Naše oblíbené seriály

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše oblíbené seriály  Úvodní stránka -> Ostatní -> Naše oblíbené seriály
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. série 70% 2. série 50% a zbytek 90%+
Frozz.

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Jo a kdyby si nekdo rikal, ze treti serie spartacuse uz je nuda a nestoji to za koukani, tak vydrzte do 5 a 6 dilu, zase me to dostalo :)

Teď ten poslední díl naprosto famozní, ja ten seriál žeru ... patříí do TOP 3 dnešních moderních seriálů, jednoznačně. Hudba, kostýmy, herci, jejich rozdílné charaktery, bitvy, surovost....prostě ten seriál si na nic nehraje, like that!
MAST3R

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Právě jsem skončil druhou sérii seriálu Ztraceni. Naprosto mě ten seriál uchvátil, i když vím, že nedostanu nakonec odpověď na všechny ty mysteriózní věci, nemůžu se toho nabažit. Tak bych ho chtěl doporučit... A ti co už viděli, taky vám přišla postava Locka tak sympatická, charakterní a inteligentní, zato Jack je totální primitiv a blbec? Úplně se mi zvyšuje tlak, jen co ho vidím v nějaké scéně, kde se jako vždycky unáhleně rozhodně, zbytečně rozčílí, obviňuje svýho otce atd..

Jednu dobu jsem to také sledoval, nejdřive v CZ, pak jsem přešel na originál. Pak jsem se na to přestal dívat, viděl jsem cca 3 série, momentálně koukám na Friends, ale přemýšlím, že bych se vrátil k LOST, ale nechce se mi už po třetí koukat od začátku, ale zase nechci aby mi něco uniklo.

Ze začátku se mi to líbilo nejvíc, pak to byla divné, třeba ten "kouř" mě zklamal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ILikeBike

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
ILikeBike napsal:
Právě jsem skončil druhou sérii seriálu Ztraceni. Naprosto mě ten seriál uchvátil, i když vím, že nedostanu nakonec odpověď na všechny ty mysteriózní věci, nemůžu se toho nabažit. Tak bych ho chtěl doporučit... A ti co už viděli, taky vám přišla postava Locka tak sympatická, charakterní a inteligentní, zato Jack je totální primitiv a blbec? Úplně se mi zvyšuje tlak, jen co ho vidím v nějaké scéně, kde se jako vždycky unáhleně rozhodně, zbytečně rozčílí, obviňuje svýho otce atd..

Jednu dobu jsem to také sledoval, nejdřive v CZ, pak jsem přešel na originál. Pak jsem se na to přestal dívat, viděl jsem cca 3 série, momentálně koukám na Friends, ale přemýšlím, že bych se vrátil k LOST, ale nechce se mi už po třetí koukat od začátku, ale zase nechci aby mi něco uniklo.

Ze začátku se mi to líbilo nejvíc, pak to byla divné, třeba ten "kouř" mě zklamal.

myslím, že existují rekapitulační díly, který vždycky zakončují každou sérii a uvádí je nějaká z postav, tak by se ti mohly hodit. jinak kouř byl zajímavej do té doby, když šel jenom slyšet : (.
Lunreal

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Safra, kdyz si na to vzpomenu jak se to rozjizdelo, jak dokonaly to bylo a jakou zpatlaninu z toho udelali . No nic, potkalo to heroes, prison break i lost, co se dá dělat.
Turakam

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čoby, heroes aj prison boli skvelé stále, no aspoň ja som ich s chuťou dopozeral.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však i Sheldon říkal, že LOST byl nějak špatně zakončen, ale asi začnu znova a dokoukám. Jinak Prison Break jsem pak taky přestal sledovat, dost to upadlo.
DaHoop

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne ... prvni zvuky "kouře", první setkání s "others", dobývání se do zahadnyho poklopu v prvni serii ... to bylo vsechno tak super a nakonec ...

//konec proste pusobi dojmem, ze se do toho scenaristi zamotali daleko nad svoje sily...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč by se zamotali? každej člověk si na ostrově řešil to svoje... o tom to bylo.
Petey

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The Following kazdy nasledujuci diel prekonava v debilnosti ten predtym...a pritom to malo taky potencial...ale mozem si za to sam,ze to pozeram
Lunreal

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na lostu mi vadilo, jak racionalnost postupne ustupovala a vyklizela pole pro nadprirozene, iracionalni jevy, halucinace, paralelni reality, cesty casem s dobrem,zlem a vírou jako hlavnima prvkama. Flashbacky a flashforwardy, proc by ne, ale davat postavam bozske schopnosti a umoznit jim menit realitu a vytvaret si vlastni pravidla a nove "reality" dle svyho presvedceni... bohuzel, nic pro me. Navic me zacala vetsina ze zacatku sympatickych postav v takhle natahovanym serialu dost stvat.
e-witch

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Breaking Bad... po dvou epizodách zatím spokojenost
MAST3R

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Na lostu mi vadilo, jak racionalnost postupne ustupovala a vyklizela pole pro nadprirozene, iracionalni jevy, halucinace, paralelni reality, cesty casem s dobrem,zlem a vírou jako hlavnima prvkama. Flashbacky a flashforwardy, proc by ne, ale davat postavam bozske schopnosti a umoznit jim menit realitu a vytvaret si vlastni pravidla a nove "reality" dle svyho presvedceni... bohuzel, nic pro me. Navic me zacala vetsina ze zacatku sympatickych postav v takhle natahovanym serialu dost stvat.

Přesně, to mě mrzelo, zezačátku super, prostě realita a najednou tyhle super nadpřirozené věci, to to pohřbilo. Ale dám tomu šanci a začnu se dívat od začátku.

Jinak sice to není topic co Vám leze na nervy, ale dřív jsem nikdy nechápal, proč všichni říkaj, že seriály jsou žrouti času, dneska u toho prosedím téměř celej den. Člověk si pustí díl a hned by si pustil další a další. Nedá se to vůbec stíhat na HDD toho mám:
Futurama, Friends, HIMYM, BBT, Game of Thrones, Simpsons. A stejně jsem neviděl ještě ani jeden díl GoT.
Oddo

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První série LOST, Prison Break a Heroes to je pro mě prostě top pak už to bohužel šlo jen dolu, ale opravdu první série u těchto tří seriálů byly geniální :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Crewe

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem něco napíšu, jelikož poslední dobou seriály v mém životě taky zaujímají nějaký ten kousíček času.
Seriálů sem viděl hodně, ale napíšu sem jenom ty základní na který koukám a zajímalo by mě jakej na to máte názor vy a jestli na nějakej také koukáte.
Malá Velká Británie - Opravdu nechápu, jak jsem bez toho seriálu mohl žít. Škoda, že už to nepokračuje. Alternativa je: Come to Fly With Me
Simpsonovi (24. série) - U tohohle se už ani nezasměju. = Za mě strašnej úpadek, ale to byly víceméně všechny díly od 13. série +
Family Guy (11. série) - Už to také není ono, ale u tohohle se občas pobavím a i vcelku rád se na to dívám.
Dva a půl chlapa (10. série) - Už to není, co to bývalo s Charliem, ale těším se na každý díl
Cleveland Show (4. série) - Tenhle seriál je stejnej jako byl na začátku, takže se na to dá dívat...
South Park - Teď jsem v 3. sérii a líbí se mi to (koukám na to na rotopedu, páč to není v HD a je to nadabovaný :-D )
Anger Management (2. série) - Poměrně novej seriál s Charliem, na 1. sérku jsem koukal, ta druhá je děs, nedá se na to dívat.

Až odmaturuju, tak začnu nějakej novej seriál, docela přemýšlím nad Walking Dead/Heroes.
Na co čekám a těším se:
Sherlock 3. série
Hra o Trůny - Už se to blíží
Dexter - 8. série

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše oblíbené seriály Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: