!!!Mr.Olympia07!!!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 45, 46, 47  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - !!!Mr.Olympia07!!!  Úvodní stránka -> Soutěže -> !!!Mr.Olympia07!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo podle vás letos vyhraje Olympii?
Ronnie Coleman
63%
 63%  [ 87 ]
Jay Cutler
36%
 36%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 138

Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daniel-James napsal:
Kadd napsal:
jj emoce no ale i tak kdyby dal vlastní názor o umístění a důvody proč tak bych mu byl vděčnější než když nás tady přišej JEN kritizovat.

ja a predpokladam ze ani on sem vlastni nazor davat nebudeme dokud to vse neskonci. A ta moje analyza bude opet analyze pouze fotek, ktera samozrejme muze dopadnout jinak nez kdybych tam byl osobne...

ten Flex: http://mdtv.musculardevelopment.com/content/view/1182/173/

děkuju
Kadd

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Andrew napsal:
Kadd: jsou lidi co proste nikdy netipuji a nedonutis je. a nekteri se nechtej proste seknout. i kdyz tohle asi nebude Leose pripad. naopak ja jsem byl vzdycky hrac a vzdycky si tipnu. ale Leose tip by me zajimal, pokud by byl nejak vyrazne odlisny a vyslo by mu to, klidne bych mu priznal, ze tomu nerozumim

já klidně přiznám že tomu moc nerozumím a že jsem jen korlivej fanoušek

přiznám fakt jsem nevěděl že závodil což mě neomlouvá ale já se omlouvám.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
leos boruvka

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdybych je mel pred sebou tak klidne reknu kdo se me libi nejvic a k jakemu poradi bych se priklonil.Vtomto jsem byl naprosto primi i ke svojim zavodnikum.
maria

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
Andrew napsal:
Kadd: jsou lidi co proste nikdy netipuji a nedonutis je. a nekteri se nechtej proste seknout. i kdyz tohle asi nebude Leose pripad. naopak ja jsem byl vzdycky hrac a vzdycky si tipnu. ale Leose tip by me zajimal, pokud by byl nejak vyrazne odlisny a vyslo by mu to, klidne bych mu priznal, ze tomu nerozumim

já klidně přiznám že tomu moc nerozumím a že jsem jen korlivej fanoušek

přiznám fakt jsem nevěděl že závodil což mě neomlouvá ale já se omlouvám.

no dnes sú tu samí milí mladí ľudia
Kadd

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to marie: to bylo v dobrým nebo jako ironie?

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Dan0

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
to marie: to bylo v dobrým nebo jako ironie?
Odpoviem za nu a myslim ze v dobrom
SCHWACA

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takhle to bylo loni, např. v zádové póze je vidět jak je Dexter maličkatej, tedy oproti ostatním. Když na to tak koukam, tak bych řekl, že letos je Ronnie o třídu horší.
SCHWACA

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ještě jedna finálovka z loňska, před tím, než se za pár hodin dozvíme, kdo bude mít titul
agnez

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem shledl fotky,a rozhodne bych tak nekritizoval Colemana,stehna ma mozna mensi,ale za to separovanejsi,vaskularnejsi.levy latissimus ma mensi,ale ty ruce ja bych mu to dal.
Ale martinezovi rozhodne ne,dyt na profika ma slabe nohy,hladke,jinak vrsek parada,ale ty nohy.
Jay se mi libi,rekl bych stejny jako loni,prvni nebo druhy.
Dexter klasika,nasekany,ale mensi bude to do 5mista.
Wolf parada,kdyz zapracuej na lytkach,a hamstringach,tak bude hodne vysoko jednou,letos tak do 5mista myslim.
Ono i kdyz mate porovnavacku,coleman,jay,martinez,tak victor ma ty stehhna proti nim fakt slabe.
c87

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coleman je uz za zenitom , a vobec by ma neprekvapilo keby sa pred neho dostal Wolf, a vitaz si myslim ze uz je teraz jasny Jay ...
gorgar calidor

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Friemene, věř nebo nevěř, asi asi za hodku vzbudím svého dobrého kamaráda z firmy BSN a zeptám se ho jak to vidí on. Sedí vprvní řadě a určitě mě řekne po pravdě jak to vidí on. Ronnie je sice jeho kámoš ale on mě řekne pravdu. Ronnie sice u nich v březnu končí ale i mě se zdá že mu něco chybí. Napíšu večer co jsem zjistil,doufám že mě to zvedne
Freimen

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gorgar calidor napsal:
Ahoj Friemene, věř nebo nevěř, asi asi za hodku vzbudím svého dobrého kamaráda z firmy BSN a zeptám se ho jak to vidí on. Sedí vprvní řadě a určitě mě řekne po pravdě jak to vidí on. Ronnie je sice jeho kámoš ale on mě řekne pravdu. Ronnie sice u nich v březnu končí ale i mě se zdá že mu něco chybí. Napíšu večer co jsem zjistil,doufám že mě to zvedne

máš pravdu, nevěřím
Mára

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
gorgar calidor napsal:

máš pravdu, nevěřím

Frei, věř... kor když to říká gorgar calidor.
Roland SteelRaven

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie Coleman...
Jay tiez nieje zly, ale viac to prajem ronniemu, pretoze on do toho fakt vela vrazil. Nanajvic ma velke zdravotne problemi s predychanim jeho svalovej hmoty.

Chudak, dufam ze to vyhra. Potom ked odite ronnie z olympie moze vyhravat jay.
JPS

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak kdy bude finale?

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - !!!Mr.Olympia07!!! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 45, 46, 47  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: