všem se omlouvám, že jsem s jarackovým komentem souhlasil.
Beru zpět.
Cože? Takže tobě se jednu chvíli takový ženský nelíběj, a po přečtení pár komentů výše svůj názor změníš?? Nebo to chápu špatně?
Můj názor: též se mi to nelíbí, a mám pro to vysvětlení: nikdy bych nechtěl mít vedle sebe (myšleno přítelkyni) slečnu větší, než jsem já sám. Moje ego by to neuneslo, nelíbí se mi to, a ta slečna by prostě nebyla "taková ta moje malá sladká roztomilá kočička"
edit: ale nechci se tu s nikým hádat, každý má svůj vzor ideální ženy úplně někde jinde, a když se někomu líbí svalnatý ženský, je to OK. Když se někomu líbí chlupatý ženský, je to OK .
o je názor
_________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
řeknu to takhle, nelibí se mi to, je to věc názoru, Šlo to vyjádřit jinak, než slovem "hnus", podle mě si ženy mají zachovat svojí ženskost, ale na druhou stranu ty ženy obdivuju kolik úsilí a odříkání do toho museli dát.
všem se omlouvám, že jsem s jarackovým komentem souhlasil.
Beru zpět.
.......
Můj názor: též se mi to nelíbí, a mám pro to vysvětlení: nikdy bych nechtěl mít vedle sebe (myšleno přítelkyni) slečnu větší, než jsem já sám. Moje ego by to neuneslo, nelíbí se mi to, a ta slečna by prostě nebyla "taková ta moje malá sladká roztomilá kočička"
......
jsme na tom úplně stejně
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
super príklad, ako máloktorému mužovi ide o veľkosť svalov na žene, ak je pekná nech si svoje svaly má
čo je pekné, bude pekné aj svalnaté, čo nie je ani šport tomu nepomôže
Neřekl jsem hnus, ale nechutný.. Myslim si to i o chlapech.. Nevim, co je na tom za hrdinství do sebe sypat svinstva po kilech a pak se na molu tvářit, jako že 130kg ve svalech mam jenom z hrozně hardcorovejch trenálů.. . Nejhorší je, že přijde nováček, kterej tvrdě trénuje, chtěl by se prosadit, má na to a skončí na tom, že nechce AS. Nebo neskončí a stane se z něj monstrum, který se za pár let stejně začne zdravotně sypat. Máme poměrně dost holek a kluků, co trénujou cca 4krát týdně split a vypadají úplně jinak, protože samozřejmě nesypou. Nebojim se říct, že vypadají hezky. Jejich těla se přibližují antickým bohům a ne postavám z komiksů.. Doping je pro kulturu sportu to nejhorší, kort, když se to tiše toleruje
_________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
badevil: coz o ten hluboky ton hlasu, to jeste jde pochopit .. ale mluvit jak posledni lopatak z Hlavaku nejak nesedi na ten obraz damy z fotogalerii ;)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru