|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 9:25 pm Předmět: |
|
|
hele nevim, ja se ridim spis podle bricha, jak tam mam alespon 4-pack tak je to dobrý, jak se straci tak uz vim ze sem tlustej a musim jist min _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 9:56 pm Předmět: |
|
|
Kurňa, to jste mi neměli dělat. Jsem si teď spočítal hodnoty rutinní večeře a zjistil jsem, že se pomalu blížím k paleu, protože je tam víc energie z tuků než sacharidů.
cca 537kcal z tuků, 480kcal ze sachrů a 307kcal z bílkovin a tak nějak mám pocit, že tam ještě budu muset něco poslat, protože mám asi hlad, takže těch 1500kcal na jedno jídlo při 3 větších jídlech denně není žádná zabijárna. A tou šmrdlačkou, co teď cvičím, to asi nebude. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|