Spíš mě pobavilo jak tam baby dřou a ti borečci vzadu jen tak opruzujou a hovno Jinak, to že ženský mluvěj jako hovada není nic novýho,ale hnus to je. Já onehdá poslouchal nějaký 3 studentky ve vlaku a tolik pičí a kurev jsem neslyšel ani ve čtvrtý cenový mezi ožralejma dělňochama.
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
btw ty videa - zasmal jsem se ale je fajn videt ze jsou i zensky ktery to cviceni berou opravdu vazne, a ne jen jako probirani nejnovejsich drbu s kamaradkou
Postavicky se mi libily vsechny, Katka teda monstrum rozhodne neni a nebyt toho hlasu tak je to ma favoritka na hlavni akterku v mych vlkych snech
Mně to přišlo jako pohodové video z tréninku .... hloubku hlasu neřeším (i když překvapivě nej chraplák má Bára), holky jsou hezký, i když každá jinak, a slovník ... s ohledem na to, že vypadalo, že dřou jak koně, mi to nijak mimo nepřišlo.
Líbilo se mi to, bavilo mě to ...
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Mně to přišlo jako pohodové video z tréninku .... hloubku hlasu neřeším (i když překvapivě nej chraplák má Bára), holky jsou hezký, i když každá jinak, a slovník ... s ohledem na to, že vypadalo, že dřou jak koně, mi to nijak mimo nepřišlo.
Mě se také líbilo, že cvičily na tvrdo, ovšem stále jsou to dámy...zvláště pokud se záměrně natáčí za účelem veřejné prezentace. Takovéto "prasárny" prostě od ženský působí jako děsný afekt...Asi jako kdyby se Vás ve fitnesu zeptalo nějaké stopadesátikilové hovado, jestli je ten váš svetr nový, nebo vypraný v Perwollu. A už vůbec nechci vidět reakce těch debílků, kteří tenhle sport nesnáší a čekají na každou možnost jak udělat z jeho provozovatelů debily. Navíc, ruku na srdce.....správná ženská si to ohlídá i u porodu, a pí.ovaní slouží lidem spíše k rádoby budování "hardcore" atmosféry, než žeby skutečně museli mezi ostatní hustit tyhle specialitky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru