dneska jsem šel jen kvůli tobě :)) ty trhový výtahy, mám to v logu tak se tam mrkni, snad ti to nějak pomůže
_________________ "Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
dneska jsem šel jen kvůli tobě :)) ty trhový výtahy, mám to v logu tak se tam mrkni, snad ti to nějak pomůže
Děkuju moc, no koukam, že jsem je dělal úplně špatně ... hned ve čtvrtek je zkusim napravit :) Ovšem dostat do toho takovou dynamiku jako máš ty, to asi nebude jen tak. Hrozně se mi líbí ten tvůj power snatch, přesně to je mým cílem se naučit, zatim mi ale dělá nejvíc problém ten polo dřep. Ještě jednou díky za videa, už jsem si je stáhnul do svojí soukromý sbírky video provedení cviků ;)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Warm-Up :
◇ 8 min eliptical, zátěž: 6/15;
◇ krátký statický strečink, výdrž v protažení 5 sec + shoulder dislocations
Powerclean + Powerjerk : PEAK 5
☞ 6x15kg
☞ 3x35kg
☞ 2x55kg
☞ 2x65kg
☞ 2x75kg
☞ 2x85kg -
☞ 1x90kg + pásek, bandy zápěstí
☞ 1x95kg - PR + pásek, bandy zápěstí .. radost, konečně jsem tam dostal ty 2 velký kotouče :D -
☞ 1+0x100kg - PR (jen powerclean) ... už bez výrazu, měl jsem docela unavený nohy a technika už nebyla ... příště -
☞ 5x80kg - PR -
Shrnutí : 95kg už jsem zkoušel několikrát a nikdy ani náznak toho, že bych to byl schopnej přemístit ... takže jsem měl opravdu radost, když jsem to přemístil, protože to ani nebylo tak těžký ... je to prostě o technice ... musim jí pořád dál a dál vylepšovat, protože věřim, že pak přemístim ještě snadnějc mnohem víc
Info : dneska jsem dal tak cca o 15-20 cm širší postoj, než jsem zvyklej, abych víc zapojil hamsy a řiť a zdá se, že se to úspěšně povedlo, ale bylo to těžký :)
Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec + některé cviky z Magnificent Mobility
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Shrnutí : pořád se mi nedaří při těch trhach jako vystrčit zadek dozadu a tim pádem mi dou kolena moc dopredu, ale nějakej progres tam je, protože např. u 55kg sem na začátku měl už slušnej vítr :D ale teď je to taková jistá váha :) těch 75kg už technicky úplně pryč, ale tak je to PR no :)
Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec + některý cviky z Magnificent Mobility
Naposledy upravil Morico dne pá únor 25, 2011 3:19 pm, celkově upraveno 2 krát
Ten trh vypadá spíš jako muscle snatch dost to tam tlačíš rukama... a zkus to rozjíždět víc napřímeně ;) ...
tady máš vzor škoda že youtube smazlo muziku, ale kdybys to chtěl s ní, tak ti upnu na uložto v pc to mam
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Ten trh vypadá spíš jako muscle snatch dost to tam tlačíš rukama... a zkus to rozjíždět víc napřímeně ;) ...
tady máš vzor škoda že youtube smazlo muziku, ale kdybys to chtěl s ní, tak ti upnu na uložto v pc to mam
Tyjo supr, dík za video .. no přesně tak jak to dělá se to chci naučit, zatim je to takovej hybrid a když to ztěžkne, tak mi to začně nutit moc tlačit rukama, přesně jak píšeš ... ale takhle mi to nutilo dřív i u 55kg a teď už tam dou docela dobře ... no mam ještě hodně co zlepšovat ... teď jsem měl ještě zkouškový, takže sem neměl moc čas, ale teď plánuju přidat 2x týdně nějaký kardio, tak přemejšlim, že když už do tý posilky pojedu, že bych si dal vždycky nácviky s lehkou vahou třeba 15-20 min ... hlavní je, že mi ty vzpěračský cviky, především pak trhy, nehorázně baví ...
... pokud by si mi to někam uploadnul s hudbou, bylo by to supr :)
Děkuju moc ... ta TV je super .. "This is fun on Saturday, strongman style" :D :D
Warm-Up :
◇ 7 min eliptical, zátěž 8/15
◇ krátký statický strečink, výdrž v protažení 5 sec, shoulder dislocations
Push Press : PEAK 5
☞ 8x15kg
☞ 6x35kg
☞ 3x55kg
☞ 3x65kg
☞ 3x75kg
☞ 3x85kg
☞ 2x90kg
☞ 1x95kg + bandy zápěstí, pásek
☞ 1x100kg - PR + bandy zápěstí, pásek
☞ 1x105kg - miss
☞ 5x90kg - PR + bandy zápěstí, pásek ... abych byl upřímnej, nevim, jestli by se mi to poslední opak počítalo, protože mi chyběl tak 1-2 cm do úplnýho propnutí, prostě sem to už nelocknul
Mrtvý tah : vynecháno - deload před nápravou techniky
Bulgarian split squat s VČ : 4*5
☞ (5+5)x15kg
☞ (5+5)x35kg
☞ (5+5)x60kg
☞ (5+5)x60kg
☞ (5+5)x60kg
☞ (5+5)x60kg
Info : už jsem trochu vychytal stabilitu, nohu sem dal tak o 30 cm dál od lavičky a hned to krásně bralo stehna ... těch 60kg bylo vzhledem k tomu, že sem včera jel dost těžký přední dřepy ultra těžkých, ale dal sem to, hrozně mi to bavilo, když sem u toho konečně nekinklal jak topol ve větru
Core: : vynecháno, měl sem ještě zničený břicho ze včera ...
Chůze do kopce :
◇ 10 min, sklon: 15%, rychlost: 4.5 Km/H
◇ 10 min, sklon: 5%, rychlost: 7 Km/H
◇ 10 min, sklon: 15%, rychlost: 4.5 Km/H
◇ 10 min, sklon: 5%, rychlost: 7 Km/H
Info : první 3 minuty sem bojoval s tim, abych se na to nevyprd, vůbec se mi nechtělo ... pak přišel nějakej zlom a začlo mi to bavit, tak sem si řek, dam 10 min do velkýho kopce a 10 min rychle do malýho ... to uteklo jako voda, tak sem si to dal ještě jednou ... poslední 2 minuty sem si dal do 8% 8Km/H rychlochůzi a to byla třešnička na dortu :D
Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec
No ja taky docela cumim, ramena rozhodne nepatrily k mym silnym strankam a ted to docela jde, ALE ... tech 90 jeste jde ale 95 uz tezkych, 100 na krev 105 ani nahodou.
Tak první krok k nápravě tahů dokončen, Cizo děkuju, jinak trénink to byl velmi poučný a ještě mě to super bavilo a super namotivovalo :) Btw na dřepy a tahy nejsem v jednom tréninku zvyklej, takže dneska jsem příjemně rozsekanej.
Mrtvý tah: korekce techniky pod vedením guru Ciza
☞ 8x60kg
☞ 5x100kg
☞ 3x120kg
☞ 3x140kg
☞ 3x160kg
☞ 2x180kg
☞ 1x190kg
☞ 1x200kg - trochu těžší :D :D
☞ 1x180kg
☞ cca 6x120kg - touch & go
☞ cca 8x120kg - touch & go
a jak ti CIZO tu mrtvolu zhodnotil? Hlavne ty tezke serie, co delas spatne, jakym zpusobem budes odstranovat chyby atd... to by me celkem zajimalo
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
a jak ti CIZO tu mrtvolu zhodnotil? Hlavne ty tezke serie, co delas spatne, jakym zpusobem budes odstranovat chyby atd... to by me celkem zajimalo
No, ty lehčí série asi docela jdou a pak jak to vypadalo znáš z mých videí ... po nějakých úpravách už to bylo i u těch těžších sériích trochu lepší, takže ... korekce byla a bude spočívat zhruba v tom, že mam jinou polohu nohou (širší) díky čemuž se tam líp pro moje potřeby poskládam, musim kontrolovat správnou polohu ramen a hlavy ... jinak dlouhodobější náprava bude spočívat v posílení hamstringů a prdele, protože ty potřebuju vytunit abych je dokázal líp zapojit, což mi taky pomůže :)
Chůze do kopce : rehab
◇ 10 min, sklon: 15%, rychlost: 4 Km/H
◇ 10 min, sklon: 3%, rychlost: 6.5 Km/H
◇ 10 min, sklon: 15%, rychlost: 4 Km/H
Strečing hodně prsní svaly, hamstringy ... uvolňování spodních zad
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru