|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út září 13, 2016 1:37 pm Předmět: |
|
|
Inak ja som sa fakt naňho tešil a mal som v pláne jednať s ním slušne a pripraviť nestranný opis, nech sa záujemcovia môžu priblížiť tej svojráznej postavičke.
Ale odrbal ma už druhýkrát, takže nasrať. Nie som síce útlocitný a aj bez neho by som šiel včera do fitka, ale aspoň zo slušnosti mohol napísať PM, že nedôjde.
A dovolím si jeden malý citát:
| RANDO napsal: | | Píšem ti úplne úprimne, nenávidím vedomé (schválne) klamstvo . | _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: út září 13, 2016 1:38 pm Předmět: |
|
|
On je totiž něco jako bájný Fénix.
Jeden nick zemře a objeví se nový nick, s novýma úchylkama, novýma problémama, občas proběhne nějaký společný znak jako pití chcanek a posedlost bryndzou,... _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 13, 2016 2:04 pm Předmět: |
|
|
trubens umrel, Marek je vecny _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út září 13, 2016 2:08 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | trubens umrel, Marek je vecny |
Počkat Rando je jménem Marek??? To by mohlo leccos naznačovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 13, 2016 2:11 pm Předmět: |
|
|
ano, uz padlo parkrat jeho cele meno a mozno aj adresa, bohuzial to nie je vymyslena postava, on je taky naozaj _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: út září 13, 2016 2:20 pm Předmět: |
|
|
koneckonců proběhlo i pár fotek, takže nejde o to jestli je nebo není, ale o to, že JE skutečný demon
Mám ho radši než Tommyho, to mi přišlo hodně na hlavu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út září 13, 2016 2:22 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | ano, uz padlo parkrat jeho cele meno a mozno aj adresa, bohuzial to nie je vymyslena postava, on je taky naozaj |
Ach tak. Mno...tak z mých osobních zkušeností nositelé jména Marek nebývají vždy úplně normální (výjimky potvrzující pravidlo nechť si to neberou osobně - taky znám pár pohodových Marků...ovšem jsou to ty výjimky).
|
|
| nahoru |
|
 |
net40
|
Zaslal: út září 13, 2016 2:29 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | Petey napsal: | trubens umrel, Marek je vecny |
Počkat Rando je jménem Marek??? To by mohlo leccos naznačovat. |
Ano, Rando je občanským jménem Marek Gaborčík a je z Košic. Copak neznáš jménem majitele nejkrásnějších zad na světě?
Naposledy upravil net40 dne út září 13, 2016 2:38 pm, celkově upraveno 7 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út září 13, 2016 2:32 pm Předmět: |
|
|
| net40 napsal: | | Makuška napsal: | | Petey napsal: | trubens umrel, Marek je vecny |
Počkat Rando je jménem Marek??? To by mohlo leccos naznačovat. |
Ano, Rando je občanským jménem Marek Gaborčík a je z Košic. Copak neznáš jménem majitele nejkrásnějších zad na světě? |
Ehm...tato informace mě BOHUŽEL minula.....to asi proto, že jsem se málo snažila o jeho přízeň a on se mi v tom množství žen, které ho obletují, zapomněl představit.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 13, 2016 2:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út září 13, 2016 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Ehm...tato informace mě BOHUŽEL minula.....to asi proto, že jsem se málo snažila o jeho přízeň a on se mi v tom množství žen, které ho obletují, zapomněl představit. |
| decarabas napsal: | Pche, nemá zapotreby baliť striptérky Navyše sa sprchuješ a holíš a tým si sa sama diskvalifikovala |
A sakra....takže nejsem dost seriozní a aby si mě vůbec všimnul, tak bych musela lozit na tyči s bobrem???? Se obávám, že to nezvládnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
net40
|
Zaslal: út září 13, 2016 2:50 pm Předmět: |
|
|
Tady na Ronnie se Marek projevuje ještě docela slušně a normálně. Mnohem horší jsou jeho příspěvky na zdravi-az.cz, kde má už 28 nick (momentálně SemTamTuPrídem). Nedávno přispěl do tématu Proč přibývá procento gayů??? Kopíruji jeho příspěvek:
"Ja som tiež skúsil muža, 2x (vzájomný orálny sex) pauza medzi tými dvoma skúsenosťami bola 3 roky."
A ještě jedna perlička:
"Pretože som extra zvádzač, a k tomu heterosexuál, akurát s občasnou chuťou na mužský penis."
Těmito nechutnostmi Marek alias Rando alias SemTamTuPrídem zásobuje zdravi-az.cz, takže jeho příspěvky tady na Ronnie jsou proti tomu ještě úplně v pohodě. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 13, 2016 2:52 pm Předmět: |
|
|
...na druhú stranu mi zas až tak veľmi nevadí, že včera neprišiel... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út září 13, 2016 2:53 pm Předmět: |
|
|
| net40 napsal: | Tady na Ronnie se Marek projevuje ještě docela slušně a normálně. Mnohem horší jsou jeho příspěvky na zdravi-az.cz, kde má už 28 nick (momentálně SemTamTuPrídem). Nedávno přispěl do tématu Proč přibývá procento gayů??? Kopíruji jeho příspěvek:
"Ja som tiež skúsil muža, 2x (vzájomný orálny sex) pauza medzi tými dvoma skúsenosťami bola 3 roky."
A ještě jedna perlička:
"Pretože som extra zvádzač, a k tomu heterosexuál, akurát s občasnou chuťou na mužský penis."
Těmito nechutnostmi Marek alias Rando alias SemTamTuPrídem zásobuje zdravi-az.cz, takže jeho příspěvky tady na Ronnie jsou proti tomu ještě úplně v pohodě. :-) |
Mno prosím .....a to mu tady Maerlyn chce dát ban. A přitom je s ním taková sranda.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: út září 13, 2016 2:55 pm Předmět: |
|
|
právě když jsem dočet jeho poslední 3 nicky zde. díky, podíváme se. moc mě baví!
Ale s těmi zády - nezapomeňte že 80kg! lepší v týhle váze nenajdete!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|