|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
Jsem na tom stejně jako Mablung. Po prvním použití rukavic jsem je zahodil, protože mně to oslabovalo úchop.
Zatím jsem neviděl žádnýho vzpěrače při nadhozu nebo trhu, liftera při mrtvole nebo horolezce na závodech používat rukavice. A pochybuju, že je někdo z nich používá na tréninku. Ve všech těchto disciplínách může být (a dost často je) úchop limitující, takže si to může každej přebrat sám.
Když mám jistotu a sílu na úchopu, tak je hned lepší i technika. Třeba mrtvola u nějaké těžší váhy v podání střídavýho úchopu versus nadhmat.
Magnézko u mě dělá ještě větší rozdíl v síle úchopu, než nadhmat versus střídavej. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Jsem na tom stejně jako Mablung. Po prvním použití rukavic jsem je zahodil, protože mně to oslabovalo úchop.
|
Já je nezahodil . Cvičím v nich prakticky všechny netahové cviky, protože bez rukavic mi lítá osa v ruce (nehledě k tomu že použití rukavic šetří dlaně). Ale u tahových cviků rukavice prostě nééé
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Přidám svůj názor. Bez rukavic mi to nejde vůbec, potí se mi ruce, klouže to. Na rukavice jsem dlouhou dobu zvyklý, vyhovují mi na 100%.
Magnésko jsem zkusil na MT, a zázračně mi to teda nepomohlo, spíš mi to připadalo stejné, jako na holé ruce.
Takže asi případ od případu, každému vyhovuje něco jiného. |
Prvni rok sem bez rukavic nebyl schopnej uchopit cinku. Pote sem je zahodil a mesic to pretrpel bez nich. Ted uz je na rukach neztrpim protoze mi zavazi.
Duvod proc sem je zahodil byl jednoduchej u MT nad 170 sem si na horni casti prstu vzdycky serval kuzi. Ted uz se to nestane.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Já zahodil rukavice asi před čtyřma lety. Stačí nebejt slečinka a počkat si až trochu zhrubnou dlaně, pak je to v pohodě |
To bude mít paní Octopussová radost
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Octopuss napsal: | Já zahodil rukavice asi před čtyřma lety. Stačí nebejt slečinka a počkat si až trochu zhrubnou dlaně, pak je to v pohodě |
To bude mít paní Octopussová radost |
bodejt by ji to vadilo. Vis prece co se stane z manzelky po par letech?.......
TLUSTEJ KAMARAD
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 11:15 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Tomu se myslím vyhnu, protože v jejím případě je postup zcela opačný |
z tlsteho kamarata si si spravil manzelku? :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|