|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: ne červen 02, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | Bara napsal: | | jnerez napsal: | Co je mi do obličeje? Mě vzrušuje to tělo . |
Nechápu tvou úchylku,ale respektuji.Buhužel v kombinaci s tvou introvertní povahou tě odsuzuje k doživotnímu životu osamotě Tyhle ženský mají rády velký a sebevědomý chlapy a to ty nejsi. |
... možná myslíš sebevědomé chování, ale sebevědomí bude mít Jnerez podle mne zcela v pořádku - dává sem co se mu líbí a stojí si za tím i přes reakce, které by slabší povahu už dávno donutily jít na aspoň oko s davem :D |
ahoj, díky za podporu, s davem to já sem opravdu nikdy nešel .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Bara napsal: | | jnerez napsal: | Co je mi do obličeje? Mě vzrušuje to tělo . |
Nechápu tvou úchylku,ale respektuji.Buhužel v kombinaci s tvou introvertní povahou tě odsuzuje k doživotnímu životu osamotě Tyhle ženský mají rády velký a sebevědomý chlapy a to ty nejsi. |
Baro, tvoje úchylka zase je se do mě furt obouvat a já to respektuju , ale až tě uvidím, takk ti dám po tlamě ty dacane .
Honzo, to co mi píšeš není nic co bych nevěděl , já vím nejen to jakej sem, ale i to na co mám a na co nemám.... |
Jenže ty nevíš na co máš,protože to předem vzdáváš a to jsem ti řekl stokrát.Nevěříš si a možná zbytečně.Jen to chce víc než koukat na fotky a to taky víš.Ty taky víš,že když si něco myslím,tak to řeknu a nedělám tady otočenýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne červen 02, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | jnerez napsal: | | Bara napsal: | | jnerez napsal: | Co je mi do obličeje? Mě vzrušuje to tělo . |
Baro, tvoje úchylka zase je se do mě furt obouvat a já to respektuju , ale až tě uvidím, takk ti dám po tlamě ty dacane .
Honzo, to co mi píšeš není nic co bych nevěděl , já vím nejen to jakej sem, ale i to na co mám a na co nemám.... |
Jenže ty nevíš na co máš,protože to předem vzdáváš a to jsem ti řekl stokrát.Nevěříš si a možná zbytečně.Jen to chce víc než koukat na fotky a to taky víš.Ty taky víš,že když si něco myslím,tak to řeknu a nedělám tady otočenýho. |
ale houby, já nic nevzdávám, to hraju jen před tebou, aby ses do mě přestal navážet .
a vůbec, hleď si svojich 650 ml .
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Lunreal napsal: | | Velkej a sebevedomej chlap zas ale nema rad tyhle "zensky". Je to pech, clovek vzdycky chce opak :D Ale zajimalo by me, jak vypada treba jejich partner nebo jsou to vsechno lesbicky? Nemate tuseni nekdo? |
Možná bys byl v šoku, kdybys věděl kdo s kým je. Chad Nicholls, nebo Chris Aceto jsou třeba zajímavé příklady.
Naopak do Kaie Greena by asi každej řekl, že bude mít nějakou krásnou hubenou ženskou... a taky je to úplně jinak. A vadí to někomu? Snad jen lidem, kteří nikoho z nich neznají osobně a řešej to na fórech. Proto mě fakt vadí, co tu píšou někteří, že Baro. |
Tj fakt, to bych do nich vůbec neřekl, ale aspoň vím, že jsem se pletl, dík ;). A mě nevadí, kdo s kým je, jen mě to zajímá kvůli tomu, jak nereálný mi ten jejich svět a vztahy přijdou. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st červen 05, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
na prání všemocného vládce tohoto topicu přesunuty fota do pro potěšení nejen oka :)
Naposledy upravil Oddo dne st červen 05, 2013 8:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st červen 05, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
Dáváš to tam kvůli prsám?  Většina tak vypadá. Tady jsou muscle women, ne nice and big pecs without muscles  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st červen 05, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
oddo, to hod do poteseni oka, ta borka nemá 45cm přes biceps! :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so červen 08, 2013 7:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
amerdos

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 9:07 pm Předmět: |
|
|
Nevím, myslím si že , žena má byt prostě ženou se vším všudy a ne babochalpem ikdyý formy mají moc pěkný :)
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá červen 14, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Ja si hovorim, ze tym ktorym sa toto paci musia byt na chlapcov - akurat ze tu maju vyhodu ze to ma nieco co je robene na ich tatosa. |
Ty baby se mi moc líbí, ale na chlapy opravdu nejsem. Takže tvoje hypotézy jsou dosti mylné.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 10:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|