nechci ti do toho kecat, ale mám pocit že si někde měl o pár stránek dál CG bench 3x115kg
Jo? Já si píšu PRka do tabulky a podle ní se pak koukam, jestli to bylo nebo nebylo PR, tak jedině, že bych si tam zapomněl těch 115 zapsat ... dohledam to, dík za upozornění ;)
EDIT: máš pravdu - 3.6.2011 3x115 ... a v tabulce jsem měl 3.6.2011 3x105 takže tady nastala ta chyba ... škoda .. no tak to nebylo PR ty ten muj log máš nějak zmáknutej :)
jak říjak v televizi ''máme konkurenci pod dohledem''
Tak to ne, tak to přestanu psát log :D
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Jak jste tady řešili tu fyzičku, tak můžu jenom doporučit tu bulharskou rutinu.
Člověk jede relativně těžký váhy (takže neztratí sílu, což si myslím je pro tebe výhoda) a zároveň 8 sérií po trojkách s pauzama do 1minuty dá pořádně zabrat obzvlášť u cviků jako dřep, přemko a mrtvola.
Myslím, že silová vytrvalost se tím potrénuje poměrně pěkně.
Jak jste tady řešili tu fyzičku, tak můžu jenom doporučit tu bulharskou rutinu.
Člověk jede relativně těžký váhy (takže neztratí sílu, což si myslím je pro tebe výhoda) a zároveň 8 sérií po trojkách s pauzama do 1minuty dá pořádně zabrat obzvlášť u cviků jako dřep, přemko a mrtvola.
Myslím, že silová vytrvalost se tím potrénuje poměrně pěkně.
Ten bulhar je určitě dobrá metoda, je to takovej ten vzpěračskej přístup k tréninku, obrovskej objem i váhy, ale jenom kvůli silovej vytrvalosti by to pro mě bylo plejtvání energií a brzo bych se utavil ... obzvlast kdyz zanedlouho zaradim disciplíny, tak toho bude az dost, ale jak jsem psal, zaradim nejaky ty jednicky s pauzama do 30 sec a uvidíme ..
... jo a dřepy du až zejtra, něco mi do toho dneska přišlo, tak jenom abyste si nemysleli, že mi to zarazilo do země :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Drzim palce k tem drepum a tesim se na nejaky dalsi brutalni video
Pokusim se tě nezklamat :)
se divim že si nejdeš zkusit Kutnou Horu... jsou tam tak akorát váhy a prej tam bude vcelku dost nových lidí, co jsem tak zaslechl.
Já měl do konce minulýho tejdne zapsanou na 25. poslední zkoušku ve škole, kterou jsem sice už dal, ale už jsem s tim nějak nepočítal no, navíc ještě potřebuju dodělat jednu semestrálku do 30.6., takže už jsem se na tu horu nijak nepřipravil no ... takže až následující závod, kterej už bych opravdu rád zkusil ... zatim je tam jako následující Praha 13.8., která taky na začátek nebude tak špatná (až na ten yoke 350 a pneu 600) ... a co ty? Prahu už pudeš?
Jestli mě zapíše Chámič, tak zkusim už Kutnou.. ale jak říká Cizo "tréninkově" jen jsem se rozhodl až teď , tak nevim jestli to ještě půjde. Když mě nezapíše, tak udělám aspoň video
e: Má plnej stav, ale když někdo nedorazí tak není problém, tak si vezmu věci a uvidim.
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
Dřep :
☞ 5x25kg
☞ 5x55kg
☞ 5x75kg
☞ 5x95kg
☞ 3x115kg
☞ 3x130kg
☞ 3x150kg
☞ 5x170kg - PR - pásek; první opak. nějaký těžký, pak to šlo no a poslední opak. krapet na krev :) -
☞ 6x1x130kg pauzy 30 sec - na nějakých 10+ sérií by to bylo moc ..
☞ 14x1x115kg pauzy 30 sec - hc, ponaučení pro příště - tohle dělat až na konci, protože na čelní dřepy co byly v plánu už mi toho v nohach moc nezůstalo
Mohamedány ve stoje (65kg) + Zkracovačky s nohama na míči : supersérie
☞ max + max
☞ max + max
☞ max + max
☞ max + max
Strečing :
◇ cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd. :
◇ statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec
Celk.čas: ??
Naposledy upravil Morico dne čt červen 23, 2011 1:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Jestli mě zapíše Chámič, tak zkusim už Kutnou.. ale jak říká Cizo "tréninkově" jen jsem se rozhodl až teď , tak nevim jestli to ještě půjde. Když mě nezapíše, tak udělám aspoň video
e: Má plnej stav, ale když někdo nedorazí tak není problém, tak si vezmu věci a uvidim.
Ok, video určitě natoč, když bude příležitost ... jinak se asi teda setkáme a utkáme v Praze :)
Dřep :
☞ 5x25kg
☞ 5x55kg
☞ 5x75kg
☞ 5x95kg
☞ 3x115kg
☞ 3x130kg
☞ 3x150kg
☞ 5x170kg - PR - pásek; první opak. nějaký těžký, pak to šlo no a poslední opak. krapet na krev :) -
☞ 14x1x115kg pauzy 30 sec - hc, ponaučení pro příště - tohle dělat až na konci, protože na čelní dřepy co byly v plánu už mi toho v nohach moc nezůstalo
pěkný, máš můj respekt (dvoustovka už klepe na dveře)
ale věřím tomu, že kdyby jsi dopředu nerozhlásil tady v logu, že chceš dát 5 opáček se 170kg, tak to po tom prvním opakování zabalíš (vypadalo to dost na krev)
už jsme se o tom jednou bavili, když se člověk vystavuje na netu, tak je to pro něj svým způsobem motivace a vědomí toho, aby se veřejně neztrapnil, ho pohání dopředu.
nicméně chci říct, že mě pěkně štveš, protože tvůj náskok ve dřepech přede mnou opět výrazně narostl.
No nic, musím víc makat.
EDIT: v pondělí jdu 8 trojek se 140kg, cíl je držet pauzy do 90s, tak budu myslet na tebe, abych se poradne namotivoval a dal to
pěkný, máš můj respekt (dvoustovka už klepe na dveře)
ale věřím tomu, že kdyby jsi dopředu nerozhlásil tady v logu, že chceš dát 5 opáček se 170kg, tak to po tom prvním opakování zabalíš (vypadalo to dost na krev)
už jsme se o tom jednou bavili, když se člověk vystavuje na netu, tak je to pro něj svým způsobem motivace a vědomí toho, aby se veřejně neztrapnil, ho pohání dopředu.
nicméně chci říct, že mě pěkně štveš, protože tvůj náskok ve dřepech přede mnou opět výrazně narostl.
No nic, musím víc makat.
EDIT: v pondělí jdu 8 trojek se 140kg, cíl je držet pauzy do 90s, tak budu myslet na tebe, abych se poradne namotivoval a dal to
Dík :) ..no po prvním opak. bych to určitě nezabalil, ale kdybych tady nerozhlásil, že mam v plánu dát 4-5 opak. tak bych jich tolik nedal ani náhodou, ale co mi popohnalo dneska nejvíc bylo: "špekoun chce video na krev, tak mu dam video na krev" :DDD
Držim palce na tvuj dřep session, chci pauzy do 80sec! tak se snaž :-)
Dřep :
☞ 5x25kg
☞ 5x55kg
☞ 5x75kg
☞ 5x95kg
☞ 3x115kg
☞ 3x130kg
☞ 3x150kg
Mohamedány ve stoje (65kg) + Zkracovačky s nohama na míči : supersérie
☞ max + max
☞ max + max
☞ max + max
☞ max + max
Strečing :
◇ cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd. :
◇ statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec
Celk.čas: ??
no ty vole to je serií u těch dřepů! máš můj obdiv
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
no ty vole to je serií u těch dřepů! máš můj obdiv
Díky, já ti zrovna chtěl napsat do logu, že dřepy masakr, hlavně ty přední se 155, tak ti to napíšu sem :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru