|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
m1ro
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 1:59 am Předmět: |
|
|
Two and a half men: 1.-8. serie s Charliem je proste masakr. Videl jsem to cely tolikrat, ze to znam skoro zpameti, obcas to pustim jen tak pro zlepseni nalady a vzdy pomuze. 9.-10. serie s Ashtonem je uz jinej serial, ale zamiloval jsem si ho taky. 9. serie ale byla o neco lepsi.
Anger Management: Uplne neco jinyho nez jsem ocekaval. Ze zacatku jsem to nemohl prekousnout, v podstate celou prvni serii, ale vzdy jsem to nejak dokoukal. Od 2. serie se to u me radikalne zlepsilo, nejak jsem se do toho vzil a tesim se na kazdy novy dil.
Big Bang Theory: Od prvniho dilu mi bylo jasne, ze tohle bude proste masakr. Kazda postava je naprosto perfektne zahrana i napsana, vtipy porad nedochazeji ani v 6. serii, spis naopak a na Penny se proste dobre diva
Prison Break: Muj nejoblibenejsi serial, videl jsem ho uz 3x a porad se na to muzu divat. 1. serie je bezkonkurencni, dalsi i kdyz o neco slabsi, tak jsou porad vyborne. Nejoblibenejsi postava jednoznacne John Abruzzi, ale tady je snad kazda postava zahrana vyborne. Kdyz jsem na Prison Break koukal poprve, tak obzvlast u prvni serie - nervy v kyblu
Lost: Tohle je po Prison Breaku druhy nejlepsi serial co jsem videl. Ty emoce a vubec tu zvlasti tajemnou atmosferu mam i po nekolika letech v zive pameti, takze tady neni o cem. A hlavne podle me se tvurci s koncem vyporadali naprosto skvele, zapadlo to vsechno krasne do sebe a jeste tyden jsem nad vsim premyslel a daval do souvislosti. To rozuzleni a vubec celkova myslenka proste podle me nemela chybu. Asi budu jeden z mala
Heroes: Ze zacatku mi to vubec neslo, ale vubec, malem jsem to vzdal. Od pulky prvni serie me to ale hrozne chytlo. Pripomina mi to X-Men a to ja muzu, vubec tenhle typ filmu mam rad. Nejoblibenejsi postava rozhodne Sylar. Ted se na to chystam podruhe.
Dr. House: Mam za sebou jen necelou prvni serii a chytlo me to hned od prvniho dilu. Zatim nemam co vic k tomu napsat, videl jsem malo, ale ustredni postava nema chybu a celkove me tohle tema opravdu moc zajima, takze to snad ani nemohlo dopadnout spatne. Perfektni.
Dexter: Nevim, nejak se do toho nemuzu dostat, abych jel dil za dilem. Myslim ale, ze to bude i kvalitou ripu, me proste vadi divat se na vyblitej obraz na velkym monitoru a uplne mi to kazi zazitek a nemuzu se soustredit  Chtelo by to sehnat v aj nejaky 720p, urcite by me to zaclo bavit vic. Zatim jsem stih necelou prvni serii. Asi mi vadi taky delka jednotlivejch dilu, nejak me to pak zacne nudit. Treba se do toho jeste dostanu.
Red Dwarf: Tady je to tezky. Je obdobi kdy to fakt zeru a pak zase obdobi, kdy se mi do toho vubec nechce. Na tenhle typ humoru asi musim mit naladu, ale kdyz ji mam, tak to stoji za to  Jeste jsem nevidel asi posledni 2 serie.
Chci ted zkusit taky Walking Dead, tak jsem zvedavej...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 23, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
dnešní epizoda Spartaka byla asi jedna z nejlepších epizod, které jsem kdy viděl a to jsem viděl seriálů vážně hodně
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so březen 23, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
To máš asi pravdu... jsem zvědavý co si připraví na finále, protože tohle nastavilo laťku brutálně vysoko. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so březen 23, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | dnešní epizoda Spartaka byla asi jedna z nejlepších epizod, které jsem kdy viděl a to jsem viděl seriálů vážně hodně |
Asi jsem pitomej,ale on je nejakej novej Spartak? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so březen 23, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | guruhonza napsal: | | dnešní epizoda Spartaka byla asi jedna z nejlepších epizod, které jsem kdy viděl a to jsem viděl seriálů vážně hodně |
Asi jsem pitomej,ale on je nejakej novej Spartak? |
Jop, s03e08 aktuálně _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 23, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
| m1ro napsal: |
Big Bang Theory: Od prvniho dilu mi bylo jasne, ze tohle bude proste masakr. Kazda postava je naprosto perfektne zahrana i napsana, vtipy porad nedochazeji ani v 6. serii, spis naopak a na Penny se proste dobre diva
|
To mě právě přijde, že to dost upadá, občas je tam něco vtipného, ale už to není jako první seérie, kdy byly ještě takový nerdové, teď už je to spíš jenom o vztazích mi přijde, ale stále sleduji. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so březen 23, 2013 4:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mast0d0nt
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 23, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
HIMYM
kdo je sakra matka??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so březen 23, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | HIMYM
kdo je sakra matka??? |
To je jasne, ta s tim destnikem
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 23, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | HIMYM
kdo je sakra matka??? |
To je jasne, ta s tim destnikem |
jj, a nebo ta s patou, co?
ale nekde jsme cetl, ze zaver natoceny uz maji, udelali ho na zacatku 4 serie, kdy nebylo jasne, jestli budou prachy na dokonceni a ted je v trezoru _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so březen 23, 2013 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Seva98 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | HIMYM
kdo je sakra matka??? |
To je jasne, ta s tim destnikem |
jj, a nebo ta s patou, co?
ale nekde jsme cetl, ze zaver natoceny uz maji, udelali ho na zacatku 4 serie, kdy nebylo jasne, jestli budou prachy na dokonceni a ted je v trezoru |
Ja jsem docela rad, ze to protahuji, ale verim, ze serial bude pokracovat i potom, snad az do doby dokud deti nebudou v materske skolce A stejne jsou docela pozadu, zezacatku ty jeho deti vypadaly na 20 let, ze by to nekdy tusim v 2010 pocal (tusim ze ty zabery z budoucna jsou rok 2030), no a nakonec teda decka na tech budoucich zaberech maji tak 13-15 let, prece jen neudela sve vyvolene dite hned co ji potka
E: I kdyz ted na wiki ctu, ze 9 serie (ta dalsi) byla ohlasena jako finalova, ale kdo vi, vsecko se protahuje, tady bych byl za to docela rad, verim, ze i tak by to udelali zajmave.
|
|
| nahoru |
|
 |
JosefH

|
Zaslal: út březen 26, 2013 1:24 pm Předmět: |
|
|
HIMYM mě baví čím dál míň..
Za pár dní nová série Game of Thrones
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|