uznat, že jsi o dost jinde než já, když po takovýmhle trenálu mrtvoly dáš ještě maxko na FSQ.
Můžu tě nahánět jak chci, ale asi nemám nárok.

Jinak ta mrtvola paráda.
Technika dobrá, už máš skoro perfektně rovný záda.

Ty mě jednou přechválíš dobře, že jsem tě nasral , ale zas není pravda, že jsi úplně jinde, sme tak na stejno, naopak ty máš teď supr benche a se zadníma dřepama si taky solidně pohnul
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako pánové já Vám do toho nechci kecat, Morico promiň, váha pěkná, vim že na strongmany je to jedno, ale to jste se nejak pomátli? Jaká pěkná technika? Dyť ani jeden pokus není soutěžně uznatelnej.

Jinak Morico promin podruhý, že jsem se neozval, ale mam taky menší bebí a musím dát na chvilku od tréninku pauzu. Příští týden už se do toho snad zase vrhnu.
Morico

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 11:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Jako pánové já Vám do toho nechci kecat, Morico promiň, váha pěkná, vim že na strongmany je to jedno, ale to jste se nejak pomátli? Jaká pěkná technika? Dyť ani jeden pokus není soutěžně uznatelnej.

Jinak Morico promin podruhý, že jsem se neozval, ale mam taky menší bebí a musím dát na chvilku od tréninku pauzu. Příští týden už se do toho snad zase vrhnu.

Oni tou pěknou technikou poukazovali hlavně na to, že oproti dřív, kdy jsem to tahal se zádama ve tvaru bumerangu, tak je tohle opravdu pěkná technika.
Jinak já ani nevim, jak má soutěžní technika vypadat . Myslim, že na soutěži nesmí ta osa v žádné fázi poklesnou, ale to mi asi nepoklesává a víc toho nevim ... rád se ale přiučím jak to má podle pravidel vypadat, je to někde popsaný ??

Jinak v poho, ozvi se až se ti to bude hodit :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: