|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Culda13
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 2:24 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | proč ne , ale ve dvaceti jsou nad pasem , a ve třiceti ?.... |
proto musím pořád koukat po dvacetiletejch
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | tysonek napsal: | proč ne , ale ve dvaceti jsou nad pasem , a ve třiceti ?.... |
proto musím pořád koukat po dvacetiletejch |
...a to je originální
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 2:26 pm Předmět: |
|
|
Je srandovní číst lidi jak na sobě chtějí mít všechno velké ale na partnerce radši malé  ale rozumím, po x letech honění a vymetání gay večírku je lepší mít nadvládu nad ženským tělem. Radši ať má malej zadek abych nemusel brát kámoše na noc...zní to hrozně  ale chlapská ješitnost tady mlátí dveřma jako prase
Já jsem pro fotografie radši těch vyvinutějších
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 2:27 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Culda13 napsal: | | tysonek napsal: | proč ne , ale ve dvaceti jsou nad pasem , a ve třiceti ?.... |
...a to je originální |
jinak se to nedá ,ale ono někdy není na škodu vidět takové šestky , když je slečna na zádech nebo na čtyřech
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 2:30 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | tysonek napsal: | | Culda13 napsal: | | tysonek napsal: | proč ne , ale ve dvaceti jsou nad pasem , a ve třiceti ?.... |
...a to je originální |
jinak se to nedá ,ale ono někdy není na škodu vidět takové šestky , když je slečna na zádech nebo na čtyřech |
na tohle mě napadá jediné slovo a to je "morbidní " teda já se svým upraveným hrudníkem rozhodně netrpím nedostatkem objemu , ale tohle musí budit už hrůzu a děs , pokud dotyčnej nezdrhne , jen co se to vykotoulí z podprdy a dopadne to ke kolenům
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 2:33 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Culda13 napsal: | | tysonek napsal: | | Culda13 napsal: | | tysonek napsal: | proč ne , ale ve dvaceti jsou nad pasem , a ve třiceti ?.... |
...a to je originální |
jinak se to nedá ,ale ono někdy není na škodu vidět takové šestky , když je slečna na zádech nebo na čtyřech |
na tohle mě napadá jediné slovo a to je "morbidní " teda já se svým upraveným hrudníkem rozhodně netrpím nedostatkem objemu , ale tohle musí budit už hrůzu a děs , pokud dotyčnej nezdrhne , jen co se to vykotoulí z podprdy a dopadne to ke kolenům |
nejdřív polžit na záda a pak vykotoulit , ty máš upravenej hrudníček ? něco mě napadá ,ale to se na vánoce nehodí
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 2:44 pm Předmět: |
|
|
něco pro tebe mám ale ne na sklo :o)) pm :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 2:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 2:52 pm Předmět: |
|
|
| NBD napsal: | posli aj mne |
...ehm jedl jsi něco ?
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 3:27 pm Předmět: |
|
|
tysonku (to je jak kdybych oslovoval chlapa  ), hoď sem nějakou aktuálku :) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|