cutlerovi paze rozhodne nejsou jen sval,kazdy clovek ma zily,pokud ma nekdo narezanou prdel a zila na bicaku neni temer vubec videt,neco je spatne,na druhou stranu jay letos prisel a zaslouzene vyhral a na nejakou ruku se syntholem nebo cim sere pes
Tvrdit, že když nemá někdo na ruce žílu není normální je prostě hloupost. Žilnatost je dána geneticky, někdo má víc žilnaté nohy, někdy prsa, někdo i záda je to prostě individuální. Já sám se v klidu můžu přiznat, že jsem svoje žíly přes biceps ještě nikdy neviděl, přitom mám hodně žilnatá ramena a při nižším procentu tuku i přes šikmý břišní svaly ale na rukou prostě ne, přesto většina mých tučnějších kamarádu přes biceps žílu má.
Beru, že DJ si pokecal i s více profíkama než jen s Chrisem, přesto nelze všemu věřit, ikdyž to dává třeba smysl.
Ať už tam Jay něco má nebo nemá, je to fuk, mě letos dostal a vůbec mi nevadí že nemá žílu přes biceps jako Coleman.....což snad ani nemá nikdo....je to normální???
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru