Ok. Ja o tomhle vim opravdu kulovy, takze se ptam. Ovsem nemyslel jsem to jen na tohohle kulturistu, ale tak obecne. Obcas na ty jejich treninkove videa koukam a i kdyz tam nekteri ty zakladni cviky maji, zejmena pritahy jednorucek:), tak jsem si vsiml, ze stejne mnohem vice preferuji stroje a ty zakladni jdou az na druhou kolej (mluvim ted hlavne o treninku zad). Mozna se ale pletu...
btw ty stroje jsou ale nektere celkem zajimave, to by me zajimalo, jestli tady v CR takove v tech lepsich fitkach take jsou.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
tak zrovna ty mas ty moderni stroje v Golds gymu, kdybych byl brnak, tak urcite teda chodim tam. U nas bylo taky neco jako golds gym, ale krachlo to fakt skoda, tam se cvicilo : (
Draper: Se mi zdá, že hlavně Wolf jede záda jenom na strojích. Viděl jsem to jeho DVD a tam valil jenom stroje, multipress a furt do kola, tam pobíhal ze stroju na stroj.
_________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
Tak tomu říkám pech, uklouznout když člověk nastupuje do auta. Bude to velká škoda jestli mu to zranění neumožní start. Doufám, že to nebude nic co by mu bránilo ve startu, protože ten souboj na podiu by už nebyl takovej kdyby chyběl jeden z finalistů
to je pech no, pro me je nejvetsi danger zone vana, tam je to fakt hazard, horsi nez zkouset maxko na drepu :)) Btw se ani nedivim ze uklouzl, ja kdyz sem videl co ma Branch za auto, tak sem si rikal. Pane boze vzdyt proti tomuhle je hamr malej jak smart :)))
ak je to aktuálne, tak victor vyzerá perfektne, aj nohy mi prijdú už dosť na úrovni, noo len aby neprekvapil veru, zdá sa, že ten hecung od Oscara zrába svoje.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
jo je to 4 tydny do souteze a taky nechapu jak to koleno dal tak paradne do kupy a na kvadricepsu to neni vubec znat, fakt mazec. V tomhle je proste sila rustaku a dalsich latek...
ak je to aktuálne, tak victor vyzerá perfektne, aj nohy mi prijdú už dosť na úrovni, noo len aby neprekvapil veru, zdá sa, že ten hecung od Oscara zrába svoje.
hrozne mi victor pripomina colemana v niektorych postojoch
hrozne mi victor pripomina colemana v niektorych postojoch
prave jsem to chtel napsat. Coleman o nem i kdysi mluvil jako o svem nastupci.
jo je to 4 tydny do souteze a taky nechapu jak to koleno dal tak paradne do kupy a na kvadricepsu to neni vubec znat, fakt mazec. V tomhle je proste sila rustaku a dalsich latek...
Jako Victor?
_________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru