Multifunkční hrazda

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Multifunkční hrazda  Úvodní stránka -> Trénink -> Multifunkční hrazda
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kluk jako buk

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2015 9:26 pm    Předmět: Multifunkční hrazda Odpovědět s citátem

Zdravím,

poctivě jsem hledal, ale odpověď jsem tu nenašel.

Chození 3-4× týdně do fitka zvládám čím dál tím špatnějc, tak pokukuju po nějaký multifunkční hrazdě, na který bych moh cvičit různě široký shyby, tricepsový kliky (nevim, jestli je to správně počesky, prostě dips), plus sem tam ideálně i nějaký ty závěsný prostocviky na břicho - tzn. hledám nějakou z těch dva metry vysokých hrazd na stojanu se spoustou madel.

Objednat z eshopu pro mě bude jednodušší a rychlejší, než někde nechávat něco svařovat, nic závěsnýho do dveří nepřipadá v úvahu, bo dřevěný futra po celým domě, a venkovní posilovnu tu v okolí nikde nemám.

Chtěl bych se zeptat, jestli se tu nenajde někdo, kdo by měl s nima zkušenosti, po jakým výrobci/typu sáhnout. (Nevim, jestli tu můžu linkovat odkazy do konkrétních eshopů, takže s tím nebudu začínat.) Jde mi hlavně o případnou stabilitu, ze který mám asi největší strach, případně kvalitě madel, aby neklouzaly nebo nedřely apod. Obavy z nedostatečný nosnosti moc nemám. Vážím plus mínus pětasedumdesát a ještě jsem se nedostal tak daleko, abych na sebe věšel závaží.

Co jsem tak koukal, s cenou se často vejdou do 5k, přičemž bych neměl problém obětovat i dvojnásobek, kdyby to stálo zato.

Snad se tu najde někdo, kdo poradí. Předem díky za všechny názory. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blackoff

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2015 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co kruhy? Dají se na tom jezdit shyby nadhmatem, podhmatem, paralel, dipy a spusta další cviků. Vyjdou daleko levněji, nezaberou prostor a můžeš si je vzít kamkoliv
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2015 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz si nechas od mistiho sikuly neco svarit z obyc profilu, tak si muzes vymyslet dvacet spesl uchopu a madel...

za me rozhodne nechat si vyrobit, ja takto mam vyrobenou hrazdu tuto :

http://www.domafit.cz/dtl-posilovaci-hrazda-barbarian-bb-9015?grp=106

stála mě černej sprej a dvě železný tyče, 500,- max
Kluk jako buk

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2015 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky,

další věc, kterou jsem zapomněl napsat, nechce se mi nic vrtat do zdí. Kruhy nezní špatně, ale abych se přiznal, viděl jsem je naposledy ve školní tělocvičně a nemám moc představu, jak bych je doma uchytil...
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2015 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady si projdi jednotlivy racky, zamysli se co se ti libi na tom a tom, a muzes si nechat vyrobit tak jak chces, s madlama tam kde chces...a nemusis delat kompromisy protoze tahle ma tohle, a tamta tamto...navic usetris, no mozna i polovinu

--
edit, viz pravidla fóra
Kluk jako buk

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2015 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Líbí se mi např. inSPORTline Power Tower PT300 (nemůžu dát odkaz). Má víceméně všechno, co si představuju, šlo mi spíš o reálný zkušenosti s podobnýma nástrojema.

Svářet pokud možno nechci, ušetřit 2-3 tisíce mi za tu ztrátu času a energie nestojí.
migel11

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 12:39 pm    Předmět: pt300 Odpovědět s citátem

osobně mám tuto hradu a pokud nestíhám, tak ji využívám. Variace na záda, biceps, prsa, břicho, triceps kliky, kliky na prsa přes dolní madla, je stabilní, takže nemám strh z převrhnutí když si dopomáhám- nemám ji nijak ukotvenou
Kluk jako buk

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2015 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za názor, zrovna včera mi přišla domů. Snad ji o víkendu stihnu sestavit a určitě pak přidám nějaký vlastní zkušenosti, kdyby se někdo rozhodoval podobně.

Rychle na stránku:

Přejdi na: