|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
Vokr

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: |
bude nejspíš moje , před 5ti lety jsem ji někomu pučil a doteď nevim kde je....
btw, je předražená, je tam docela často a byla tam i za 100,- | ted si to kvuli tobe nikdo nekoupi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
katrink
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 8:38 pm Předmět: |
|
|
to sis vybral tedy dobrej topic na prodej knizky:))
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 4:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
!KODL!
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
Parádní fotka, ale zdá se mi že v ta v roce 2006 je větší proto tam vypadá větší aspon podle mě, chtělo by to něco stejně velkýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 4:50 pm Předmět: |
|
|
Tak jde tam spíš o tu kvalitu, že letos byla skutečně lepší než při prvnim triumfu než o velikost
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
Bez toho ucesu by to nevyhral..! _________________ Grrr....=D
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 6:11 pm Předmět: . |
|
|
Tu velikost může dělat i ohnisková vzdálenost objektivu .. Ale menší asi je, ale zase má na ní krásně separovanou postavu, což je krásně vidět an břiše a na kozách.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 6:26 pm Předmět: |
|
|
2006 mi přidje něakej přifouklej,je to torošku rozmazané.Boky tam má větší,ale zase to vypadá že vršek má povolený.
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 10:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
frogg

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 10:48 am Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Freimen napsal: | | Daniel-James napsal: | | koudy. napsal: | | Jay měl vždy takovýhle tvar paží a nikdy je neměl výrazněji separované a vaskulární. Proto sme se i podivovali, že letos na Olympii se přeci jenom nějaká separace objevila v rámci jeho skvělé formy. Tvar bicepsu je čistý a přirozený .. pokud to byly narážky na synthol nebo něco podobného, tak je to holý nesmysl. Netřeba to více rozebírat .. |
Po dost dlouhe diskuzi s Chrisem verim, ze pravda je trochu jinde ale rozebirat to zde nebudu. |
po diskusi s Dennisem Jamesem věřím, že pravda je tam, jak píše koudy, i sami profíci si konkurují, tak je jasné, že zrovna rebel chris ti nesnese o Jayovi, který se má ze všech profíků zdaleka finančně nejlépe, modré z nebe... |
jak rikam rozebirat to nebudu. |
Nasledujici prispevek je lehka provokace. Presto ze jde o nadsazku, jakakoliv podoba se skutecnymi lidmi je ciste zamerna :)
Jak to tehda bylo:
DJ: hele Chrisi jak je to s Jayem a Syntholem?
Ch: DJ, ses muj nejlepsi kamos pro stredni a vychodni Evropu, ses fakt dobrej kluk, zaslouzis si vedet pravdu. (minutova pauza) Jay je plnej Syntholu, uz za nej dava rocne vic jak za AS.
DJ: wow, to musim rict lidem na ronnie.cz
Ch: to nesmis kamo, je to fakt tajny. Maximalne jim naznac, ze vis neco, co oni ne. Budes pro ne neco jako Buh.
DJ: diky bracho, to je fakt dobrej napad. Mohl bych pripadne tvrdit, ze kdyz to vykecam, ze na me z IFBB nekoho poslou, ze je tim obiram o zisky z Cutlera.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
!KODL!
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Provokace je to ale zbytečná.....každý si může udělat svůj názor i bez tohodle |
I tak mě, ale tato provokace zlepšila náladu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|