|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Johncreasy napsal: | | Tak na té poslední fotce Kai Phila totálně zdecimoval rozdílem třídy. |
asi tak |
jasne, chudacek by nevyhral ani juniory , no nic, hlavne ze ma dva prvni fleky a mnohem lepsi Green ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
Někdo radši brunetky, někdo blondýnky, někdo radši Phila no... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
nejlepsi na tom je, ze ja nefandim nikomu...pokud je nekdo lepsi, je lepsi...fanatismus tady je od mistnich uplakanku, co vidi Greena na prvnim miste, kam zaslouzene nepatri.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
Já grep nerad. Raději banán.  No já jsem na Olympii původně přál vítězství spíš Kaiovi před Philem. (Ikdyž můj favorit není ani jeden z nich.) Podle fotek jsem měl ale dojem, že vyhrál Heath spravedlivě. A tím, když označím někoho jako vítěze jedné pózy na jedné fotce, neříkám, že je celkově lepší. Pravda ale je, že když Heath trochu ztratí formu a zalije se, vypadá najednou mnohem drobnější, než Kai, který má lepší konstituci.
U Kaie se mi zase,krom absence trapézů, nelíbí jeho ramena. Podle mě jsou jeho slabinou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
Jinak osobně mi je absolutně jedno, kdo vyhrál Olympii. Kulturistů si jako sportovců vážím, ale samotné jejich soutěžení mě teda nebere.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Jinak osobně mě je je absolutně jedno, kdo vyhrál Olympii. Kulturistů si jako sportovců vážím, ale samotné jejich soutěžení mě teda nebere. |
Ani bikini Johne?
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Tak tahle věta je zrovna od tebe fakt k smíchu.
jo, promiň, abys tomu rozuměl: |
mozna tobe Jari, ty tim sportem zijes, me je u prdele, me je uplne sumak kdo vyhraje, jestli nejakej Kefalianos, nebo hnusnej opicak s copem. Hadat se tady s vama a divat se jak tady placete ze vas idol nevyhral je mnohem vetsi sranda
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
Upřímně Guru, ani ne. Já když si řeknu... to je krásná holka , tak je to kvůli očím, výrazu při úsměvu, a účesu. Znám hafó chlapů, co holky hodnotí primárně podle zadku a prsou. Tak to teda absolutně nepobírám. U mě se ani ta nejlepší fitnesska či závodnice v bikinách s průměrným obličejem, nemůže srovnat s normální holkou s krásnejma očima.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
To guru .... a tebe ta SOUTĚŽ jako vážně bere? Ne ty holky, ale to hodnocení která je "lepší". Vždyť je to tak subjektivní až to bolí, jo, pěkný figury mají všechny, takové sportovní typy lehce doplněné plastem (nic proti, mně to neva a když je to dobře udělané, tak mi to i vyhovuje), a zbytek je čistě o tom, kdo preferuje jaký typ xichtu, vlasů a podobně. Dělat v tomhle soutěž mi přijde asi stejně smysluplné jako soutěžit v krajinomalbě. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
Ne. Já radši koukám na ty chlapy v plavkách na pozování :D
Bikiny pak neberu ani jako soutěž. Nelíbí se mi ani ty jejich bikiny, pózy, barva a hlavně jak moc jsou vysekaný.
Co se mi na tom líbí je to, že tam soutěží Dianna Dahlgren, která je vlastně hlavní holka pro motokros + co-host pro jedno internetový rádio. Pak Amanda Latona, protože její interview jsou vždycky skvělý - http://www.musculardevelopment.com/contests/2012-mr-olympia/4832-amanda-latona-rocks-the-mic-at-mr-olympia-expo-interivews-jay-cutler-and-more.html
No a určitě se taky rád občas kouknu tak na 4 holky tam, třeba na vítězku Nathalie Melo, která má fakt pěknej zadek.
Figure jde mimo mě, ale bavěj mě tréningy Erin Stern - dělala atletiku a trénuje tak vlastně pořád. A u fitness ta rutina Oksany Grishiny. Kulturistky se mi hnusnej
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Jinak ještě jedna věc... zajímavý by bylo, jak by soutěže u ženskejch dopadly, kdyby ty holky nikdo neznal. prostě kdyby byli rozhodčí lidi, kteří sice ví jak hodnotit, ale přitom netušili, jak kdy dopadla jaká soutěž. Ty výsledky by pak byly asi úplně jiný. A to v každý kategorii.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: |
mozna tobe Jari, ty tim sportem zijes, me je u prdele, me je uplne sumak kdo vyhraje, jestli nejakej Kefalianos, nebo hnusnej opicak s copem. Hadat se tady s vama a divat se jak tady placete ze vas idol nevyhral je mnohem vetsi sranda |
Co máš pořád s tím pláčem, mám pocit, že máš vážný duševní problémy, neumíš číst, máš špatný rozlišovací schopnosti, neuvěřitelně si protiřečís a za každou větou se směješ jak (...), když je ti to takovej šumák, tak co sem lezeš??? Že maji všchni furt potřebu se strašně vyjadřovat a používat při tom 10 nicků.
Jo, baví mě to, a co jako? Máš s tim problém???
Je to můj koníček přes 15 let a rozhodně mám k tomu co říct, do mých idolů ti je putna a neni to ani Heath ani Greene.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Jinak ještě jedna věc... zajímavý by bylo, jak by soutěže u ženskejch dopadly, kdyby ty holky nikdo neznal. prostě kdyby byli rozhodčí lidi, kteří sice ví jak hodnotit, ale přitom netušili, jak kdy dopadla jaká soutěž. Ty výsledky by pak byly asi úplně jiný. A to v každý kategorii. |
To by platilo do jistý míry i u chlapů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|