MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cocman

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus bradavky prelepit naplasti pred treninkem . U maratoncu to funguje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Zkus bradavky prelepit naplasti pred treninkem . U maratoncu to funguje
To priste asi udělam, ale nikdy sem to neviděl, že by to měli strongmani přelepený .. tak sem asi jenom divnej :)
Primitiv

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau,
mohl bys mi vysvětlit, jak provádíš to předkopávání s bandem? Pořád mi to nějak nejde.
Díky
Morico

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Primitiv napsal:
Čau,
mohl bys mi vysvětlit, jak provádíš to předkopávání s bandem? Pořád mi to nějak nejde.
Díky

Takhle:
wwwpower

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty bandy co používáš jsou ty cou používají lifteři? kde se dají koupit?
Morico

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
ty bandy co používáš jsou ty cou používají lifteři? kde se dají koupit?

jj jsou to ty powerlifterský ... tady jsem to řešil: https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=27874&highlight=band
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar parde, no koukám že jsi se pořádně zlepšil za tu dobu co jsem tu byl posledně. Jen tak dál

Jan Werich

http://www.vskuniverzitabrno.cz/atletika/sponzori
http://www.asics.com
Morico

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan_Marcell napsal:
Nazdar parde, no koukám že jsi se pořádně zlepšil za tu dobu co jsem tu byl posledně. Jen tak dál

Čau, no to je telepatie!! Zrovna dneska jsem u tebe v logu okoukával rozpis suplementace :) ... Děkuji, jak se daří tobě? Budeš psát zase log, chybí tu :)
Rachela

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pod to by som sa podpisal, Jan Marcell - najlepsi log!
btw Morico: ppci je popiči
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No přemýšlel jsem o tom, ale teď právě makám 5 týden na vytrvalosti a trošku stahuju váhu. Těch 10 týdnů vytrvalosti je nutný zlo a že bych o nich chtěl psát to ani náhodou . Ale založím něco začátkem nového roku, to nám začne objem a to bude rozhodně zajímavější .

Jan Werich

http://www.vskuniverzitabrno.cz/atletika/sponzori
http://www.asics.com
Morico

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15. listopadu 2011 - Úterý

Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ krátký statický a dynamický strečink

Dynamic Effort Log Press :
☞ 5x35kg
☞ 3x60kg
☞ 3x60kg
☞ 3x60kg
☞ 3x60kg
☞ 3x60kg
☞ 3x60kg
☞ 3x60kg
☞ 3x60kg
- celé odjeto za 9:08 minut > pauzy cca 60 sec

Band "slingshot" Benchpress :purple-small band
☞ 5x40kg
☞ 5x57.5kg
☞ 5x72.5kg
☞ 3x87.5g
☞ 5x95kg
☞ 5x110kg
☞ 5x120kg - po asi tak roce, co jsem nejel klasiku bench naprostá spokojenost, rezerva tak na jedno opak. a krásně jsem cítil prsa i tricepsy

Pravidelná dávka emocí (a zvuků divoké zvěře):

- prosím o hodnocení lidí co se v tom vyznají, je to dost dynamický na dynamic effort? ... poslední série už jsem neměl tolik šťávy

TRX Bicepsové zdvihy + Kliky na bradlech s dopomocí bandu (green-medium) :
☞ 12x + 10x
☞ 12x + 10x
☞ 12x + 10x

Krčení ramen s kuframa + držení
5x145kg (72.5kg~kufr) + 30 sec
5x145kg (72.5kg~kufr) + 26 sec
- trapézy na srajdu, úchop pohoda

Strečing
Morico

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
Pod to by som sa podpisal, Jan Marcell - najlepsi log!
btw Morico: ppci je popiči

Přesně tak!
Popiči, konečně, dík, vrtalo mi to hlavou :D
Morico

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan_Marcell napsal:
No přemýšlel jsem o tom, ale teď právě makám 5 týden na vytrvalosti a trošku stahuju váhu. Těch 10 týdnů vytrvalosti je nutný zlo a že bych o nich chtěl psát to ani náhodou . Ale založím něco začátkem nového roku, to nám začne objem a to bude rozhodně zajímavější .

Beru tě za slovo a na objemovo silovej log se těšim!!
Morico

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim co se stalo, svalovku jsem neměl ani nepamatuju, ale teď mam brutální celýho hrudníku, trapézů, ramen, tricepsů i bicepsů, ještě že nejdu dneska cvičit :D
Morico

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2011 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lazarovskej update logu ... v úterý jsem si v pohodě docvičil, nic nenormálního a ve středu k večeru jsem začal cítit mírnou bolest v nejspodnější části břicha (na obrázku vyznačeno modrýma tečkama) ...

... ve čtvrtek se to zhoršilo a občas mi vystřelovala bodava bolest, ale vesměs jenom při mechanickým stlačení, nebo když jsem se rychle pohnul, zvedal atd. No nevěděl jsem co to může bejt, napadnul mě jenom zánět močovýho měchýře, protože to bylo přímo v tom místě, tak jsem v pátek ráno vyrazil k doktoru, tam se zánět nepotvrdil, poslali mě na sono, ale všechno ok, takže na nic nepřišli. Až při konzultaci se známým, co je doktor jsme přišli na to, že by to mohlo bejt prostě přetížený břišní svalstvo v tomhle místě, což by sedělo a teď už se to vesměs potvrdilo, protože klidem se to výrazně lepší, dneska už je to relativně ok.

Netušim co jsem udělal jinak, jediný, co mi napadá, když se kouknu do logu na poslední tréninky, tak že jsem hodně dlouho nejel čelní dřep a předposlední trénink jsem dal docela na krev poslední sérii, vše bez pásku a pak jsem ještě házel atlas přes tyč, kterej byl ten den taky těžkej jako prase a taky bez pásku, tak možná to a v úterý jsem poprvé zařadil ve vražedným tempu dynamic effort na log, tak jestli sem to tim nějak nedorazil, netušim.

Tak jenom info, proč nezapisuju tréninky ... vidim to určitě na klid do konce tejde, pak si dam příští týden pár lehčích tréninků a uvidíme.

Abych zachoval optimistickej pohled, tak si sem napíšu, že to má výhodu aspoň v tom, že si odpočnou klouby vazy atd.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: