Nechuť k masu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nechuť k masu?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nechuť k masu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
seeya

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mate nejaku lacnu panenku..u nas 10evri
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sariinka

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zkusila koupit sojove maso a je to teda o dost lepší nez to kuřecí..budu to teda střídat s čočkou s vajíčkem nebo tuňáka atd..diky za rady:)

Každému přece nechutná všechno, bohužel jsem si to kuřecí nějak zprotivila - to neznamená, že jsem ho jedla 3x denně, max 1 na oběd.
dodo1985

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obávám se, že sojové maso se Ti za chvilku přejí stejně jako to kuřecí. Ze soji je daleko lepší a podstatně stravitelnější to-fu, ale bohužel také není úplně levné.
Jinak souhlasím s názorem, co Ti vyloženě nechutná, to nejez. U kuřecího masa je dost velký problém v kvalitě. Bohužel dobré kuře by bylo asi podstatně dražší než hovězí maso. :)
Michal.smejdik

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to mám podobné jako Ty a řeším to tak, že z kuřecího dělám čínu ale to mi nevadí, ryby taky ne ale ostatní masa nemusím, jenom když jsou dobře zpracovaná nebo ochucené.. Sóju jím několik let a nikdy jsem se jí nepřijedl ale zase ho trávím déle, dělám ho na způsob špaget a je to fakt luxusní, jenom je potřeba najít si ty své dobré chutě a pak se dá jist skoro vše..
Spazik

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dodo1985 napsal:
Obávám se, že sojové maso se Ti za chvilku přejí stejně jako to kuřecí. Ze soji je daleko lepší a podstatně stravitelnější to-fu, ale bohužel také není úplně levné.
Jinak souhlasím s názorem, co Ti vyloženě nechutná, to nejez. U kuřecího masa je dost velký problém v kvalitě. Bohužel dobré kuře by bylo asi podstatně dražší než hovězí maso. :)

JJ opravdu poctivé dobré kuře (ne nějakého modrého chcípáka z Polska) koupíš tak za 200,-/kg +- (celé). Prsa +- za 480,-/kg viz.:
http://www.angus.cz/e-shop.php

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nechuť k masu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: