Nakopáváč mysli ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nakopáváč mysli ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nakopáváč mysli ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 6:23 pm    Předmět: Nakopáváč mysli ? Odpovědět s citátem

Zdravíčko,
8.7. mě čekaj státnice ... ani se toho tak nebojím, to učivo už jsme se jednou učil a není to nic, co by nešlo naučit, ale přeci jen jsem si na sebe vytvořil vysokej tlak, díky tomu, že v případě úspěchu mám zajištěný místečko s pohádkovejma prachama... jde o to, že bych následující měsíc a půl nejradši podpořil nějakým ginkgem, nebo něčím podobným, máte s něčím dobré zkušenosti ?:)
velkovezír

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piracetam 1200mg mám odzkoušeno a fakt funguje, doporučuju si nejdřív o tom něco přečíst
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lecitin, větší dávky, aspoň měsíc dva. Bral jsem před maturitou a měl jsem vyznamenání ( )

Naposledy upravil Frozz. dne pá květen 17, 2013 6:37 pm, celkově upraveno 1 krát
kyselinovzdorny kytovec

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem piracetam, lecitin, dl-pa a ještě možná něco ale u ničeho sem nepozoroval žádný účinky, spíš mi přišlo že mi to paměť zhoršuje :)
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu, že na naučení máš ještě přes sedm týdnů, tak bych řekl že snad ani žádný nakopávač mysli nepotřebuješ. Sám jsem se nikdy neučil denně víc než osm hodin čistého času, protože z dlouhodobého hlediska mi to přijde spíš neefektivní. Pokud by jsi si udělal podobný plán tak máš na učení něco přes 400 hodin. Podle toho co jsem tu občas četl, tak jsou to bakalářský státnice na obraně? Myslím, že ty by se daly zvládnout i s čtvrtinovou časovou dotací, navíc když sám říkáš že látku znáš. Určitě bych ale nevynechával sport, na osvěžení mysli je nejlepší. Pracovních povinností jsem se vzdával, nevím jestli je máš nebo ne.
Grimley

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Vzhledem k tomu, že na naučení máš ještě přes sedm týdnů, tak bych řekl že snad ani žádný nakopávač mysli nepotřebuješ. Sám jsem se nikdy neučil denně víc než osm hodin čistého času, protože z dlouhodobého hlediska mi to přijde spíš neefektivní. Pokud by jsi si udělal podobný plán tak máš na učení něco přes 400 hodin. Podle toho co jsem tu občas četl, tak jsou to bakalářský státnice na obraně? Myslím, že ty by se daly zvládnout i s čtvrtinovou časovou dotací, navíc když sám říkáš že látku znáš. Určitě bych ale nevynechával sport, na osvěžení mysli je nejlepší. Pracovních povinností jsem se vzdával, nevím jestli je máš nebo ne.

No, je pravda, že času je požehnaně :) ... jj bakalářský na obraně ... nečekám, že to bude nějakej horor, to už jsem psal v úvodu právě, jen mi jde moc o to to udělat a nechci to podcenit, na zkoušku jsem se nejdýl učil týden dopředu ... ale státnice vůbec nevím, jak mám brát :))
Mablung

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Jirka Kalous napsal:

No, je pravda, že času je požehnaně :) ... jj bakalářský na obraně ... nečekám, že to bude nějakej horor, to už jsem psal v úvodu právě, jen mi jde moc o to to udělat a nechci to podcenit, na zkoušku jsem se nejdýl učil týden dopředu ... ale státnice vůbec nevím, jak mám brát :))

Jak psal Jirka, udělej si plán a dodrž ho. Dej si tam i motivaci a tresty. Dodržíš, něco můžeš. Nedodržíš, smůla, zůstáváš třeba v sobotu večer doma a učíš se.
Spazik

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zázračné pilulky na povzbuzení mysli jsou asi něco jako zázračné pilulky na hubnutí Prostě to nefunguje...

Nenechej na poslední chvíli, uč se pravidleně v menších dávkách, dodržuj zdravý životní styl a máš vyhráno.
Korny

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já mám státnice 13.6., mezitím ještě dodělat bakalářku, 27. a 28.5. přijímačky...nevím co řešíš
Grimley

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky Korny, uz jsem klidnej
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

velkovezír napsal:
Piracetam 1200mg mám odzkoušeno a fakt funguje, doporučuju si nejdřív o tom něco přečíst

Přesně tak, já ho bral docela dost a brutální libido a naopak když jsem ho přestal brát tak se mi kamarád nějakých pár týdnu skoro nepostavil takže tohle už nikdy víc.

". The first couple of weeks were great; decreased need for sleep, more on "the up and up", focus a little better. Then after that the effects slowly died and I didn't get much positive effects even at higher doses. in the end I felt like it was more a crutch to use than an actual performance enhancer i.e. I took it to stay at a certain level, not to enhance performance. I felt slightly "empty." I tried different choline sources but that didn't change much. Also, it decreased my libido after a while, which I don't see as a sign of good health, mental or physical."
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak jednou denně tohle a ušetříš spoustu prašulí za nabuzováky:

youtube.com/watch?v=Sk56VxaeqEQ
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 1:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl bych, že hlavní problém je v tom, že se lidi neučí vůbec, na poslední chvíli nebo blbě a na to žádné pilulky nejsou.
Jediné co se dá dělat je učit se, rozvrhnout si učivo, občas si provětrat hlavu a snažit se do sebe v tom stresu cpát zdravé jídlo.

A co se týče energie, tak tam mi nejlépe fungoval normální zelený čaj nebo maté, ze všeho ostatního (kafe, energy drinky apod.) jsem měl nabuzení, ale pak relativně rychlý útlum, u toho čaje to není tak výrazné, ale zase to je víc rovnoměrné.

Rychle na stránku:

Přejdi na: