Muscle women

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 293, 294, 295 ... 450, 451, 452  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Muscle women  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> Muscle women
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jnerez

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak že je ten Silvestr

Elena Shportun

Debi Laszewski

Anne Freitas

Katka Kyptova

... děvčata Vám přejí vše nej do Nového roku .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děvčata? Ho ho ho
jnerez

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gillian Kovack

jnerez

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle sem musím dát...

Oksana Grishina

Loudy

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez, ty seš nemocnej?

Konečně první ŽENSKÁ, co jsi postnul. Pokud se pletu, omlouvám se. Pěkná, to se musí nechat
jnerez

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už sem taky nic dávat nebudu, jelikož zde na fóru chybí jakákoliv tolerance a nadhled. Tohle byl bonbónek naposled.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Já už sem taky nic dávat nebudu, jelikož zde na fóru chybí jakákoliv tolerance a nadhled. Tohle byl bonbónek naposled.

To nemůžeš tak brát.

Jsou lidi, kterým se to nelíbí a tak to tak i řeknou. A pak jsou lidi, který prostě sere, že má ženská víc svalů, než oni. Jako třeba on. Mě naopak ten pohled motivuje a rikam si, ze bych mel zabrat.

Postuj něco dál, nebo to tady bez tebe umře. Já jsem vždycky rád, když se tu objeví fotka někoho, koho jsem neznal.

edit: a pokud si někdo myslí, že jsi nemocnej kvůli tomuhle, tak třeba mě pak přijde, že je kvůli tomu komentáři nemocnej někdo úplně jinej...
jnerez

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guru: no je to na jednu stranu i vtipné, že si o mně někdo myslí, že sem nemocnej a přitom sám slintá nad fotkama kulturistů viz Oddo a další
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
guru: no je to na jednu stranu i vtipné, že si o mně někdo myslí, že sem nemocnej a přitom sám slintá nad fotkama kulturistů viz Oddo a další

Aspoň vidíš, jak zvrácení "fandové kulturistiky" jsou. Ty seš jeden z mála, kterej se zajímá čistě o ženský a chlapská kulturistika ti přijde oničem...
Judson

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
jnerez napsal:

Aspoň vidíš, jak zvrácení "fandové kulturistiky" jsou. Ty seš jeden z mála, kterej se zajímá čistě o ženský a chlapská kulturistika ti přijde oničem...

Podle me nas neni malo.
Casto se divim jak se tu na foru muzou probirat kulticky fotky, kdo ma kde jak velkej sval oproti jinemu, jako ze cosi nevyhral a jinej jo, co zrovna snidal, jak trenujou.
Dit je to uplne sumak.
Bara

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:

No ale ty jsi nemocnej Pavlíku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
prochm

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
guruhonza napsal:
jnerez napsal:

Podle me nas neni malo.
Casto se divim jak se tu na foru muzou probirat kulticky fotky, kdo ma kde jak velkej sval oproti jinemu, jako ze cosi nevyhral a jinej jo, co zrovna snidal, jak trenujou.
Dit je to uplne sumak.

Mě tohle teda připadá naprosto normální.A zvrácené to rozhodně není. To je to samé jako když se chlapi v hospodě sejdou a hádají se o tom tak a proč prohrál jejich oblíbený fotbalový tým. Akorát tady jde o svaly. Jinde zase o to kolik dá kdo golů. Jinde zase o to kdo zaběhne rychlejší čas. Spousta lidí to asi nechápe. Je to normální sport. Nechápu co ti jako na tom připadá tak divného. Je to sport jako každý jiný.
Judson

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Judson napsal:
guruhonza napsal:
jnerez napsal:

Podle me nas neni malo.
Dit je to uplne sumak.

Mě tohle teda připadá naprosto normální.A zvrácené to rozhodně není. To je to samé jako když se chlapi v hospodě sejdou a hádají se o tom tak a proč prohrál jejich oblíbený fotbalový tým. Akorát tady jde o svaly. Jinde zase o to kolik dá kdo golů. Jinde zase o to kdo zaběhne rychlejší čas. Spousta lidí to asi nechápe. Je to normální sport. Nechápu co ti jako na tom připadá tak divného. Je to sport jako každý jiný.

Sak jasne, ja to nemyslel nejak negativne, jen sem napsal jak to vidim ja.
ntz

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem procetl par poslednich stranek a pridam taky svoji trosku do mlyna:

- ceho je moc, toho je prilis .. na zenskych jsou ty flakoty fakt hnusny, stejne jako na chlapech, kdyz je to prehnane ..

jinak proti gustu zadnej disputat ;P .. myslim si, ze kulturistika na zenskych (v podstate i na chlapech), je stejne neprirozene *kurveni tela, jako kdyz v africe vytahujou divkam od mala pomoci krouzku krk jak zirafe ..

sorry boys & girls
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:

Ale tak se hned nečerti, ten můj příspěvek k té prezidentské volbě byl přehnaný, to uznávám, promiň
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Muscle women Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 293, 294, 295 ... 450, 451, 452  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: