|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 11:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
gesag
(ban)
|
|
nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 1:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 1:32 pm Předmět: |
|
|
gesag napsal: | Sily mas jako dobytek, ale solidni kocicak |
Na tohle padla řeč taky ... nějaký "kočičák" bych neřešil, tahám s kulatými zády i nižší váhy (zakulacení je u nich možná torchu menší, ale je). Důležité je, že drží spodek zad.
|
|
nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 1:37 pm Předmět: |
|
|
secret78 napsal: | Nemáš opasok vysoko? |
No já ho vždy dávám nahoru. Příjde mi, že tam je jednak moje slabší místo (tam to taky selhalo u těch 290) a mylsím si, že se tam dá obecně lépe využít podpora opasku, než dole... ale to už asi záleží podle tělesné stavby.
Ale je možné, že o pár centimetr níž by mi zasupportoval lépe. Je potřeba zkoušet :)
|
|
nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 2:33 pm Předmět: |
|
|
v 19 290 skoro, mirinujem
|
|
nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 3:18 pm Předmět: |
|
|
Dante Flyshit napsal: | Práveže tebe ani ten spodok nedrží, schválne som si to stopol viackrát. Ale tak maxko pri klasike zvykne kadekomu ujsť technicky, plus kopa ľudí okolo teba čo na teba pozerá a pokrikuje, to potom ideš jak o život |
a plus ještě posílněný čpavkem . Ale ja takhle opravdu tahám :D úplný spodek drží, nad ním je prostě hrb no ...
|
|
nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 3:18 pm Předmět: |
|
|
Berserk_Grom napsal: | v 19 290 skoro, mirinujem |
díky
|
|
nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 3:22 pm Předmět: |
|
|
Zacni makat na svojich vzpriamovacoch (extenzie na lavicke s ohnutym chrbtom, predklony v sede s ohnutym chrbatom) a odstranis aj to krivenie chrbatu a vyskocis hore o 10-15 kg
|
|
nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 5:12 pm Předmět: |
|
|
Ano, vím že tam je slabé místo a chci se nejenom na to zaměřit. Btw teď jsem měl od mrtvol trochu oddych, za poslední 3 měsíce jsel jel nějaké těžší mrtvoly (200+) kg asi 2 nebo 3x, takže mě zase začínají bavit :)
|
|
nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 5:46 pm Předmět: |
|
|
pozrel som tvoj insta, mas sick kvadraky .
teraz si presiel na temnu stranu? (z bodybuildingu na powerlifting?)
|
|
nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 9:54 pm Předmět: |
|
|
heh díky :D
No já ikdyž jsem dělal kulturistiku, tak jsem vždy trénoval hlavně silově - těžké jedničky, dvojky, trojky ... trojboj jsem dělat chtěl už dříve, ale zužují mě poměrně dost zranění, zejména šlachy vedoucí mezi rameny a prsy. Já vlastně ani pravidelně nejezdím bench, jen občas, protože mě to bolí. Bench jsem nahradil za tlaky na ramena ve stoje za hlavou, což je pro moje ramena asi nejšeternější tlakový cvik.
Aktuálně už druhým rokem trénuji jednoduše tak, jak mě to baví, střídám BB stréninky s PWL tréninky. A dost se mi líbí Strongman, takže možná časem až se přestěhuji a budu mít kde pravidelně trénovat, tak to zkusím :o) ...
|
|
nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne leden 08, 2017 10:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st únor 08, 2017 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|