Muscle women

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 308, 309, 310 ... 450, 451, 452  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Muscle women  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> Muscle women
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hh.. umele kozy i mozna svaly
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Tyhle dvě potkat v noci,tak se taky zaříznu.to je strašidelná show

Připravenost neoceníš? =)
jnerez

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je zas řečí pro trochu svalů a silikonu .
Bara

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Připravenost těla na sportovní úrovni je úžasná.Ovšem to je pár hodin a zbytek je normální život a tam jsou ty to dámy nejen nepoužitelné,ale taky nepřitažlivé až běda.Svalíky je jedna věc,ale tohle je blbost.My nikdy nemáme rodit děti,tak proč ony sakra kradou naše hormony?Načisto by to skončilo úplně na jiné úrovni a bylo by to i sexy.A ty zničené obličeje prostě pochválit nejde ani když budu moc gentleman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jnerez

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je mi do obličeje? Mě vzrušuje to tělo .
Bara

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:

Nechápu tvou úchylku,ale respektuji.Buhužel v kombinaci s tvou introvertní povahou tě odsuzuje k doživotnímu životu osamotě Tyhle ženský mají rády velký a sebevědomý chlapy a to ty nejsi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velkej a sebevedomej chlap zas ale nema rad tyhle "zensky". Je to pech, clovek vzdycky chce opak :D Ale zajimalo by me, jak vypada treba jejich partner nebo jsou to vsechno lesbicky? Nemate tuseni nekdo?
Bara

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Velkej a sebevedomej chlap zas ale nema rad tyhle "zensky". Je to pech, clovek vzdycky chce opak :D Ale zajimalo by me, jak vypada treba jejich partner nebo jsou to vsechno lesbicky? Nemate tuseni nekdo?

Většina těchto sportovců žije se stejným protějškem,protože normální člověk by tohle nikdy nechápal a neakceptoval.Ten život je naprosto naruby.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:

Možná bys byl v šoku, kdybys věděl kdo s kým je. Chad Nicholls, nebo Chris Aceto jsou třeba zajímavé příklady.
Naopak do Kaie Greena by asi každej řekl, že bude mít nějakou krásnou hubenou ženskou... a taky je to úplně jinak. A vadí to někomu? Snad jen lidem, kteří nikoho z nich neznají osobně a řešej to na fórech. Proto mě fakt vadí, co tu píšou někteří, že Baro.
Bara

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Lunreal napsal:

Možná bys byl v šoku, kdybys věděl kdo s kým je. Chad Nicholls, nebo Chris Aceto jsou třeba zajímavé příklady.
Naopak do Kaie Greena by asi každej řekl, že bude mít nějakou krásnou hubenou ženskou... a taky je to úplně jinak. A vadí to někomu? Snad jen lidem, kteří nikoho z nich neznají osobně a řešej to na fórech. Proto mě fakt vadí, co tu píšou někteří, že Baro.

Jako,že ti vadí co tady píšu?Jen abych to chápal jak jsi to myslel.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No moc nevím, proč máš zapotřebí mluvit o nich furt špatně, když už jsi dřív řekl, že se ti nelíbí.
Bara

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
No moc nevím, proč máš zapotřebí mluvit o nich furt špatně, když už jsi dřív řekl, že se ti nelíbí.

O kom mluvím špatně?O těch dvou?O té kačeně,kterou sem nerez furt dokola cpe?Ta prostě není hezká a hotovo.Na tom není nic špatného,to je můj názor a bohužel koresponduje s názorem naprosté většiny normálních heterosexuálních mužů,ale myslím,že i gayů.Když si chlap dá silikony,obleče kozačky a silonky,tak je to normální? Není.A stejně je to s nima a jejich brutálním zneužíváním hormonálních preparátů,o kterém ty ovšem nemáš ponětí a ani ti to nezazlívám.
jari

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara: Já sdílím tvůj názor taky ale nezbývá nám nic víc, než to akceptovat. Je to jejich volba, některá si nechá nastřelit do obličeje 2 kg železa, některá kandiduje do čela státu, některá zneužívá hormony aby měla svaly. Mě se třeba ani nelíbí ženský box, prostě mi to přijde proti přírodě. Žijeme v době extrémů, spousta lidí se s tím nesmíří. Z pohledu heterosexuálního muže jsou mi fakt uplně volný, ani jako velkýho fanouška nejvyššího stupně kulturistiky mě to nebere ale časem jsem se naučil ocenit, třeba tu připravenost, jak říká Honza. Já jsem vůbec velmi tolerantní člověk

Připravenost téhle paní může závidět 80 % profi chlapů.

Opakuju, že se mi to nelíbí.
jnerez

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
jnerez napsal:

Nechápu tvou úchylku,ale respektuji.Buhužel v kombinaci s tvou introvertní povahou tě odsuzuje k doživotnímu životu osamotě Tyhle ženský mají rády velký a sebevědomý chlapy a to ty nejsi.

Baro, tvoje úchylka zase je se do mě furt obouvat a já to respektuju , ale až tě uvidím, takk ti dám po tlamě ty dacane .
Honzo, to co mi píšeš není nic co bych nevěděl , já vím nejen to jakej sem, ale i to na co mám a na co nemám....
e-witch

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
jnerez napsal:

... možná myslíš sebevědomé chování, ale sebevědomí bude mít Jnerez podle mne zcela v pořádku - dává sem co se mu líbí a stojí si za tím i přes reakce, které by slabší povahu už dávno donutily jít na aspoň oko s davem :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Muscle women Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 308, 309, 310 ... 450, 451, 452  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: