jj emoce no ale i tak kdyby dal vlastní názor o umístění a důvody proč tak bych mu byl vděčnější než když nás tady přišej JEN kritizovat.
ja a predpokladam ze ani on sem vlastni nazor davat nebudeme dokud to vse neskonci. A ta moje analyza bude opet analyze pouze fotek, ktera samozrejme muze dopadnout jinak nez kdybych tam byl osobne...
Kadd: jsou lidi co proste nikdy netipuji a nedonutis je. a nekteri se nechtej proste seknout. i kdyz tohle asi nebude Leose pripad. naopak ja jsem byl vzdycky hrac a vzdycky si tipnu. ale Leose tip by me zajimal, pokud by byl nejak vyrazne odlisny a vyslo by mu to, klidne bych mu priznal, ze tomu nerozumim
já klidně přiznám že tomu moc nerozumím a že jsem jen korlivej fanoušek
přiznám fakt jsem nevěděl že závodil což mě neomlouvá ale já se omlouvám.
_________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
kdybych je mel pred sebou tak klidne reknu kdo se me libi nejvic a k jakemu poradi bych se priklonil.Vtomto jsem byl naprosto primi i ke svojim zavodnikum.
Kadd: jsou lidi co proste nikdy netipuji a nedonutis je. a nekteri se nechtej proste seknout. i kdyz tohle asi nebude Leose pripad. naopak ja jsem byl vzdycky hrac a vzdycky si tipnu. ale Leose tip by me zajimal, pokud by byl nejak vyrazne odlisny a vyslo by mu to, klidne bych mu priznal, ze tomu nerozumim
já klidně přiznám že tomu moc nerozumím a že jsem jen korlivej fanoušek
přiznám fakt jsem nevěděl že závodil což mě neomlouvá ale já se omlouvám.
no dnes sú tu samí milí mladí ľudia
_________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
takhle to bylo loni, např. v zádové póze je vidět jak je Dexter maličkatej, tedy oproti ostatním. Když na to tak koukam, tak bych řekl, že letos je Ronnie o třídu horší.
Tak sem shledl fotky,a rozhodne bych tak nekritizoval Colemana,stehna ma mozna mensi,ale za to separovanejsi,vaskularnejsi.levy latissimus ma mensi,ale ty ruce ja bych mu to dal.
Ale martinezovi rozhodne ne,dyt na profika ma slabe nohy,hladke,jinak vrsek parada,ale ty nohy.
Jay se mi libi,rekl bych stejny jako loni,prvni nebo druhy.
Dexter klasika,nasekany,ale mensi bude to do 5mista.
Wolf parada,kdyz zapracuej na lytkach,a hamstringach,tak bude hodne vysoko jednou,letos tak do 5mista myslim.
Ono i kdyz mate porovnavacku,coleman,jay,martinez,tak victor ma ty stehhna proti nim fakt slabe.
Ahoj Friemene, věř nebo nevěř, asi asi za hodku vzbudím svého dobrého kamaráda z firmy BSN a zeptám se ho jak to vidí on. Sedí vprvní řadě a určitě mě řekne po pravdě jak to vidí on. Ronnie je sice jeho kámoš ale on mě řekne pravdu. Ronnie sice u nich v březnu končí ale i mě se zdá že mu něco chybí. Napíšu večer co jsem zjistil,doufám že mě to zvedne
Ahoj Friemene, věř nebo nevěř, asi asi za hodku vzbudím svého dobrého kamaráda z firmy BSN a zeptám se ho jak to vidí on. Sedí vprvní řadě a určitě mě řekne po pravdě jak to vidí on. Ronnie je sice jeho kámoš ale on mě řekne pravdu. Ronnie sice u nich v březnu končí ale i mě se zdá že mu něco chybí. Napíšu večer co jsem zjistil,doufám že mě to zvedne
máš pravdu, nevěřím
Frei, věř... kor když to říká gorgar calidor.
_________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
Ronnie Coleman...
Jay tiez nieje zly, ale viac to prajem ronniemu, pretoze on do toho fakt vela vrazil. Nanajvic ma velke zdravotne problemi s predychanim jeho svalovej hmoty.
Chudak, dufam ze to vyhra. Potom ked odite ronnie z olympie moze vyhravat jay.
_________________ How many friends can you trust with your life?
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru