Kdy to většina těch dnešních pipin pochopí, že se stačí trochu hejbat a nežrat sračky a budou pak 10x víc sexy, než když utrátí jenom tisice za serepetičky a píčoviny typu gelový nehty, krémy, barvy atd. který 99% chlapů vůbec nezajímají.
pokud je to žena/přítelkyně podnikatele či někoho vysoce postaveného, tak ten ji má většinou jako doplněk a ten musí dobře vypadat..
zase kdyby se to tolika chlapům elíbilo, tak si to ženské nenechávají dělat
Ta moje poznámka byla myšlena a mladý holky, co dávají tisíce za tyhle krámy, aby byly "hezčí, víc sexy" a přitom v tomhle kontrastu mají horší postavu jak zasloužilá matka po 3 dětech... Protože jejich hlavní zábavou je válení se, fast food a chlast.
Chlapy jdou po podstatě věci a celku jako takovém - tzn. pěkná postava ženy osloví každého muže. Gelové nehty - neznám nikoho, chlapy na takový detaily nekoukají, většina si ani nevšime že byla ženská u kadeřníka a nechala tam 1000,- Ženy jdou po detailech, chlapy ne, thats it.
Me se treba francouzska manikura libi, hodne. Taky se mi libi kdyz je holka pekne oblecena, pekne namalovana [i kdyz tak, aby vypadala prirozene], ma pekne vlasy a vsecko.
Takze ja jsem asi zenska, protoze po detailech taky jdu
Promin, ale moje zkusenosti jsou takove ze pres obleceni proste stejne nepoznas jestli ta holka ma nebo nema peknou postavu, to jen fakt pokud ma nejaky kilo navic.
moje bývala kolegyně měla i se 4řkama silikonama tak 50kg oblečený to vypadalo super a pak jednou došla fotka z dovky v plavkách a jeden by brečel , tedy spousta z těch co jsou postižení cvičením
take superuzke pasy sa mi nepacia a ani prilis extremne vypracovane brusne svaly, zato nohy a lytka mozu byt - inak konecne obrazky namiesto samych kecov
jen prsa a ta dlouhá rýha mezi nima hrozivě naznačuje , že jsou už nebezpečně nízko jak se říká
nommo : hezké
je nás spousta komu ty přírodní vůbec nevaděj , k čemu jsou malý nebo umělý " špunty "?
jojooo to už jsem slyšela umělý špunty to může nazvat jen někdo kdo to:
za 1. nikdy nedržel v ruce nedej bože jinde
za 2. držel lacinou variantu typu "pytle" ala Pamale Anderson
bejvávalo , materiály jsou dnes o moc dál a já tvrdím , že než malé nebo kokršpanělí uši , radši "umělý špunty"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru