|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st leden 26, 2005 9:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: st leden 26, 2005 9:31 pm Předmět: |
|
|
mrtvej tah jednou rukou 140kg... je to docela sranda...zkuste si to
|
|
nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st leden 26, 2005 9:43 pm Předmět: |
|
|
CIZOPASNIK napsal: | Deadlift napsal: | ...co rovnováha? |
nic moc ale pokud to chytis uprostred ta to neni tak strasny | A máš sílu abys to odjel oběma rukama? No pravdu poveďac už to ale zavání i benchem jednou rukou a dřepem na jedný noze .
|
|
nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st leden 26, 2005 9:45 pm Předmět: |
|
|
CIZOPASNIK napsal: | Deadlift napsal: | ...co rovnováha? |
nic moc ale pokud to chytis uprostred ta to neni tak strasny |
Spíš bych řekl, že to je jeden z nejrychlejších způsobů, jak si odjebat záda.
|
|
nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st leden 26, 2005 9:51 pm Předmět: |
|
|
Doufam ze vsichni pochopili ze mrtvy tah jednou rukou NENI, opakuji NENI standartni soucasti myho treningu. Zkousel jsem to jen tak ze zvedavosti.
|
|
nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st leden 26, 2005 10:40 pm Předmět: |
|
|
CIZOPASNIK napsal: | Doufam ze vsichni pochopili ze mrtvy tah jednou rukou NENI, opakuji NENI standartni soucasti myho treningu. Zkousel jsem to jen tak ze zvedavosti. | Já se klidně přiznám, já to nepochopil,říkal sem ti že si asi izoluješ křídla něco jak s přitahama JR vo lafku,že tě to baví jak se to u toho převažuje a že seš asi v posilovně za hroznýho srandistu .
Jinak ze zajímavejch cviků na vyzkoušení doporučuju ještě benč ve stoje s velkou činkou před sebe, skákání o zadek po dně výřivky a samokuřbu ale to už sme jinde .
|
|
nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st leden 26, 2005 10:50 pm Předmět: |
|
|
LJ napsal: | CIZOPASNIK napsal: | Doufam ze vsichni pochopili ze mrtvy tah jednou rukou NENI, opakuji NENI standartni soucasti myho treningu. Zkousel jsem to jen tak ze zvedavosti. | Já se klidně přiznám, já to nepochopil,říkal sem ti že si asi izoluješ křídla něco jak s přitahama JR vo lafku,že tě to baví jak se to u toho převažuje a že seš asi v posilovně za hroznýho srandistu .
Jinak ze zajímavejch cviků na vyzkoušení doporučuju ještě benč ve stoje s velkou činkou před sebe, skákání o zadek po dně výřivky a samokuřbu ale to už sme jinde . |
máš v té samokuřbě nějakej osobák že to píšeš sem?
|
|
nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st leden 26, 2005 11:49 pm Předmět: |
|
|
Jurass napsal: | LJ napsal: | CIZOPASNIK napsal: | Doufam ze vsichni pochopili ze mrtvy tah jednou rukou NENI, opakuji NENI standartni soucasti myho treningu. Zkousel jsem to jen tak ze zvedavosti. | Já se klidně přiznám, já to nepochopil,říkal sem ti že si asi izoluješ křídla něco jak s přitahama JR vo lafku,že tě to baví jak se to u toho převažuje a že seš asi v posilovně za hroznýho srandistu .
Jinak ze zajímavejch cviků na vyzkoušení doporučuju ještě benč ve stoje s velkou činkou před sebe, skákání o zadek po dně výřivky a samokuřbu ale to už sme jinde . |
máš v té samokuřbě nějakej osobák že to píšeš sem? | Jo . Bys to chtěl taky umět,ni?
|
|
nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: čt leden 27, 2005 5:03 pm Předmět: |
|
|
tak proc rovnou neudelate topic nejvetsich kravin co jste kdy v posilce udelali. To by se asi vazne vsichni bavili...
|
|
nahoru |
|
 |
Zdenye
|
Zaslal: čt leden 27, 2005 5:59 pm Předmět: |
|
|
bench 160kg,mrtvola 210kg,drep 190kg
Naposledy upravil Zdenye dne pá duben 15, 2005 11:27 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 27, 2005 8:04 pm Předmět: |
|
|
Mathaus napsal: | tak proc rovnou neudelate topic nejvetsich kravin co jste kdy v posilce udelali. To by se asi vazne vsichni bavili... | ...proč ta vlna nevole?....v 50. letech byl MT jednoruč solidní disciplína!...mám i pár fotek...toto není kravina....kravina je cvičit MT na multipressu!
|
|
nahoru |
|
 |
astaldo

|
|
nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: čt leden 27, 2005 9:37 pm Předmět: |
|
|
astaldo napsal: | ukaz ty fotky, rad bych to videl |
DL jednou rukou je tady
PS: Jestli myslis to co psali o te samokurbe tak to mas zde
(video)
|
|
nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá leden 28, 2005 12:42 pm Předmět: |
|
|
Deadlift napsal: | Mathaus napsal: | tak proc rovnou neudelate topic nejvetsich kravin co jste kdy v posilce udelali. To by se asi vazne vsichni bavili... | ...proč ta vlna nevole?....v 50. letech byl MT jednoruč solidní disciplína!...mám i pár fotek...toto není kravina....kravina je cvičit MT na multipressu! |
Ja mel na mysli samokurbu, skakani na prdel, ....ala ELJEJ. Jinak mrtovla je ok. My treba drvi zkouseli kolik vytlacis nad hlavu jendou rukou. A bench jednou rukou uz jsme taky zkouseli. To tak 3 roky nazpet kdyz jsem hazel....
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|