|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 6:23 pm Předmět: Nakopáváč mysli ? |
|
|
Zdravíčko,
8.7. mě čekaj státnice ... ani se toho tak nebojím, to učivo už jsme se jednou učil a není to nic, co by nešlo naučit, ale přeci jen jsem si na sebe vytvořil vysokej tlak, díky tomu, že v případě úspěchu mám zajištěný místečko s pohádkovejma prachama... jde o to, že bych následující měsíc a půl nejradši podpořil nějakým ginkgem, nebo něčím podobným, máte s něčím dobré zkušenosti ?:) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
velkovezír
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 6:34 pm Předmět: |
|
|
Piracetam 1200mg mám odzkoušeno a fakt funguje, doporučuju si nejdřív o tom něco přečíst
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 6:37 pm Předmět: |
|
|
Lecitin, větší dávky, aspoň měsíc dva. Bral jsem před maturitou a měl jsem vyznamenání (  ) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá květen 17, 2013 6:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kyselinovzdorny kytovec

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 6:37 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem piracetam, lecitin, dl-pa a ještě možná něco ale u ničeho sem nepozoroval žádný účinky, spíš mi přišlo že mi to paměť zhoršuje :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:11 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že na naučení máš ještě přes sedm týdnů, tak bych řekl že snad ani žádný nakopávač mysli nepotřebuješ. Sám jsem se nikdy neučil denně víc než osm hodin čistého času, protože z dlouhodobého hlediska mi to přijde spíš neefektivní. Pokud by jsi si udělal podobný plán tak máš na učení něco přes 400 hodin. Podle toho co jsem tu občas četl, tak jsou to bakalářský státnice na obraně? Myslím, že ty by se daly zvládnout i s čtvrtinovou časovou dotací, navíc když sám říkáš že látku znáš. Určitě bych ale nevynechával sport, na osvěžení mysli je nejlepší. Pracovních povinností jsem se vzdával, nevím jestli je máš nebo ne. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Vzhledem k tomu, že na naučení máš ještě přes sedm týdnů, tak bych řekl že snad ani žádný nakopávač mysli nepotřebuješ. Sám jsem se nikdy neučil denně víc než osm hodin čistého času, protože z dlouhodobého hlediska mi to přijde spíš neefektivní. Pokud by jsi si udělal podobný plán tak máš na učení něco přes 400 hodin. Podle toho co jsem tu občas četl, tak jsou to bakalářský státnice na obraně? Myslím, že ty by se daly zvládnout i s čtvrtinovou časovou dotací, navíc když sám říkáš že látku znáš. Určitě bych ale nevynechával sport, na osvěžení mysli je nejlepší. Pracovních povinností jsem se vzdával, nevím jestli je máš nebo ne. |
No, je pravda, že času je požehnaně :) ... jj bakalářský na obraně ... nečekám, že to bude nějakej horor, to už jsem psal v úvodu právě, jen mi jde moc o to to udělat a nechci to podcenit, na zkoušku jsem se nejdýl učil týden dopředu ... ale státnice vůbec nevím, jak mám brát :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Jirka Kalous napsal: | | Vzhledem k tomu, že na naučení máš ještě přes sedm týdnů, tak bych řekl že snad ani žádný nakopávač mysli nepotřebuješ. Sám jsem se nikdy neučil denně víc než osm hodin čistého času, protože z dlouhodobého hlediska mi to přijde spíš neefektivní. Pokud by jsi si udělal podobný plán tak máš na učení něco přes 400 hodin. Podle toho co jsem tu občas četl, tak jsou to bakalářský státnice na obraně? Myslím, že ty by se daly zvládnout i s čtvrtinovou časovou dotací, navíc když sám říkáš že látku znáš. Určitě bych ale nevynechával sport, na osvěžení mysli je nejlepší. Pracovních povinností jsem se vzdával, nevím jestli je máš nebo ne. |
No, je pravda, že času je požehnaně :) ... jj bakalářský na obraně ... nečekám, že to bude nějakej horor, to už jsem psal v úvodu právě, jen mi jde moc o to to udělat a nechci to podcenit, na zkoušku jsem se nejdýl učil týden dopředu ... ale státnice vůbec nevím, jak mám brát :)) |
Jak psal Jirka, udělej si plán a dodrž ho. Dej si tam i motivaci a tresty. Dodržíš, něco můžeš. Nedodržíš, smůla, zůstáváš třeba v sobotu večer doma a učíš se.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po květen 20, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
Zázračné pilulky na povzbuzení mysli jsou asi něco jako zázračné pilulky na hubnutí  Prostě to nefunguje...
Nenechej na poslední chvíli, uč se pravidleně v menších dávkách, dodržuj zdravý životní styl a máš vyhráno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po květen 20, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
| velkovezír napsal: | | Piracetam 1200mg mám odzkoušeno a fakt funguje, doporučuju si nejdřív o tom něco přečíst |
Přesně tak, já ho bral docela dost a brutální libido a naopak když jsem ho přestal brát tak se mi kamarád nějakých pár týdnu skoro nepostavil takže tohle už nikdy víc.
". The first couple of weeks were great; decreased need for sleep, more on "the up and up", focus a little better. Then after that the effects slowly died and I didn't get much positive effects even at higher doses. in the end I felt like it was more a crutch to use than an actual performance enhancer i.e. I took it to stay at a certain level, not to enhance performance. I felt slightly "empty." I tried different choline sources but that didn't change much. Also, it decreased my libido after a while, which I don't see as a sign of good health, mental or physical."
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po květen 20, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
Jinak jednou denně tohle a ušetříš spoustu prašulí za nabuzováky:
youtube.com/watch?v=Sk56VxaeqEQ
|
|
| nahoru |
|
 |
Pete_GSG
|
Zaslal: pá květen 31, 2013 1:07 am Předmět: |
|
|
Řekl bych, že hlavní problém je v tom, že se lidi neučí vůbec, na poslední chvíli nebo blbě a na to žádné pilulky nejsou.
Jediné co se dá dělat je učit se, rozvrhnout si učivo, občas si provětrat hlavu a snažit se do sebe v tom stresu cpát zdravé jídlo.
A co se týče energie, tak tam mi nejlépe fungoval normální zelený čaj nebo maté, ze všeho ostatního (kafe, energy drinky apod.) jsem měl nabuzení, ale pak relativně rychlý útlum, u toho čaje to není tak výrazné, ale zase to je víc rovnoměrné.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|