|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
net40
|
Zaslal: út září 13, 2016 2:55 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | ...na druhú stranu mi zas až tak veľmi nevadí, že včera neprišiel... |
Možná můžeš být rád, že včera nepřišel, vzhledem k jeho sexuální orientaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: út září 13, 2016 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | net40 napsal: | Tady na Ronnie se Marek projevuje ještě docela slušně a normálně. Mnohem horší jsou jeho příspěvky na zdravi-az.cz, kde má už 28 nick (momentálně SemTamTuPrídem). Nedávno přispěl do tématu Proč přibývá procento gayů??? Kopíruji jeho příspěvek:
"Ja som tiež skúsil muža, 2x (vzájomný orálny sex) pauza medzi tými dvoma skúsenosťami bola 3 roky."
A ještě jedna perlička:
"Pretože som extra zvádzač, a k tomu heterosexuál, akurát s občasnou chuťou na mužský penis."
Těmito nechutnostmi Marek alias Rando alias SemTamTuPrídem zásobuje zdravi-az.cz, takže jeho příspěvky tady na Ronnie jsou proti tomu ještě úplně v pohodě. :-) |
Mno prosím .....a to mu tady Maerlyn chce dát ban. A přitom je s ním taková sranda. |
Mně už to ani moc vtipný nepřijde.
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: út září 13, 2016 5:37 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út září 13, 2016 6:25 pm Předmět: |
|
|
To zase jo. Jede si svoji pravdu, do nikoho se nanaváží, není vulgární.
Někteří jeho hateři to o sobě říci nemohou a když se třeba podívám na průřez Randových reakcí v různých klubech tady, udržují si konstantní slušnost.
Ale divnej je, to zase jo _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
|
| nahoru |
|
 |
net40
|
Zaslal: st září 14, 2016 6:37 am Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | Ale kam zmizel?? |
On se zase objeví, ale pod novým nickem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st září 14, 2016 7:59 am Předmět: |
|
|
| classic napsal: | | decarabas napsal: | | ...na druhú stranu mi zas až tak veľmi nevadí, že včera neprišiel... |
ne každý buzerant by tě chtěl kouřit, buď v klidu...
edit: čímž, netvrdím, že rando je buzerant, narozdíl o některých jiných uživatelů fóra je slušnej a do nikoho se nesere... |
slusni su aj jehovisti, ale rovnako otravni a klamu tiez _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá září 16, 2016 7:42 am Předmět: |
|
|
Rando není buzerant.
"Pretože som extra zvádzač, a k tomu heterosexuál, akurát s občasnou chuťou na mužský penis.."
to může přijít na kohokoliv..i na takovýho svůdníka. Ale pusu bych mu po tý jeho urinoterapii nedal, to ne..
"Urinoterapia účinkuje, a aj podstatne silno, no v iných prípadoch... napríklad výplachy očí, nosných dutín, hrubého čreva, obklady na telo, urina odparená na 1/4 a z nej obklady, klystíry, atď.... stará urina a obklady, klystíry z nej, čistenie zubov pomocou starej uriny, kloktanie starou urinou, atď... to funguje, o tom som sa presvedčil. No z vlastných skúseností môžem povedať, že som si za tie 4 roky nevšimol účinky pitia uriny" _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá září 16, 2016 8:15 am Předmět: |
|
|
JPS1: Nikdy by mi nenapadlo, že to napíšem, ale toto sú jeho najmenšie problémy. Ako tu niekto dal link na to fórum o zdraví, zo zvedavosti som prebehol pár jeho príspevkov a ten chlapec má fakt problém. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá září 16, 2016 8:23 am Předmět: |
|
|
semtamtuprídem, nebo Nowocayn ? _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá září 16, 2016 8:25 am Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | | semtamtuprídem, nebo Nowocayn ? |
Verný tradíciám z ronnie, aj tam má viacero nickov, čiže oba sú správne. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá září 16, 2016 10:01 am Předmět: |
|
|
Jen tak jsem včera ze zvědavosti šel na to zdravi-az a krásně jsem se pobavil. :-) Dobrý tip hoši. Když jsem četl tuto Randovo větu:
"To, že je niekto "trochu zženštilejší" ešte neznamená, že je gay. Mám takého kamoša (patrí do top 4 mojich najlepších kamošov), mal kopu žien (lebo má malý penis, preto si to dokazuje takto) "
Hned jsem si vzpomněl, jak tu kdysi hlásal, bůhví kolik už neměl ženských...  Randovi se v legendárnosti nevyrovná ani Scott Sterling. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá září 16, 2016 10:30 am Předmět: |
|
|
je to tak, nekecá!
" Aj teraz som sa vrátil z rande.... Lízal som ju v lese na stole pod strieškou (tam kde sa opeká, piknik, pod sebou mala deku...), "
ale může si to dovolit: "ja naturálne dvíham vtákom zo zeme 30kg izometricky na nejakom remienku, a podržím to 10 minút. "
Bohužel to vždy skončí jak otevře pusu _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|