Mr.Olympia 2011

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mr.Olympia 2011  Úvodní stránka -> Soutěže -> Mr.Olympia 2011
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

tak jak to dopadne ?
Jay Cutler
50%
 50%  [ 73 ]
Kai Green
16%
 16%  [ 24 ]
Phil Heath
23%
 23%  [ 34 ]
Branch Warren
5%
 5%  [ 8 ]
Dennis Wolf
2%
 2%  [ 4 ]
nekdo jinej
1%
 1%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 145

Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok. Ja o tomhle vim opravdu kulovy, takze se ptam. Ovsem nemyslel jsem to jen na tohohle kulturistu, ale tak obecne. Obcas na ty jejich treninkove videa koukam a i kdyz tam nekteri ty zakladni cviky maji, zejmena pritahy jednorucek:), tak jsem si vsiml, ze stejne mnohem vice preferuji stroje a ty zakladni jdou az na druhou kolej (mluvim ted hlavne o treninku zad). Mozna se ale pletu...

btw ty stroje jsou ale nektere celkem zajimave, to by me zajimalo, jestli tady v CR takove v tech lepsich fitkach take jsou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zrovna ty mas ty moderni stroje v Golds gymu, kdybych byl brnak, tak urcite teda chodim tam. U nas bylo taky neco jako golds gym, ale krachlo to fakt skoda, tam se cvicilo : (
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: Se mi zdá, že hlavně Wolf jede záda jenom na strojích. Viděl jsem to jeho DVD a tam valil jenom stroje, multipress a furt do kola, tam pobíhal ze stroju na stroj.
danny1744

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-9873-branch-warren-se-zranil-je-jeho-start-na-mr-olympia-ohrozen.html

Tak tomu říkám pech, uklouznout když člověk nastupuje do auta. Bude to velká škoda jestli mu to zranění neumožní start. Doufám, že to nebude nic co by mu bránilo ve startu, protože ten souboj na podiu by už nebyl takovej kdyby chyběl jeden z finalistů
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je pech no, pro me je nejvetsi danger zone vana, tam je to fakt hazard, horsi nez zkouset maxko na drepu :)) Btw se ani nedivim ze uklouzl, ja kdyz sem videl co ma Branch za auto, tak sem si rikal. Pane boze vzdyt proti tomuhle je hamr malej jak smart :)))

01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velký chlap, velké auto Ale je to opravdu škoda
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

su zvedavej jak dopadne, vypada dobre, ty kozy, hlavne ten vrch ma s Johnym Jacksonem nejlepsi v profi...

Turakam

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ak je to aktuálne, tak victor vyzerá perfektne, aj nohy mi prijdú už dosť na úrovni, noo len aby neprekvapil veru, zdá sa, že ten hecung od Oscara zrába svoje.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo je to 4 tydny do souteze a taky nechapu jak to koleno dal tak paradne do kupy a na kvadricepsu to neni vubec znat, fakt mazec. V tomhle je proste sila rustaku a dalsich latek...
lukas2005

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ak je to aktuálne, tak victor vyzerá perfektne, aj nohy mi prijdú už dosť na úrovni, noo len aby neprekvapil veru, zdá sa, že ten hecung od Oscara zrába svoje.

hrozne mi victor pripomina colemana v niektorych postojoch
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lukas2005 napsal:
Turakam napsal:

hrozne mi victor pripomina colemana v niektorych postojoch
prave jsem to chtel napsat. Coleman o nem i kdysi mluvil jako o svem nastupci.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

me ho teda nepripomina, urcite teda ne v soutezni forme, kdyz vemu top formu Colemana a top formu Martineze z roku 2007, tak sou uplne jini...
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
jo je to 4 tydny do souteze a taky nechapu jak to koleno dal tak paradne do kupy a na kvadricepsu to neni vubec znat, fakt mazec. V tomhle je proste sila rustaku a dalsich latek...

Jako Victor?
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
me ho teda nepripomina, urcite teda ne v soutezni forme, kdyz vemu top formu Colemana a top formu Martineze z roku 2007, tak sou uplne jini...

Mé spíše připomína Philla Heath
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rupture of the patellar tendon auauau

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mr.Olympia 2011 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: