|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 4:06 pm Předmět: |
|
|
Tak že je ten Silvestr
Elena Shportun
Debi Laszewski
Anne Freitas
Katka Kyptova
... děvčata Vám přejí vše nej do Nového roku  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
Děvčata? Ho ho ho _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po leden 14, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
Tohle sem musím dát...
Oksana Grishina
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po leden 14, 2013 10:01 pm Předmět: |
|
|
jnerez, ty seš nemocnej?
Konečně první ŽENSKÁ, co jsi postnul. Pokud se pletu, omlouvám se. Pěkná, to se musí nechat
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út leden 15, 2013 8:29 am Předmět: |
|
|
Já už sem taky nic dávat nebudu, jelikož zde na fóru chybí jakákoliv tolerance a nadhled. Tohle byl bonbónek naposled.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 15, 2013 8:40 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Já už sem taky nic dávat nebudu, jelikož zde na fóru chybí jakákoliv tolerance a nadhled. Tohle byl bonbónek naposled. |
To nemůžeš tak brát.
Jsou lidi, kterým se to nelíbí a tak to tak i řeknou. A pak jsou lidi, který prostě sere, že má ženská víc svalů, než oni. Jako třeba on. Mě naopak ten pohled motivuje a rikam si, ze bych mel zabrat.
Postuj něco dál, nebo to tady bez tebe umře. Já jsem vždycky rád, když se tu objeví fotka někoho, koho jsem neznal.
edit: a pokud si někdo myslí, že jsi nemocnej kvůli tomuhle, tak třeba mě pak přijde, že je kvůli tomu komentáři nemocnej někdo úplně jinej...
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 15, 2013 8:56 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | guru: no je to na jednu stranu i vtipné, že si o mně někdo myslí, že sem nemocnej a přitom sám slintá nad fotkama kulturistů viz Oddo a další |
Aspoň vidíš, jak zvrácení "fandové kulturistiky" jsou. Ty seš jeden z mála, kterej se zajímá čistě o ženský a chlapská kulturistika ti přijde oničem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:18 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | jnerez napsal: | guru: no je to na jednu stranu i vtipné, že si o mně někdo myslí, že sem nemocnej a přitom sám slintá nad fotkama kulturistů viz Oddo a další |
Aspoň vidíš, jak zvrácení "fandové kulturistiky" jsou. Ty seš jeden z mála, kterej se zajímá čistě o ženský a chlapská kulturistika ti přijde oničem... |
Podle me nas neni malo.
Casto se divim jak se tu na foru muzou probirat kulticky fotky, kdo ma kde jak velkej sval oproti jinemu, jako ze cosi nevyhral a jinej jo, co zrovna snidal, jak trenujou.
Dit je to uplne sumak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | guru: no je to na jednu stranu i vtipné, že si o mně někdo myslí, že sem nemocnej a přitom sám slintá nad fotkama kulturistů viz Oddo a další |
No ale ty jsi nemocnej Pavlíku
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | guruhonza napsal: | | jnerez napsal: | guru: no je to na jednu stranu i vtipné, že si o mně někdo myslí, že sem nemocnej a přitom sám slintá nad fotkama kulturistů viz Oddo a další |
Aspoň vidíš, jak zvrácení "fandové kulturistiky" jsou. Ty seš jeden z mála, kterej se zajímá čistě o ženský a chlapská kulturistika ti přijde oničem... |
Podle me nas neni malo.
Casto se divim jak se tu na foru muzou probirat kulticky fotky, kdo ma kde jak velkej sval oproti jinemu, jako ze cosi nevyhral a jinej jo, co zrovna snidal, jak trenujou.
Dit je to uplne sumak. |
Mě tohle teda připadá naprosto normální.A zvrácené to rozhodně není. To je to samé jako když se chlapi v hospodě sejdou a hádají se o tom tak a proč prohrál jejich oblíbený fotbalový tým. Akorát tady jde o svaly. Jinde zase o to kolik dá kdo golů. Jinde zase o to kdo zaběhne rychlejší čas. Spousta lidí to asi nechápe. Je to normální sport. Nechápu co ti jako na tom připadá tak divného. Je to sport jako každý jiný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Judson napsal: | | guruhonza napsal: | | jnerez napsal: | guru: no je to na jednu stranu i vtipné, že si o mně někdo myslí, že sem nemocnej a přitom sám slintá nad fotkama kulturistů viz Oddo a další |
Podle me nas neni malo.
Dit je to uplne sumak. |
Mě tohle teda připadá naprosto normální.A zvrácené to rozhodně není. To je to samé jako když se chlapi v hospodě sejdou a hádají se o tom tak a proč prohrál jejich oblíbený fotbalový tým. Akorát tady jde o svaly. Jinde zase o to kolik dá kdo golů. Jinde zase o to kdo zaběhne rychlejší čas. Spousta lidí to asi nechápe. Je to normální sport. Nechápu co ti jako na tom připadá tak divného. Je to sport jako každý jiný. |
Sak jasne, ja to nemyslel nejak negativne, jen sem napsal jak to vidim ja.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
tak jsem procetl par poslednich stranek a pridam taky svoji trosku do mlyna:
- ceho je moc, toho je prilis .. na zenskych jsou ty flakoty fakt hnusny, stejne jako na chlapech, kdyz je to prehnane ..
jinak proti gustu zadnej disputat ;P .. myslim si, ze kulturistika na zenskych (v podstate i na chlapech), je stejne neprirozene *kurveni tela, jako kdyz v africe vytahujou divkam od mala pomoci krouzku krk jak zirafe ..
sorry boys & girls
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
Ale tak se hned nečerti, ten můj příspěvek k té prezidentské volbě byl přehnaný, to uznávám, promiň
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|